woensdag 7 december 2016

15 X | DE LEUKSTE GLITTERS


Volgens mij heb ik al duizenden keren benoemd dat ik dol ben op glitters! Om dit nog maar weer eens extra benadrukken heb ik vandaag de leukste glitters verzameld. Glitters kunnen altijd, maar omdat de Kerst er nu aankomt: nóg leuker! Wist je dat er ook super veel laarsjes en pumps te vinden zijn met deze pracht?Ik ben meteen al verliefd op het eerste jurkje, zo simpel. Maar heerlijk wat een glitters! Daarnaast vind ik pailletten ook wel een beetje onder glitters vallen, haha! De pump vind ik ideaal voor de kerstdagen. Vooral als je na een lange dag van de hoge pumps af wil.


Je kent ze vast wel, van die HEMA-shirtjes met teksten erop. Dit deed mij meteen weer denken aan die tijd dat ik helemaal fan was van die shirtjes. Deze is daarentegen heerlijk met glitter! En iedere vrouw/meisje droomt toch van zo'n clutch?


Glitter Heeled Shoes | Fluwelen off-shoulder jurk | Glitter hakschoenen

Ik vind de eerste hakken heel apart! Het is lekker anders en het doet luxe aan. Ik ben dol op de vorm, vooral van de inkeping ben ik fan! De jurk is lekker nonchalant en kan bij verschillende soorten gelegenheden gebruikt worden; hebben hebben!


Toen ik dacht alles wel wat gezien te hebben ik deze sock boots tegen! Ik ben fan van dit soort laarsjes en tegen gouden glitters zeg ik geen nee. Daarnaast vond ik de combinatie van deze paillettenjurk en block heel wel wat hebben, het komt wat stoerder over door de vormen.

Zo veel schoenen en laarsjes met glitters! Hiervan moest ik dus echt even een top drie maken. Eigenlijk past het overal wel bij, het maakt de spijkerbroek bijvoorbeeld toch een tikkeltje specialer en maakt een dressy outfit helemaal af.


Waag jij je dit jaar aan een schijnende boot?

With Love,

Dineke

18 opmerkingen :

 1. De off-shoulder top vind ik echt vet en de schoenen ook! Het kan mij ook niet genoeg zijn met de glitters, haha. Heerlijk Gerard Joling ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat zijn een hoop glitters bij elkaar :D Vind die Glitter Heeled Shoes ook erg apart en erg mooi. Die zou ik wel willen :)
  zosammieenzo.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het eerste jurkje is inderdaad heel leuk. Ik vind het fluwelen jurkje ook heel gaaf!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik snap je helemaal! Fluweel met glitters is echt zo'n mooie combinatie!

   Verwijderen
 4. Oehh zo leuk! Hierdoor krijg ik echt zin in de feestdagen!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wat leuk om te horen! Duurde die dagen maar wat langer :)

   Verwijderen
 5. Helemaal feestdagen proof! Vind 1 glitter item wel heel tof ! Zoals een tas bijvoorbeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, om het subtiel toe te passen vind ik ook erg mooi!

   Verwijderen
 6. Oooh die laarsjes! Lekker blingen! HIhi! Ik als ekster vind dat helemaal geweldig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de Pailletten jurk echt tof! Glitter ben ik dol op! Vooral voor de kerst dagen een must have haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, zeker waar! En overal van die fijne glittersporen achterlaten, haha!

   Verwijderen
 8. Oh yes <3 Je kan nooit te veel glitter in je leven hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben echt helemaal weg van glitters, het lijkt ook wel steeds erger te worden! Leuke post :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben helemaal weg van die gold glitter laarsjes. Je had ook soortgelijke bij de Primark, helaas hadden ze die niet meer in mijn maat :(

  BeantwoordenVerwijderen