Over mijHallo daar! Wie weet volg jij mijn blog al een tijdje of ben je net nieuw, dan kan ik begrijpen dat je wat meer wilt weten over degene achter de blog! Ik ben Dineke en ik ben 19 lentes jong. Als klein kind heb ik altijd gewoond in de stad, maar na een tijd zijn we verhuisd naar het o zo mooie Drenthe! Toch ben ik altijd een beetje een stadsmeisje gebleven. Ondertussen ben ik alweer begonnen aan het derde jaar van de Pabo. Dit doe ik in Groningen, dus de stad heb ik nog niet helemaal vaarwel gezegd (gelukkig).

Maar vanwaar nou Talking About Life and Style? Beauty, fashion en lifestyle heeft mij altijd al geïnspireerd. Ik was er als tiener al erg mee bezig en nu leek het mij leuk om mij er eens echt goed in te gaan verdiepen. Daarnaast houd ik ervan om een positieve kijk op het leven te hebben. Talking About Life and Style gaat dus niet alleen over beauty, fashion en lifestyle, maar ook over de zonnetjes van het leven! Samen met jullie wil ik graag alle kleine dingen in het leven ontdekken waar je extra van kunt genieten. Ik denk dat dit een hele leuke uitdaging is en iets waarvan je blijft leren.

Waarom ben ik dus met de blog begonnen? Om mensen kennis te laten maken met fijne producten, nieuwe trends en om mensen te inspireren! Ik vind het dolletjes om mensen te kunnen helpen en ze verder op gang te helpen. Daarnaast is bloggen gewoon een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik word zo blij van elk nieuw artikel, elke nieuwe reactie en vooral al die lieve volgers! En het is al helemaal een groot feest als het blijkt dat er mensen zijn die hiervan ook geïnspireerd raken! 


Heel veel leesplezier and keep up the good vibes! ♥

Geen opmerkingen :

Een reactie posten