dinsdag 13 juni 2017

GELUKSMOMENTJES #6 | 20 JAAR, OPWEKKING & EEN EINDSTAGE!


Ondanks dat het lekker druk is en ik binnenkort vijf (!) deadlines heb zijn er alsnog hartstikke veel geluksmomenten te vinden! Zelfs van de kleinste dingen kan ik genieten en die verslaan gelukkig de stressmomenten. Geniet je weer mee?


♥ Laatst was het dan zo ver: Opwekking! Wat was het een super mooi weekend. Opwekking is een christelijk evenement wat een weekend lang duurt, hierbij wordt er stilgestaan bij Pinksteren, worden er een hoop seminars gegeven en kun je andere christenen ontmoeten! Even een stressvrij weekend! Daarnaast was het weer zeker niet verkeerd. 
♥ Af en toe word je gewoon even kriebel van al die rommel die zich ophoopt in die drukke weken. Na het opruimen van wat kastjes voelde dat al een stuk beter! En dat was nog maar het begin (straks de grote schoonmaak, haha!).
♥ Afgelopen maand mocht ik 20 worden! Wat gaat de tijd snel. Het was echt een heerlijke dag, vol lieve familie en vrienden, gezelligheid, lekker eten en mooi weer!
♥ Twee weken geleden heb ik afscheid genomen van mijn stageklas. Hartstikke jammer natuurlijk, maar door alle lieve berichten en een heel lief cadeau toch één groot geluksmoment. 
♥ Handlettering begint steeds meer een hobby te worden. Ook hartstikke handig om soms eens tussendoor, tijdens het studeren, te doen!
♥ Een poos geleden schreef ik dat ik druk op zoek was naar een eindstage (LIO) en die heb ik gevonden! Helemaal zin om hier mijn studie te vervolgen!
♥ De laatste tijd ontdek ik steeds meer wat trucjes om toe te passen met vormgeving, bijvoorbeeld bij mijn blog of voor het maken van quotes.
♥ Het einde van de deadlines komt steeds meer in zicht en dat is ook te zien, want het werk komt steeds meer af! Fijn om eindelijk door het bos de bomen weer eens te zien, haha!


Wat heb jij de afgelopen tijd meegemaakt en zijn echt geluksmomenten geworden?


With Love,

Dineke

6 opmerkingen :

 1. Ah wat fijn dat je op een leuke manier je stage hebt afgesloten. Zo fijn!
  Oh en wat leuk handletteren, lijkt mij heel erg leuk!!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt heerlijk! Nu ook vol focussen op de deadlines, haha!

   Verwijderen
 2. Heerlijk fijn lijstje! Handlettering vind ik ook zo leuk! En wat goed dat de deadlines eindelijk in zicht komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke geluksmomentjes! Handletteren begin ik ook steeds vaker te doen. Dat is zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handletteren doe ik ook wel eens! Heb de verhuiskaartjes zelf ook gemaakt. Vind het een heerlijke bezigheid:)
  Fijne geluksmomentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handletteren doe ik ook wel eens! Heb de verhuiskaartjes zelf ook gemaakt. Vind het een heerlijke bezigheid:)
  Fijne geluksmomentjes!

  BeantwoordenVerwijderen