vrijdag 18 november 2016

WINTER CARE PACKAGE | 7 TIPS OM DE WINTER DOOR TE KOMENIk werd zo blij verrast! Van vikindirect.nl kreeg ik een winter care package opgestuurd, speciaal om deze winter door te komen. Dit voor op kantoor of thuis. Voor mij zou dit dus voor het studeren gelden. Ondertussen maak ik er al een paar dagen dankbaar gebruik van, want zoals je misschien al weet ben ik een echte koukleum. Ik vind het zo lief dat ik dit mocht ontvangen, dat ik er graag een artikeltje aan besteed! Ook deel ik 8 tips om de winter door te komen! Lees je mee?Ten eerste: wat zit er allemaal in dit heerlijke pakket? 

- Een Keepcup koffiebeker. Ik gebruik deze nu al weer een tijdje en het is zo makkelijk om mee te nemen! Heerlijk hoe mijn koffie dan lekker warm blijft, het werkt nog beter dan handschoenen, haha!
- Oorwarmers, want die kunnen niet ontbreken in de winter toch? 
- Vaseline! Ik heb in de winter altijd hele droge lippen, zo vervelend. Deze variant van de vaseline had ik al, maar was net op. Handig dat deze dus bij het pakket zat!
- Meridian Crunchy Peanet Butter. Ik ben echt dol op pindakaas (sorry voor de mensen die het niet lekker vinden ruiken). En dit is dus puur alleen gemaakt van pinda's, alleen de geur is al overheerlijk!
- Een notitieboek! Een heel handige waar je ook nog de datum boven kunt noteren. Dit notitieboek ga ik denk ik gebruiken voor mijn to-do lijstjes.
- Een leuke sjaal. Het printje is heerlijk knus, helemaal blij mee!
- Een kruik met mijn voorletter er op! Ik vind deze zo leuk! Elke avond vul ik hem weer, zodat ik mijn bed alvast lekker warm kan maken!| 8 tips om de winter door te komen |1 | Maak het jezelf lekker knus! Steek kaarsjes aan, lees een lekker boek, pak die fijne fleece deken erbij en geniet optimaal! Vooral als je net een bad-day gehad hebt, kan het erg helpen om jezelf even te verwennen! Zelf knap ik hier altijd van op. 
2 | Altijd koude voeten? Doe wollen voetzooltjes in jouw schoenen, dit schijnt echt te helpen! Mij lijkt het in ieder geval echt ideaal. Deze kun je zelf ook uit een stuk wol knippen: leuk DIY-projectje!
3 | Drink veel chocolademelk! Deze hoef ik verder niet toe te lichten, toch?
4 | Ook in de winter lekker blijven wandelen is belangrijk. Vooral om die zonnestralen op te vangen die nu veel minder aanwezig zijn. Pak van elk zonnestraaltje iets mee, goed voor de vitamine D!
5 | Schoonmaken. Hu, wat? Ja, echt: schoonmaken! Dit helpt jou enorm om weer lekker warm te worden. Dus ben je net teruggekomen van die koude fietstocht, ga even een half uurtje schoonmaken! Wedden dat jij het daarna weer lekker warm hebt?
6 | Verwen je af en toe met een extra bad- of douche beurt. In de winter geniet ik nog meer van de warmte. Vooral na het werken kan ik niet wachten om onder de douche te springen om de warmte op te zoeken. 
7 | Vaseline smeren! Zorg goed voor jouw huid in de winter, deze is namelijk sneller droog. Zorg er daarom voor dat je de fijnste producten in huis hebt om goed voor jouw huid te kunnen zorgen. 

Hoe zorg jij ervoor dat jij de winter goed doorkomt?

With Love,

Dineke

15 opmerkingen :

 1. Ik moet die vaseline ook eens gaan halen, mijn lippen hebben ook last van de kou en inmiddels is het eerste scheurtje al irritant aanwezig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, bah! Ik ken het! Vaseline is echt zo'n wondermiddeltje, haha!

   Verwijderen
 2. OMG, die kruik is ontzettend leuk, vooral omdat je eigen voorletter erop staat!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk zeg, ik ben dol op een cozy winter. Kruiken, fluffy pyjama's, pantoffels, dikke truien enz. Hou het lekker warm! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oohh, heerlijk! Alles voor de warmte inderdaad! :)

   Verwijderen
 4. Heerlijk om zo'n pakketje te mogen ontvangen! Leuke spulletjes en ontzettend lief! Zonder cosy socks kan ik echt niet haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, ik was echt blij verrast! Haha, dat herken ik veel te goed!

   Verwijderen
 5. Lekkere sloffen en een onesie! Perfecte combi op zo'n luie koude dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, een onesie! Alleen die ontbreekt nog! :)

   Verwijderen
 6. Huh, schoonmaken?! Haha! Toen je het uitlegde, begreep ik het pas, haha! Het is namelijk niet mijn hobby ;-)

  Het klinkt misschien 'mutserig', maar ik maak soms een kruikje voor mijn voeten als die steenkoud zijn. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, heerlijk he! Is het de mijne ook absoluut niet, maar het helpt gelukkig wel tegen die kou! Dan doe ik het met liefde :) Oeeh, zo'n kruikje bij de voeten doe ik ook heel vaak! Puur genieten :)

   Verwijderen
 7. Deze tips zijn wel echt hard nodig hier! Wat een rot weer zeg, thanks:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En toch wil ik dat het zsm zomer wordt! Maar dit ziet er toch wel weer gezellig uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne tips & ze zijn momenteel hard nodig! xx

  BeantwoordenVerwijderen