woensdag 28 december 2016

THIS WAS MY CHRISTMAS OUTFIT


Alhoewel de kerst alweer voorbij is blijf ik toch altijd nog wat in die kerstsfeer hangen. Dit jaar koos ik op de Eerste en Tweede Kerstdag voor groene glitters, een plissé rok en zwarte enkellaarsjes. Kijk je mee?
Dit jaar was de kerst zoals gewoonlijk weer heerlijk! Daarbij bracht ik er ook eens een keer een verandering in. Meestal kocht ik namelijk voor de kerst niet speciaal een outfit en keek ik naar wat ik had. Alleen dit jaar wel eens een keer. Wel zorgde ik ervoor dat ik deze items makkelijk kon combineren, zodat ze het hele jaar draagbaar blijven!Hoiii, speeltoogjes


Je ziet nu steeds meer de plissé rok terug komen. Langzamerhand is dit echt een favoriet van mij geworden en daarnaast ben ik steeds verliefder op glitters geworden. Daarom bedacht ik mij dat het nu natuurlijk hartstikke leuk zou zijn om dit te combineren. Daarnaast heeft deze plissé rok een leerachtige look. Het is geen echt leer, maar het geeft de outfit wel net wat meer vlotheid. Je zou denken dat de rok heel zwaar is om te dragen, maar dit valt hartstikke mee!Glitter top - Zara
Plissé rok - Costes
Zwarte enkellaarsjes - Scapino (oud)
Ring - Six (oud)
Oorbellen- Hema


Waar voel jij je comfortabel in tijdens de kerstdagen?

With Love,

DinekePsst, Lisanne (van Rokken.com) geeft hier allerlei tips over rokken rond de kerst!

25 opmerkingen :

 1. Wat een leuke vrolijke meid ben jij toch! Hele mooie outfit, staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zie je er mooi en stralend uit! Dat glittertruitje is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief zeg! Dank je wel :) Jaa, heerlijk shinen, haha!

   Verwijderen
 3. Glitters doen het altijd goed :) Ook erg leuk die rok!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk deze look, en je foto's vind ik ook erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk! Je ziet er goed en stralend uit hihi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice outfit <3 I love the combination of the glitter top and the pleated skirt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah, thank you. That's so sweet! Glitter is never wrong, right? Haha! x

   Verwijderen
 7. Super super leuk deze look!

  Liefs XX
  http://arielledannique.com/glam-glow-face-masks/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi gecombineerd en staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele gave outfit! Ik vind je rok heel erg leuk. <3
  En wat een stralende foto's!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen