vrijdag 30 december 2016

LAST MINUTE | NEW YEAR'S EVE MAKE-UP LOOK


Er nog niet helemaal over uit hoe je jouw make-up wilt aanbrengen voor New Year's Eve? Dat komt dan goed uit! Hier last minute een make-up look die je wellicht wilt gebruiken of waar je ideeën uit kunt halen. En wees gerust: hij is helemaal niet zo ingewikkeld!


Omdat het New Year's Eve is mag er net wat meer glim in zitten dan tijdens kerst. Over de top is nooit erg, alleen ik besloot het deze keer nog wel wat subtiel te houden. Ik begon met de L'Oreal Paris Nude Magique Cushion Foundation. Zelf heb ik een redelijk lichte huid, dus ik ging voor 01! 


Toen ik hem in de winkel zag liggen had ik niet verwacht dat het zo'n luxe product zou zijn. De verpakking voelt namelijk wat aan als goedkope plastic. Alleen de kleur vind ik wel heerlijk! Het glimt daarnaast mooi, waardoor het extra opvalt. Deze foundation zou je een natuurlijke glans moeten geven. En laat glans nou net zijn wat wij nodig hebben deze avond! 


Ik moet zeggen dat ik heel erg verrast ben. Het resultaat is heel subtiel en het glanst natuurlijk met het licht mee. Oh, en heb ik het al over het sponseffect gehad? Zo grappig! In ieder geval bleef de foundation goed zitten en kan hij daarom niet missen bij de New Year's Eve look!

Na de donkere contour van het Sculpting Powder Palette van Catrice aangebracht te hebben kan de glans beginnen! Hiervoor kun je een goede highlighter gebruiken. Ik gebruikte die van L'Oreal Paris, True Match Highlighter. Deze zou een koele ondertoon moeten hebben en een natuurlijke glow. 


De verpakking heeft ook weer zo'n heerlijke roze kleur -lekker op de roze toer vandaag.
Toen ik een foto ging maken van het pigment van de highlighter schrok ik eerst wel een beetje. Het was wel erg roze: wat als dit in de look te duidelijk naar voren kwam? Maar eenmaal aangebracht valt dit hartstikke mee!


Op deze foto is het waarschijnlijk wat onduidelijk te zien, maar de highlighter heeft een heel mooie natuurlijke glans. Hij heeft inderdaad een koele ondertoon! Daarnaast blijft hij heerlijk lang zitten.

Na de highlighter heb ik van het palette van Catrice nog wat blush aangebracht. Hierna ben ik doorgegaan met oogschaduwpalette van Maybelline New York, The Blushed Nudes


Op het ooglid | Binnenste van het ooglid | Hoekjes 


Het is fijn om de look één geheel te geven, je kunt dus kijken naar de ondertoon van jouw highlighter om een keus te maken voor oogschaduw. Hierna kun je beginnen aan de eyeliner. Kies ook voor een mooie wing, het is namelijk feest! Hiervoor gebruikte ik de Romantic Lotus. Hierna kun je heel mooi een gouden eyeliner pakken, om het een feestelijke tint te geven. Ik gebruikte hiervoor de gouden eyeliner van Essence uit hun Xmass-collectie. 


Deze eyeliner van Essence is een koopje en ook nog eens heel makkelijk aan te brengen! je kunt hem subtiel alleen aanbrengen of jouw zwarte eyeliner ermee opvrolijken. Voor dat laatste koos ik. Daarnaast is het een eyeliner die lang blijft zitten en door een kleine veeg niet snel vervaagd. Oh en de verpakking is gewoon veel te lief! Een gouden eyeliner geeft deze look net wat meer warmte, omdat het voor de rest bestaat uit koele ondertonen. 

Als laatste vulde ik mijn wenkbrauwen met een Eye Brow Set van Catrice en kleurde ik mijn lippen met Natural Beauty van Essence (07). 


En binnen no time heb je een New Year's Eve look! Hoe ga jij shinen aan het eind van het jaar?


Ik wens jullie alvast een heel fijne jaarwisseling en een heel gelukkig en gezond 2017!

With Love,

Dineke
L'Oreal Paris Nude Magique Foundation | €17,99
L'Oreal Paris True Match Highlighter | €14,99
Essence Golden Eyeliner Xmass |  €2,89

23 opmerkingen :

 1. Ik vind jouw haar zo leuk! Dat is even volledig off topic haha. Ik ben nog steeds wel benieuwd naar de Cushion foundation, het schijnt wel dat 'ie snel op gaat...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dank je wel! Oeh, dan ben ik ook benieuwd. Ik heb hem nu een paar dagen, maar het valt nu nog mee!

   Verwijderen
 2. Great post, love the products!

  shelley xoxo

  http://www.shelleymorecroft.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, hele mooie look. En die foundation die klinkt zo leuk. Voor jou ook een fijne jaarwisseling gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief, dank je wel! Hoop dat je een spetterende jaarwisseling hebt gehad!

   Verwijderen
 4. Wat een prachtige producten! Ik vind de highlighter er echt super goed uit zien <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik was echt zo verrast! Hij is zo prachtig!

   Verwijderen
 5. Ik vraag me altijd af hoe mensen dit voor elkaar krijgen haha! Ik vind warme oogschaduw altijd zo mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, stiekem doe ik soms ook maar wat hoor, oeps!

   Verwijderen
 6. Mooie look! Hele mooie producten en ik vind je ooglook er heel erg mooi uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie look! Ik weet echt nog niet wat ik wil haha. Bedankt voor de inspiratie! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie look, staat je goed meis! fijne jaarwisseling & een gelukkig nieuwjaar alvast! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief! Hoop dat je een heerlijke jaarwisseling hebt gehad! X

   Verwijderen
 9. Wat een mooie look! Ik gebruik die foundation ook vind het best wel fijn! Geniet van de jaarwisseling xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeh, goed om te horen! Hoop dat je een fijne jaarwisseling hebt gehad!

   Verwijderen
 10. wauw wat een mooie kleur oogschaduw! MOet toch eens een keer zo'n kleurtje aanschaffen, ben benieuwd hoe het me staat! Veel plezier vanavond :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ik denk dat jij die ook heel goed kunt hebben door jouw blonde haar! Hoop dat je een heerlijke jaarwisseling hebt gehad!

   Verwijderen