maandag 16 januari 2017

GELUKSMOMENTJES #2 | WITTE WERELD, DIY & GLITTER


Ondanks dat ik aan het einde van de week ziek werd (van de stress?) zijn er weer een hoop geluksmomentjes te vinden deze week! Eigenlijk stoppen ze nooit en zijn ze in de kleinste hoekjes te vinden, ook als je het niet verwacht! Geniet je weer mee?♥ Dinsdag nam ik afscheid van groep 4, hartstikke jammer natuurlijk! Maar eigenlijk ook wel een geluksmomentje als je al die complimentjes van de kinderen hoort! Zo kom je er ook weer achter waar je het voor doet! 
♥ Woensdag had ik weer even lekker tijd voor het maken van foto's. Wanneer dat lukt kan ik daar zo gelukkig van worden. Stiekem toch een schouderklopje voor mijzelf, haha!
♥ Al een poos had ik mijn webcam afgeschermd met een pleister, heel saai natuurlijk. Toen bedacht ik mij dat het net zo goed met glitter washi tape kon! Ha, genieten!
♥ Taart als ontbijt is natuurlijk nooit verkeerd! Er was deze week niemand jarig, haha, maar puur om de reden omdat het anders straks over datum was!
♥ Vrijdag werd ik wakker met niet zo'n heerlijk gevoel (gelukkig was ik vrij!). Het hele weekend heb ik het dus rustig aangedaan, omdat ik ziek was. Nu is dat ziek zijn niet zo'n feest, maar het was wel heerlijk om eens een keer helemaal niks te doen. 
♥ Deze week had ik ook een informatiecollege over het buitenland studeren. Het lijkt mij geweldig om dan naar Zweden te gaan! Hierbij kan ik op uitwisseling naar een Universiteit en kan ik daar mijn eindonderzoek doen. Verder is het helaas wel een duur grapje, dus hopelijk lukt het om alles rond te krijgen! Wel kreeg ik hierdoor er zo veel zin in!
♥ Zaterdagavond en zondagochtend ben ik heerlijk bezig geweest met een DIY! Natuurlijk was het een beetje laat en was deze bedoeld voor Kerst, maar het was te leuk om te laten liggen, haha!
♥ Een witte wereld blijft gewoon bijzonder om te zien!
Wat waren jouw geluksmomentjes deze week?

With Love,

Dineke

16 opmerkingen :

 1. Hopelijk voel je je inmiddels wat beter <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je geluksmomentjes weer zo leuk!
  In het buitenland studeren lijkt me ook geweldig, zweden is ook echt gaaf! Lijkt me een geweldig land.
  Je DIY vind ik ook erg leuk!:) Ben gek op dingetjes zelf maken.

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, wat lief! Ja, de natuur is in Zweden ook zó mooi! Ik ben al een keer in Noorwegen geweest, dus dat was even een voorproefje, haha! x

   Verwijderen
 3. Taart als ontbijt kan ik ook wel aan wennen denk ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit zo'n leuke blogserie, zo sta je echt stil bij alle leuke dingen die er in een week zijn gebeurd. Zweden lijkt me ook erg mooi om heen te gaan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind een witte wereld helemaal niet leuk, ben echt een zomermens. Taart als ontbijt klinkt bijzonder goed haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dan hopen dat het voor jou snel smelt! Hahaha, dat was het ook zeker!

   Verwijderen
 6. Ik vind het ook altijd een fijne bijkomstigheid dat je, als je ziek bent, wel rustig aan MOET doen. Soms vergeet ik dat en als ik dan zo'n rustig dagje heb bedenk ik me opeens weer hoe fijn dat is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, precies! Ik had echt hetzelfde. Was dan ook gewoon even nodig!

   Verwijderen
 7. Wat een heerlijke momentjes, ik heb ook zo'n vrolijke tapeje voor mijn cam! haha dat vind ik ook zo leuk!
  En wat leuk al die complimentjes van de kindjes. Schattig <3

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wat leuuk! Ja, zo lief! Daar vrolijk je echt weer van op :)

   Verwijderen
 8. Vervelend dat je ziek was, maar gelukkig gaf het je even de tijd om wat voor jezelf te doen. Ook lekker! En foto's maken is leuk hè? Ik ben er ook behoorlijk verslaafd aan. Heerlijk om lekker foto's te knippen voor je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een witte wereld is inderdaad geweldig, ziek zijn is alleen echt ruk.. iedereen heeft er last van gehad denk ik.. ik had ook zo'n zere keel en koorts. blehj!

  BeantwoordenVerwijderen