woensdag 17 mei 2017

STRALEN MET NAMES4EVER


Je kent ze vast wel: kettinkjes met jouw eigen naam er op. Vroeger, als klein hummeltje, had ik van mijn opa en oma een armbandje gekregen met mijn naam erop. Helaas is deze armband nu iets aan de kleine kant en ligt hij in mijn kast wat te verstoffen. Tot hier verandering in kwam toen Names4ever vroeg of ik een sieraad van hen wilde testen!


Names4ever is een website waarbij je gepersonaliseerde sieraden kunt laten maken. Denk hierbij aan een ketting met naam, een ketting met een foto erin of je kunt zelfs gaan voor vriendschapsringen! Ze zijn daarom ook hartstikke leuk om als cadeau te geven! Al deze sieraden zijn daarnaast ook nog eens van zilver of goud. Toen ik zag dat er dus ook kettingen waren met jouw eigen naam wist ik het al meteen: ik wilde graag de 'oude' tijden weer even herleven, haha! Netjes, binnen drie dagen, kwam mijn pakketje dan binnen! Het doosje alleen al vind ik super leuk! Het komt daarnaast een stuk verzorgder over en het geeft wel een heel schattige sfeer aan het geheel. Het doosje is ook nog eens lekker stevig, dus de ketting bewaar ik hier nu standaard in en het voorkomt die vele ruzies met mijn andere kettingen.Dit is hem dan! Heerlijk in het zilver, want dit vind ik zelf wel de fijnste kleur bij kettingen. Al zijn goud en zilver in sieraden ook prima te combineren. Dit  kettinkje is een wat subtielere variant door de smalle bar en de naam staat er net iets kleiner in gegraveerd. Bij deze variant kon ik kiezen tussen twee verschillende lettertypes: één wat sierlijke en klassieke of degene die ik nu heb gekozen en waar mijn voorkeur ook wel echt naar uitging.

De lengte van de ketting is daarnaast ook nog eens heel fijn en verstelbaar! Je merkt ook dat de kwaliteit van het sieraad heel goed is. De bar is niet te dun of te dik. Dit sieraad is heel makkelijk te combineren met andere kettingen, waardoor hij nog interessanter kan worden. Voor €29,95 is het een prima prijs en al helemaal als je kijkt naar de goede kwaliteit!

De komende tijd zal ik dit kettinkje met veel liefde gaan dragen, want hij voegt toch iets extra's toe aan een outfit! Eerst vond ik het een beetje een gek idee om met mijn eigen naam op een sieraad rond te lopen, maar eigenlijk is het hartstikke grappig! Al met al is dit dus een heel fijne ketting en ben ik ook super tevreden met de service en met het uiteindelijke resultaat!Draag jij zelf ook sieraden met jouw eigen naam erop?


With Love,

Dineke

18 opmerkingen :

 1. Hartstikke leuke ketting, zeker omdat je hem kunt verstellen. Leuk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie ketting, ik heb toen gekozen voor een hartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n leuk kettinkje! En wat leuk verpakt inderdaad. Ik vind het altijd wel een groot pluspunt als webshops dat doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh zo leuk! Lekker minimalistisch, love it!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Ik vind een persoonlijke ketting altijd ontzettend mooi. Blijft uniek ook. Z'n soort had ik zelf nog niet eerder gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is inderdaad zo fijn! Gewoon lekker iets van jezelf, haha! x

   Verwijderen
 6. Mooie ketting! Zelf heb ik nog niet zoiets dergelijks, maar ik vind dat wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke recensie en mooie ketting.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb er een in de vorm van een hartje :) Deze is ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuk en toch minimalistisch, ik vind hem super!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohh het kettinkje is heel mooi subtiel, wauw! Normaal gesproken ben ik er niet echt fan van omdat (ik weet het, het klinkt stom) maar naamkettingen doen mij altijd een beetje een gangster feeling geven, maar je artikel heeft me mijn mening laten veranderen! Hopelijk ga je er nog veel plezier van hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen