maandag 19 december 2016

GELUKSMOMENTJES | WEEKEND, ZONDAGSE WANDELINGEN & KERSTDIENST


Nog één week en dan is het al kerst! Kun jij het geloven? Ik in ieder geval bijna niet, haha! Deze week had ik daarnaast ook een stageweek, hierdoor was ik ook wat minder bezig met de blog. Een geslaagde week was het wel, daarbij heb ik dus weer een hoop geluksmomentjes verzameld! Geniet je weer mee?


♥ Na één lange dag een douche nemen heeft nog nooit zo goed gevoelt! Ik had het de hele dag al wat koud, dus dan is een warme douche altijd welkom. 
♥ Deze week had ik ook mijn stagebeoordeling, super spannend! Gelukkig heb ik weer een ruim voldoende. Maakte de spanningen toch iets minder nodig, haha!
♥ Voor het werken bij de Blokker hebben wij een shoptegoed gekregen, dit als een soort kerstpakket. Heel leuk, omdat je dan zelf wat de inhoud kunt bepalen! Hierbij heb ik dus een nepbont plaid gescoord! Heerlijk die winterse gezelligheid! 
♥ Weekend, zá-lig. Het was een leuke, maar heel vermoeiende week. Dan is de weekend nog meer dan welkom!
♥ Zondag maakten wij een lange wandeling door het bos. Zo genieten! Dan besef je echt dat je van iets heel kleins al kunt opknappen. 
♥ Zaterdagavond was ik bij een kerstdienst. Wauw, het was zo mooi!
♥ Bij de post zaten gratis krijtstiften, yay! Misschien heb jij ze ook wel gekregen -die van Riverdale. Zo handig voor de kerstkaarten en andere leuke tekeningetjes!
♥ Na een lange week was mijn kamer dus echt een rommel, haha. In ieder geval is die nu weer heerlijk opgeruimd, wat zo veel rust geeft! Dit waren de geluksmomenten van deze week! Welke momenten maakten jou extra blij?


With Love,

Dineke

20 opmerkingen :

 1. Mooie geluksmomenten hoor! Hopelijk heb je er deze week ook weer zoveel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik hoop het! Gelukkig zijn ze echt in de kleinste dingen te vinden! x

   Verwijderen
 2. Ik heb ook het plaid van mijn shoptegoed gekocht haha! Super leuk is die! Heerlijk zo'n knus lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je bij Blokker werkt, zo leren we nog iets over je ;-) Heerlijk dat je zelf iets mocht uitzoeken, dat mocht ik bij Kruidvat nooit :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, inderdaad! Ah, maar dan is het wel weer een leuke verrassing!

   Verwijderen
 4. Wat een heerlijke week! Ik snap helemaal dat je je druk kan maken om een stagebeoordeling. Dat heb ik ook altijd. Fijn dat het ruim voldoende is beoordeeld. Ik ga met kerst ook weer naar de kerk, ik kan daar ook echt van genieten! Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, gelukkig. Dan ben ik niet de enige! Jaa, snap ik helemaal, extra bijzonder natuurlijk! x

   Verwijderen
 5. Leuke geluksmomenten weer! Mijn geluksmoment was gisteravond sushi eten met mijn vriend, die voor ons 'jubileum' ook nog eens kaarten voor de Winter Efteling had! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, wat lief! Gefeliciteerd. Wat een fijn geluksmoment! x

   Verwijderen
 6. Wandelen in het bos is zo lekker! Mijn geluksmomentje was ook de stageweek, vooral de crea ochtend was ontzettend leuk. Vooral om dan thuis eindelijk op de bank te ploffen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dat is inderdaad echt het leukste! Haha, dat gevoel ken ik :)

   Verwijderen
 7. Wat fijn dat je een voldoende hebt! En ik vind het ook altijd heerlijk om even te wandelen in de natuur. Ik wandel graag op strand, om daarna op te warmen met een kop thee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is bizar hoe snel het weer gegaan is, bijna alweer kerstmis! Fijne geluksmomentjes, leuk dat je zelf je cadeautje bij de Blokker mocht uitkiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt he! Heerlijk met jouw foute kerstboom, zo leuk! Haha :)

   Verwijderen
 9. Wat een heerlijke momentjes weer, ik vind een warme lange douche ook zo fijn <3
  Wordt helemaal blij van je artikel!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gratis items bij de post is natuurlijk altijd leuk! en wat een heerlijke momentjes weer.. ik kan ook zo genieten van een warm bad! liefs xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief, dank je wel! Fijn dat het herkenbaar is, haha! x

   Verwijderen