dinsdag 7 maart 2017

GELUKSMOMENTJES #5 | KOFFIEDATES, GLITTER & DE LIEFSTE, LEUKSTE TIJDSCHRIFTEN VAN EEN LEUK BUURVROUWTJE


Het is weer twee weken verder en ondertussen zijn er weer een hoop dingen gebeurd waarvan ik echt wel gelukkig word! Geniet je weer mee?


Voor degene die deze serie misschien nog niet zo goed kennen licht ik het graag toe waarom ik ben begonnen om wekelijks (of met iets langere tussenpozen) mijn geluksmomenten te delen! In dit artikel kon je het ook al een beetje lezen. Ik merk de laatste tijd dat wij zo snel en vlug leven, dat er geen tijd meer is om stil te staan bij de fijne momenten! Je wordt er namelijk zoveel gelukkiger van om die kleine momenten te waarderen en te leven met een gevoel van kalmte dan met een gevoel van haast! Daarom daag ik jou ook uit om de komende maand die kleine geluksmomenten op te schrijven en eventueel te delen! Dit waren de mijne van afgelopen tijd:

♥ Gezellige kletsmomenten met de leerlingen uit mijn stageklas. Soms moet dat gewoon even kunnen, haha! Het versterkt daarnaast ook heel erg de band met ze en dat is hartstikke te merken!
♥ De lessen van afgelopen week gingen ook verrassend goed, YAY! Oh, en het is zoveel leuker om de lessen gewoon lekker zelf te bedenken met hetzelfde doel dan een methode klakkeloos overnemen!
♥ Afgelopen week had ik twee keer spontaan een koffiedate, gezel!
♥ In de vakantie had ik echt één heerlijke vakantiedag. Gewoon even niks met school en zelfs een filmmarathon! Wat wil een mens nog meer?
♥ In de vakantie hadden we ook een heel gezellig etentje met de collega's! Stiekem was het een afscheidsetentje van onze leidinggevende, maar dat kon de pret niet drukken!
♥ Laatst kwam die dan eindelijk binnen: een heerlijk glitterhoesje voor mijn geliefde telefoon. Nooit geweten dat die dingen zo hypnotiserend konden werken (foto's volgen snel op Instagram). 
♥ Wat was het toch een héérlijk weertje zaterdag! Van dat zonnetje kan ik echt héél gelukkig worden!
♥ Ah, ik heb zo'n lief buurvrouwtje! Bij haar tijdschriftenpakket zaten wat oude Vogue's, dus ik mocht ze hebben, helemaal leuk!


Dit waren mijn geluksmomenten van de afgelopen week! Wat waren jouw geluksmomenten?


With Love,

Dineke


10 opmerkingen :

 1. Ah zo leuk! Heerlijk die Vogues en de fijne momenten in je vakantie. En wat leuk dat je zo geniet van je creativiteit uiten in de lessen! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief van je buurvrouw! Ik heb al lang geen Vogue meer gekocht, moet ik toch maar weer eens toen, ze zijn zo fotogeniek haha! Wat een leuk lijstje :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne week weer zo! Leuk die vogues die je van de buurvrouw hebt gekregen!
  Ik schrijf ook wekelijks geluksmomentjes omdat ik het zo fijn vind om erbij stil te staan hoe mooi het leven is!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een etentje zeg ik ook nooit nee tegen, heerlijk heb je het gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne momentjes! Wat fijn dat de lessen steeds beter gaan, goed zeg! En altijd leuk om de kindjes beter te leren kennen.
  En ik werd ook zo blij van het zonnetje!

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk allemaal! En wat een toffe foto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo'n glitterhoesje kan mij ook helemaal gelukkig maken, hihi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je een leuke blog! Je hebt er een nieuwe volger bij.

  BeantwoordenVerwijderen