zondag 4 december 2016

GELUKSMOMENTJES | FAMILIE, WERKEN & BOEKEN


Moet je nagaan dat dit alweer de negende keer is dat ik mijn geluksmomentjes deel! Dat is al zeker twee maand. Ik moet echt toegeven dat het steeds makkelijker wordt om die geluksmomentjes te vinden. Ik vind de maandag echt een heerlijke dag om terug te kijken op de afgelopen week en om te beginnen met een positieve instelling (oké, officieel is de zondag de start van de week, maar vaak voelt de maandag toch meer als start). Deze week dus weer heerlijk wat geluksmomenten! ♥ Ten eerste ben ik er deze week achter gekomen dat als sommige dingen je niet meer gelukkig maken je het echt los moet laten. Dat heb ik dan ook deze week gedaan en het was een enorme opluchting! Hoppakeetje: dikke glimlach terug!
Ik ben al een tijdje op zoek naar een shirtje/trui die ik kan dragen met Kerst en die ook daarna nog leuk is om te dragen. Nu heb ik er een gevonden! YES! Met glitters nog wel. Meer zeg ik niet, anders is de verrassing eraf, haha!
♥ Ik ben vergeten of ik dit geluksmomentje vorige week ook al benoemd heb -toch even teruglezen straks, maar ik ben dol op lezen! Voor de opleiding moeten we 30 kinderboeken lezen. Waarom dan niet meteen de dikste, heerlijkste boeken die voor groep 8 en hoger bestemd zijn lezen? Zo maakt afwerken van het lijstje het een stuk makkelijker!
♥ Zaterdag moest ik weer werken en wat een gezellige boel was het! Iedereen was natuurlijk aan het shoppen voor Sinterklaas en dat maakte het extra feestelijk (fietszadels inpakken: doen we even!).
♥ Ook ik ben deze week geslaagd met de Sinterklaascadeaus. We vieren het dinsdag, maar de voorpret is al extra leuk! Ik hoop natuurlijk wel dat degene van mijn lootje er blij mee is, haha, dat blijft nog even spannend. 
♥ Zondag hadden we weer een verjaardag: dit keer van mijn nicht en neefje. Zo leuk om iedereen weer even te zien! Vaak heb ik het te druk met de studie om hier naartoe te kunnen, dus dat maakt dit soort momentjes extra bijzonder. Dikke liefde!
♥ Zondagavonden zijn ook, naast vrijdagavonden, echt mijn favoriet. Meestal staat er chocolade op tafel en genieten we even als gezinnetje van de rustige avond, voordat de week weer losbarst. Heel fijn!

Wat waren jouw geluksmomentjes van deze week?


With Love,

Dineke

4 opmerkingen :

 1. Ik ben ook nog op zoek naar een leuke outfit voor Kerst maar het wil nog niet echt lukken! Ben benieuwd naar wat jij gaat dragen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk & fijn om te lezen dit soort artikelen! Wat fijn dat je eindelijk je kerstshirtje gevonden hebt! Volgens mij weet ik al welke dat is he? Van de foto!? Die is zeker leuk!
  Nu ik nog! Ik zoek nog een leuk topje (kant, glitters, een body? I don't know) voor op mijn metallic rokje hihi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze lijstjes lezen altijd zo fijn! Geeft me altijd ook meteen een blij gevoel. Ik ben benieuwd naar je kerstruitje, hihi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik word zo blij altijd van jou lijstjes vol met fijne momentjes, ohhh kinderboeken vind ik ook echt geweldig. En wat fijn dat je dingen hebt kunnen loslaten, toevallig heb ik dat deze week ook gedaan. Zo fijn gevoel!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen