woensdag 10 mei 2017

8 X DE LEUKSTE FILMS | SPECIAAL VOOR EEN REGENACHTIGE DAG


Nederland lijkt wel eens van die dagen te hebben waarbij ze alleen maar regen kent. Helaas word je hier nou niet bepaald vrolijker op. Zin in een flinke zomerse boost? Dan zijn deze films het zeker waard om te kijken tijdens een regenachtige dag!


LA LA LAND


Ondanks dat de film vol zit met een hele boel clichés en mij de verhaallijn toch wat tegenviel is de muziek heerlijk om naar te luisteren. De vormgeving van deze film is ook zó goed gedaan: de kostuums, de omgeving en het decor: alles klopt gewoon! Dus ondanks dat de verhaallijn misschien niet de beste is, is het wel een film die hartstikke fijn is voor het oog! 


CAPTAIN FANTASTIC


Zin om je helemaal te verliezen in een goed verhaal? Dan is Captain Fantastic echt een aanrader! De film zet je echt aan het denken over de maatschappij van nu en hoe wij met elkaar omgaan. Naast het heel serieuze zit er af en toe heel leuke humor in. De film is ook zo knap vormgegeven!


WALKING ON SUNSHINE


Wanneer je echt dat zomersfeertje wil hebben moet je deze film kijken! Het is een heerlijke film met een lach en een traan. Je verliest je helemaal in het verhaal, oh en er zit heerlijke muziek in van de 1980's! Wedden dat je hierna het zonnetje in huis hebt? Geen zon meer nodig buiten! (Grapje natuurlijk, laat die zomer maar snel komen!)


HAIRSPRAY


Als ik het nu toch had over leuke muziek en een fijn zomersfeertje kan Hairspray zeker niet missen op dit lijstje! Na het zien van deze film heb je spontaan zin om mee te spelen in een musical of om terug te gaan in de tijd. Ook deze film is er weer een met een lach en een traan! Daarnaast heeft het ook een super goede boodschap.LOVE, ROSIEAls je een beetje van fijne zwijmelfilms houdt is dit echt een fijne, haha! Je wordt zo goed aan het denken gezet en trust me: het lijkt een cliché film, maar er zit veel meer verhaal in dan dat je denkt. Klein tipje: pak wel de tissues erbij.BEAUTY AND THE BEAST


Deze film is zo magisch en dan ook nog eens te bedenken dat Disney achter deze hele film zit. Ik heb echt na het zien van deze film nog een hele week in de sfeer gezeten van de film en heerlijk naar de liedjes geluisterd. De film is ook zo knap gemaakt: het is een lust voor het oog. Daarnaast steekt de film de draak met de huidige maatschappij die wij hebben en laten ze zien dat het innerlijk van iemand zo veel meer belangrijk is dan het uiterlijk. 


GREASE LIVE


Je vind het helemaal geweldig of echt verschrikkelijk: de nieuwe Grease. Stiekem vind ik dit zo'n heerlijke feel-good film. Je wordt helemaal in de andere tijd gezogen en op een gegeven moment heb je zin om al de liedjes mee te blèren: wat wil je nog meer?


THE DUFF


Een heerlijke komedie is dit zeker! Heb je hem nog niet gezien? Ga dan lekker achteruit zitten met een bak popcorn en geniet. Naast het feit dat deze film heerlijke smulhumor heeft kun je er ook een super goede boodschap uit halen! Girlpower zullen we het maar even noemen.


Een heerlijke lijst dus om die regenachtige dagen wel door te komen! Wat lijken jouw de perfecte films voor deze dagen?

With Love,

Dineke

20 opmerkingen :

 1. Ik vind la la land niet echt een leuke film, de rest zijn leuke films en zeker die je wel duizenden keren kan kijken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, kan ik op zich ook heel erg begrijpen!

   Verwijderen
 2. Zijn allemaal hele leuke films inderdaad! Ik moet nog steeds beauty and the beast kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, die is echt zo prachtig: zeker gaan doen!

   Verwijderen
 3. Ik moest la la land nog steeds kijken... En beauty en de beast heb ik laatst gezien, was echt mega mooi inderdaad :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, echt die kostuums ook, zo prachtig! Droom je meteen lekker bij weg :)

   Verwijderen
 4. Jaaa, love Hairspray <3 Vooral om Zac Efron natuurlijk hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beauty and the beast wil ik nog steeds een keertje kijken!
  Volgensmij draait hij nog in de bios.. mijn vriend en ik hebben nog wat cadeaubonnen liggen dus snel nog een keerje gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, in de bioscoop is de film echt extra magisch! Zou hem zelf wel nog een keer in 2D willen zien, omdat je met 3D af en toe toch wat de mooie composities mist!

   Verwijderen
 6. Ah ja, zo leuk allemaal!! Ik heb Beauty and the Beast al twee keer gezien in de bios, hihi. Ik wil alleen Love, Rosie nog héél graag zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, al twee keer? Wat leuk, haha! Geef je groot gelijk!

   Verwijderen
 7. Beauty and the beast vond ik fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. The Duff, my fave! Geweldige film! Love, Rosie zie ik vaak voorbijkomen. Misschien moet ik die maar een keer gaan kijken!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leeuk! Heb echt genoten van die film! Ja, die zet je wel aan het denken, zo'n mooie!

   Verwijderen
 9. Ahhh die Grease is zo leuk! En ik moet nog steeds Beauty & the Beast een keer kijken..!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. La la land en beauty and the beast wil ik echt nog zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. GREASE blijft leuk! Haha ook al heb ik die al zo vaak gezien. Ik heb dat wel met meer films. Ook beauty and the best en the duff zijn zeker aanraders! Leuk artikel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hairspray vond ik zo'n heerlijke film! BEAUTY AND THE BEAST wil ik nog een keer zien, lijkt me een mooie film.

  BeantwoordenVerwijderen