maandag 13 februari 2017

GELUKSMOMENTJES #3 | MINOR VOLGEND JAAR, HUNKEMÖLLER & GEZELLIG LUNCHEN.


Een tijdje geleden dat er geluksmomentjes online kwamen, maar deze keer zijn het er dus extra veel! Smullen en genieten maar! Laats ging ik met een lieve vriendin lunchen, had ik de allerleukste samenwerkingen en was er weer tijd voor bloggen! Geniet je mee?

♥ Jaa, eindelijk maar toch had ik afgelopen week een gaatje in mijn planning om lekker te gaan lunchen met een goede vriendin. We wilden al zo lang weer een keer afspreken, maar onze planningen sloten op zijn zachtst gezegd niet echt op elkaar aan. Gelukkig deze week wel! (Oké, maar een uurtje, maar toch fijn dat het even zo kan!)
♥ Ik werd laatst benaderd met de vraag of ik de producten van de nieuwe wellness collectie wilde uitproberen van de Hunkemöller! En hoe leuk was dat! Dat moest gewoon in het rijtje, haha! Het artikel nog niet gelezen? Geen probleem: je kunt hem hier lezen. Zeker een kijkje waard, want oh! De producten zijn heerlijk. 
♥ Ook werd ik benaderd door Lana van Lana's sieraden! Binnenkort hier meer over. Neem vooral even een kijkje, want er zitten super leuke sieraden en accessoires tussen!
♥ Ik had al een tijdje een schoolagenda voor 2016-2017 en om eerlijk te zijn vond ik dit nu niet echt prettig werken. Daarom heb ik nu een super mooie jaaragenda gevonden (mét zilvere glitterstippen, whooee!). 
♥ De motivatie is back, YES! Het was de afgelopen tijd even ver te zoeken, maar op de een of andere manier heb ik het weer terug weten te vinden! Vooral omdat ik volgend jaar een super leuke minor ga doen: Arts & Culture. Alles met muziek, dans, drama en beeldende vorming dus!
♥ Ik zocht al een poos een fijne, nieuwe jeans en een wat nettere jas: yes, check! Gescoord en weer helemaal verliefd geworden op deze nieuwe en heerlijke items. 
♥ In dit jaar van de studie hebben wij kennisbasistoetsen (ik wens ze niemand toe). Dit betekent dat je alle basis van geschiedenis, taal, rekenen, aardrijkskunde en natuur moet kennen. Taal en rekenen had ik gelukkig vorig jaar al gehaald, maar nu waren de wereldoriëntatievakken aan de beurt. Ik ging deze keer voor natuur en geschiedenis en ik heb ze gehaald! Alleen aardrijkskunde nog, kom maar op! 
♥ Dit laatste halfjaar ga ik stagelopen in een super leuke groep 6!
♥ Na al die drukte en hectiek is er weer tijd voor bloggen, heerlijk om zo even die creativiteit weer kwijt te kunnen, haha!
♥ Pinterest. Meer hoef ik niet te zeggen toch? 


Yes, dit waren de állerleukste geluksmomenten van de afgelopen weken! Nu ben ik heel benieuwd wat jouw geluksmomenten waren de afgelopen tijd, voel je vrij om ze te delen!


With Love,

Dineke

11 opmerkingen :

 1. Wat een leuke minor! Ik ben nu begonnen aan gedrag, wat een hoop nieuwe ervaringen maar wel heel erg leuk. Ik vind je geluksmomentjes altijd zo leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, wat leuk! Met gedrag ben ik nu ook bezig, altijd zo tof om de verschillen daartussen te zien! Wat lief :)

   Verwijderen
 2. Oh wat leuk dat je je minor gekozen hebt! Ik ben benieuwd hoe het je bevalt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha Pinterest, ik begrijp je gelijk! echt mijn grootste inspiratiebron ever! en wat tof dat je door de hunkemoller benaderd bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pinterest is echt geweldig, vooral als je even wat inspiratie nodig hebt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat klinkt het allemaal fijn! Volgens mij zit je ongelofelijk lekker in je vel, wat goed :) Oh en een klein beetje jaloers op je schoolvoortgang, haha echt heel lekker bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, steeds wel meer ja! Zat even in een dipje, maar gaat steeds weer beter, whoee! Haha, wel een beetje achterstand hoor (oeps)

   Verwijderen
 6. Word helemaal vrolijk van jou lijstje hihi! Wat een mooie opdrachten ook zeg!

  BeantwoordenVerwijderen