woensdag 8 februari 2017

NEW IN | HUNKEMÖLLER WELLNESS COLLECTIE


Dat je in deze koude tijd je huid extra goed moet verzorgen is volgens mij bij de meesten al wel duidelijk. Alleen dat hiervoor ook nog eens een nieuwe collectie bij kwam van  Hunkemöller was het al helemaal feest! Toen ik ook nog eens gevraagd werd om de producten te proberen kon ik niet wachten om dit met jullie te delen! Benieuwd hoe deze collectie bevalt? 

Ik was best verbaasd dat de Hunkemöller met zo'n wellness collectie aankwam, maar leuk is het zeker! Wat mij ook meteen opviel waren de leuke verpakkingen. Door een tekstje zijn deze toch wat meer opgevrolijkt en vallen ze ook meteen op. 
De wellness collectie bestaat uit een body cream, shower gel, body scrub en een body oil. Omdat ik zelf bijna nooit een body oil gebruik heb ik er ook voor gekozen om deze niet te reviewen, hier kan ik namelijk geen eerlijke mening over vormen! Daarnaast kun je bij deze wellness collectie terecht voor heerlijke badjassen, badslippers, toilettassen en ga zo maar door! De producten die ik mocht ontvangen zijn:

♥ HKM Spa Body Cream

Daarnaast nog één groot voordeel: de producten zijn niet op dieren getest!


HKM Spa Body CreamCréme de la créme: dat kun je wel zeggen, want de geur is overheerlijk! Hunkemöller zegt hierover: "Deze HKMspa body cream is heerlijk luchtig en kan gemakkelijk worden aangebracht. De fluweelzachte formule voedt en versterkt de huid intensief."  
De body cream is inderdaad heerlijk luchtig en smeert goed uit. Wel trekt hij een beetje moeizaam in. Op zich geen probleem als je het in de avond gebruikt, maar misschien wat lastig in de ochtend. Na het gebruik voelt je huid lekker zacht aan en ik heb echt het gevoel dat het mijn huid versterkt en niet afstoot. En die geur, zoals ik al benoemde, is zó heerlijk! Ik vind het wel wat lastig om te beschrijven waar het naar ruikt, maar het heeft een lieve, zoete geur. Ook niet te overheersend. Misschien kun je het wel beschrijven als een fruitige geur, in ieder geval: deze moet je echt een keer zelf ruiken! Te lekker, haha!
Deze body cream kun je aanschaffen voor €12,99 en voor 200 ml is dat een heel zacht prijsje!  

INGREDIENTS: AQUA, ISOPROPYL, PALMTATE GLYCOL, CETEARYL, ALCOHOL, DICAPRYLYL, ETHER, TRIDECYL TRIMELLITATE, ARACHIDYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, BEHENYL ALCOHOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, ETHELYNE/PROPYLENE/STYRENE COLOPYMER, ARACHIDYL, GLUCOSIDE, XANTHAN GUM, PANTHENOL, TETRASODIUM EDTA, ROSA CANINA FRUIT OIL, SODIUM HEXAMETAPHOSPHATE, BUTYLPHENYL, METHYLPROPIONAL, LACTIC ACID, HEXYL CINNAMAL, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL, ACETATE, BENZYL SALICYLATE, GLYCINE SOJA OIL, LOMONENE, PARAFFINUM LIQUIDUM, ASCORBYL PALMITATE, RETINYL PALMITATE, CITRONELLOL, CI 17200, CI 191240


HKM Spa Body Scrub


Eigenlijk laat ik dit helemaal in de verkeerde volgorde zien, want de body scrub gebruik ik altijd als eerste in mijn routine, haha! Ik vind hiervan de verpakking ook weer zo leuk: eat, sleep, scrub, repeat. Als je de verpakking opent komt weer die heerlijke (lieve) zoete geur je tegemoet. Hunkemöller zegt over deze body scrub: "Start je de dag op de correcte manier met deze body scrub van de HKM Spa Collectie! Door middel van de fijne bamboo beads krijgt je huid een fris uiterlijk."
Na een lange dag vind ik het heerlijk om een scrub erbij te pakken en mijn huid even lekker te verwennen. Sowieso is dit natuurlijk een fijn hulpmiddel om jouw huid gezond te houden en de dode huidcellen weg te werken. Ik moest deze scrub eerst wel een paar keer gebruiken om echt een verschil te merken, maar ik ben zeer tevreden over het resultaat!Wat je niet kunt zien is dat de gehele substantie roze is, een heel leuk detail! Na het gebruik voelde mijn huid ook zachter aan. Daarnaast was het super makkelijk om de scrub ook weer te verwijderen. Ik heb wel eens een scrub gehad waarbij ik zelfs na het douchen nog korreltjes terugvond, haha! Ook deze body scrub kost €12,99 en heeft een inhoud van 200 ml.


HKM Spa Shower Gel


Weer zo'n leuk tekstje: 'You are the gel to my shower!'. De Hunkemöller zegt over deze shower gel: "Start je de dag op de correcte manier met deze frisse shower gel van de HKM Spa Collectie! De shower gel bevat glycerin en panthenol wat verzorgend voor je huid is." 
Ook deze shower gel heeft weer zo'n heel fijne geur! Stiekem vind ik het heel tof dat ze voor alle producten dezelfde geur gekozen hebben, want dan blijft een dezelfde geur overheersend. 
Deze shower gel is heel fijn na de body scrub en geeft net even wat meer die verzorging. De geur blijft ook goed hangen en is niet na het afspoelen zomaar weg, wat wel eens verschillend kan zijn bij shower gels. Deze shower gel kun je aanschaffen voor €9,99 (200ml), een erg lieve prijs dus!


HKM Spa Make-up tas Geo Print


Als laatste heb ik gekozen voor een make-up tas. Mijn toilettas is een beetje aan het afrafelen, dus dan is een nieuwe heel fijn! Daarnaast passen alle HKM spa producten, mocht je deze netjes willen opbergen, er in! 
De print vind ik zo leuk en het ritsje heeft echt een leuk afwerkend detail!

Al met al met al ben ik dus heel tevreden over deze producten en ben ik ook echt verrast. Misschien ben ik de enige die het ook verrassend vindt dat Hunkemöller nu met deze collectie kwam, haha! Leuk is het in ieder geval wel en ik zal ze met liefde gebruiken! Mijn favoriet van deze collectie is toch echt wel de body cream. Zelf ben ik wel een fan van dit soort producten, dus daarvan maakt mijn hart ook een extra sprongetje. Voor de rest is de kwaliteit echt iets wat je ook van de prijs verwacht. Resultaat is er te zien, al moet je misschien bij de body scrub het wel een paar keer gebruiken om een verschil te zien. 
Ben jij nog op zoek naar een fijne wellness producten? Dan zou ik zeker even een kijkje nemen op de site!Wat zijn jouw favoriete wellness producten?


With Love,

Dineke23 opmerkingen :

 1. Super leuk artikel! & wat leuk dat Hunkemöller dit verkoopt! Ik ben heel erg benieuwd naar de bodyscrub! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, heerlijk! Oeh, zeker uitproberen zou ik zeggen! :) x

   Verwijderen
 2. Grappig dat Hunkemöller dit nu ook verkoopt. Ik verwacht op de een of andere manier heel zoetige producten haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja is het ook wel een beetje hoor! Maar gelukkig nog wel subtiel :)

   Verwijderen
 3. Ik wist niet eens dat ze dit verkochten! Maar klinkt wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat Hunkemöller hier mee komt, mooie producten ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn review, ik ben gek op welness!
  Lijken mij hele fijne geuren.

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel :) Fijn om te horen! Die geuren zijn om op te eten, haha! x

   Verwijderen
 6. Ziet er goed uit zeg! Ik ben mega benieuwd naar deze producten, heb zelf een parfum van Hunkemöller en die is zoo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt leuk dat ze met deze collectie zijn gekomen! En wat leuk trouwens dat je het uit mocht proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De make-up tas is zo mooi! Lijken mij fijne producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat grappig dat Hunkemoller dit verkoopt! Ik wist dat niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat de Hunkemöller nu ook wellness producten verkoopt! Ik ben erg benieuwd naar de scrub. Fijn ook dat deze producten niet op dieren zijn getest. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is inderdaad ook echt een pluspunt :) En zeker uitproberen zou ik zeggen, haha!

   Verwijderen
 11. Prachtige producten, zien er super leuk uit en ik ga ze zeker proberen als ik in de winkel ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat ontzettend leuk dat Hunkemöller een paar beauty-items heeft uitgebracht. De crème lijkt me heerlijk. Al vind ik het wel jammer om te lezen dat deze niet snel intrekt. Persoonlijk vind ik dat een minpunt.

  BeantwoordenVerwijderen