maandag 9 januari 2017

GELUKSMOMENTJES #1 | ONESIE HUNKEMÖLLER, INZICHT & WITTE LAARSJES


Wauw! Dat was alweer de eerste week van 2017! Hoe was jullie week? Ik hoop dat het een schitterende en spetterende start was van het nieuwe jaar! Als dat het niet was is er gelukkig altijd nog een tweede week en een derde, vierde, vijfde... Deze week heb ik ook weer mijn geluksmomentjes verzameld! Geniet je mee?


Ten eerste vind ik het altijd zo heerlijk dat ik die kleine geluksmomentjes elke week weer tegenkom! Op een gegeven moment had ik zo'n gevoel van: het zal vast een keer stoppen. Maar nee! Elke week komen ze weer en elke week zijn ze weer even leuk of zelfs leuker! Wil je meer feestjes meemaken? Klik dan even  hier! En heb jij het doel dit jaar om gelukkiger te zijn met wat je al hebt: vergeet dan  dit artikel niet te lezen! Zo, even shameless mijn eigen artikelen promoten, nu op naar de geluksmomentjes van deze week!

♥ Ik was al een tijdje op zoek naar statement laarsjes. Ik dacht eerst aan laarsjes met glitter of donkerrode, totdat ik deze witte van de Topshop tegenkwam! Ik wist niet hoe snel ik hem moest bestellen (oeps). Daarnaast vond ik nog een mooie, goeden, plissérok en stippensokken -je weet wel, van die leuke om je schoenen mee op te vrolijken! In ieder geval kunnen we weer even vooruit!
♥ Een tijdje geleden had ik de winactie van  Het Zusje (Elze) gewonnen! Zo leuk! Dus afgelopen vrijdag kwam de Onesie van de Hunkemöller binnen, genieten! 
♥ Soms heb je gewoon het inzicht van anderen even nodig, wanneer je ogen opengaan voor een oplossing die, stiekem, hartstikke logisch is!
♥ Vrije dagen betekent family-time! 
♥ Vol op inspiratie. Soms kom je het echt te kort, maar deze week was het in overvloed! Heel fijn!
♥ Mijn to-do lijstje voor deze module wordt steeds korter. Ik word er zo vrolijk van als ik merk dat mijn werk (eindelijk) resultaat heeft! Herkenbaar?
♥ Doelen opstellen voor 2017, YESH!
♥ Zondagse gezelligheid, vooral met leuke visite!
♥ Een poos geleden deelde ik een  review van een Hema-maskertje. Nu heb ik bij de Kruidvat een tube gevonden voor €2,- en ook nog eens handig, want je kunt deze veel 
vaker gebruiken en het bespaart zo veel geld! Ik zal hem zeker binnenkort met jullie delen. 


Wat waren jullie geluksmomentjes in deze eerste week van januari?


With Love,

Dineke9 opmerkingen :

 1. Ik vind het ook zo fijn om iedere dag of week even terug te kijken op de mooie dingen van die week of dag. Daar word ik echt heel happy ben bewust van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook gek op vrije dagen! Heerlijk relaxed met de familie <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat leuk dat je een onesie van de hunkemoller gewonnen hebt! Ze hebben zulke leuke! Verder echt leuke geluksmomentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh een onesie is heerlijk! Helemaal met deze koude dagen :) Leuke happy list zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk lijstje! Ik heb in mijn vakantie ook heel vaak in een onesie gelopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa heerlijk lijstje weer! Omg een onesie, die lijken me dus zo fijn he van Hunkemöller! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ohhh ik ben heel benieuwd naar het maskertje! En wat heerlijk he zo'n warme onesie <3
  Leuke laarsjes trouwens ook!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijke momenten! Onesies lijken mij ook zo fijn! En die laarsjes zijn echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke blog heb je! Ik had er nooit aan gedacht om witte laarsjes te kopen maar nu ik deze zie... Ik zit intussen al op de topshop website haha. Thanks ;-)

  BeantwoordenVerwijderen