woensdag 18 januari 2017

GOUDEN PLISSÉROK


Laatst zat ik door de Zalando webshop te speuren toen ik tot mijn verrassing super leuke kleren tegenkwam! Daarbij kwam nog eens dat het sale was, dus het was erg lastig om het uit mijn hoofd te zetten. Ik had in mijn gedachten al helemaal een outfit gevormd die hierbij zou passen en dit is hem! Kijk je mee?De laatste tijd ben ik steeds meer van de plissérokken! Ik had er, zoals je in de vorige outfit kon zien, al een die een leerachtige look had, maar ik miste nog een die wat losser viel. Zitten met die andere rok is namelijk soms nog best wel een klusje, terwijl deze lekker los langs je benen valt!Het shirtje heb ik al (letterlijk en figuurlijk, haha!) grijs gedragen en is echt een favoriet van mij in de winter! Eigenlijk is het makkelijk om te combineren en het zou zo met mijn gehele kledingkast kunnen. 

Ik was al een poos op zoek naar statement enkellaarsjes. Zelf wilde ik iets met glitters of borduursels, maar toen ik witte zag -en afgeprijst!- kon in niet wachten om ze te combineren, haha! Ze maken bijna elke outfit net wat specialer. Net als bij deze rok!
Zoella deelde met kerst een video over het maken van kleine krullen. Hiervoor had je de Copstick Curler van Carmen nodig. Ik twijfelde best lang of ik dit nou wel moest aanschaffen, maar toen je hem voor twintig euro (!) bij de Kruidvat kon krijgen twijfelde ik niet langer, haha! Ik heb het nu drie dagen geleden gekruld, maar het zit er nog steeds in, zo ideaal! De coltrui vind ik zo ook een stuk meer tot z'n recht komen. 
Deze en afgelopen maand heb ik mijzelf dus een beetje verwend. Ik ben echt super blij met deze outfit en soms moet het ook een beetje kunnen, want dit jaar gaat het nou eenmaal over het soms wat liever voor jezelf zijn!


Top met col | Yoké
Plissérok | Anna Field - Zalando
Enkellaarsjes | Topshop - Zalando
Ringen | H&M
   Oorbellen bloem | Primark 
Oorbellen vierkant | 't Oortje GroningenWat is jouw favoriete winteroutfit?With Love,

Dineke26 opmerkingen :

 1. Prachtige outfit! Die krullen staan je goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie outfit, ik vind de plissérok ook echt super tof! Ik heb er ook eentje in het zwart. :)
  Je hebt hem leuk gecombineerd met het truitje!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, wat leuk! Dol op die rokken, haha! Dank je wel! <3

   Verwijderen
 3. Wat een toffe rok, hij staat je echt heel erg mooi! Mij staat het helaas niet zo mooi, tenminste, niet deze stof.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, ben er zo blij mee! Wel erg koud nu helaas, haha! Ik was ook heel bang dat deze stof niet helemaal mijn ding zou zijn, maar dat viel hartstikke mee!

   Verwijderen
 4. Zelf zou ik het niet dragen omdat ik geen rokken persoon ben maar hij staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat was ik in het begin inderdaad ook helemaal niet, maar het wordt steeds leuker. Dank je wel!

   Verwijderen
 5. Super mooie outfit, je bent een prachtig mens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, heel lief! Kan ik een reactie ook liken? Haha!

   Verwijderen
 6. Wat een prachtige outfit! Mooie foto's ook :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! <3 (Haha, dan moet je de andere foto's eens zien, oeps!) x

   Verwijderen
 7. Leuke outfit! Anna field verkoopt mooie kleding trouwens, ik heb ook al een leuk shirtje gezien van dat merk. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, echt! Ik kende het nog niet, maar ik was blij verrast!

   Verwijderen
 8. Wat is die moooi! Hij staat je echt heel erg goed, af en toe mogen we onszelf dik verwennen met iets moois.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah, dank je! Ja, daar ben ik het echt even helemaal mee eens, kun je alleen maar positiever van worden! :)

   Verwijderen
 9. Super leuke combi zo! En dat je krullen zo lang blijft zitten, wow!

  Liefs nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt he! Mijn haar is daar meestal veel te zwaar voor, maar nu! Vanochtend onder de douche moest ik het er gewoon uitwassen, haha x

   Verwijderen
 10. Leuke outfit! Vind je schoenen heel tof en je haar staat zo cute! Heel leuk bij een kort kapsel :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah, wat leuk dat je het goed vind staan bij een kort kapsel! Ik twijfelde eerst heel erg of ik er niet te kort voor had, maar staat toch weer lekker vlot!

   Verwijderen
 11. Ohh wat een prachtige rok, ben dol op de plisse stijl! Onwijs leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeeh, leuk om te horen! Dank je wel! Nooit genoeg plissé, haha!

   Verwijderen