maandag 12 december 2016

GELUKSMOMENTJES | SCHAATJES, KERSTMARKT & ETALAGES


Jaa, deze week was zo leuk! Het was dus ook niet moeilijk om geluksmomentjes te vinden. Deze week vierde ik Sinterklaas, ging ik naar een Kerstmarkt en heb ik weer op de schaatsen gestaan! Benieuwd wat mij verder gelukkig maakte? Lees dan snel verder!
Het was zo ver! Dinsdag vierden we Sinterklaas en wat heerlijk was het. Zo veel gelachen met z'n allen. Stiekem keek ik hier ook best op uit. De leukste gedichten werden voorgelezen en de mooiste cadeautjes uitgepakt. Ook de fopcadeautjes natuurlijk, haha!
♥ Kerstmarkt! Zaterdagavond ging ik samen met mijn nicht naar de kerstmarkt in Groningen. Deze werd gehouden in de Martinikerk, dus echt wel een bijzondere plek. Ondanks dat we er best wel snel klaar waren hebben we er onwijs van genoten. Hierna zijn we ook nog wezen schaatsen op de Grote Markt (gelukkig niet gevallen). 
♥ Met sinterklaas kreeg ik ook een adventskalender! Ik had mijn moeder al verteld hoe grappig ik dit vroeger al vond en dat je dan altijd van zo'n klein chocolaatje mocht smikkelen. Hier had ze dan meteen een plannetje voor... Toen ze een adventskalender van Paw Patrol zag kon ze hem dus ook ,voor de grap, niet laten liggen, haha!
♥ Zaterdag ben ik ook weer eens bij de kapper langs geweest. Ik kan hier best van genieten, herkenbaar? In ieder geval kan ik er nu weer lekker een tijdje tegenaan!
♥ Het leukste bloggergroepje ooit! Sinds een poos heb ik contact met een bloggersgroepje en alhoewel je elkaar nog niet echt kent zijn de gesprekken echt on fire. Zo gezellig!
♥ Een gedicht schrijven voor Sinterklaas. Ik heb hier zo veel lol in gehad, haha!
♥ Overal kerstverlichting. Dat maakt de korte dagen zo veel aangenamer!
♥ De etalages van winkels die zo gezellig ingericht zijn. Dat maakt windowshopping nog leuker, haha!Dit waren de geluksmomentjes van deze week! Wat waren jouw geluksmomentjes?

With Love,

Dineke

18 opmerkingen :

 1. Wat een fijn lijstje zeg! Ah een kerstmarkt, zo leuk! En schaatsen is echt de winterfeeling. <3
  Ik kan ook zo genieten van sinterklaas! Ik heb dat ook Maandag gevierd en dat is zo leuk!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, wat leuk! Sinterklaas is inderdaad heerlijk!

   Verwijderen
 2. Kerstmarkten zijn zo leuk! Die in Maastricht was zo heerlijk. En ik geniet ook heel erg van het bloggersgroepje, haha <3. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo'n lijstje! Advent calenders zijn echt top haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de etalages er nu ook zo mooi en gezellig uit zien en overal de kerstverlichting geeft nog meer sfeer, helemaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, echt zo fijn! Zelfs de buitenkant is dan mooier dan de binnenkant, haha!

   Verwijderen
 5. Wat leuk dat je bent gaan schaatsen! Dat vind ik ook zo leuk om te doen in de winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke puntjes om gelukkig van te worden! Ik kan deze tijd zo genieten van kerstlicht en liedjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heerlijk! Jouw foto's zijn nu ook steeds zo mooi met die lichtjes!

   Verwijderen
 7. Ik ben ook gek op de kerstmarkt, schaatsen ook.. alleen ben ik echt geen ster erin.. ik dweil meer de vloer aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is die kerstmarkt er nog steeds? :) :) Is maar 20 minuutjes rijden voor mij hihi!

  BeantwoordenVerwijderen