maandag 14 november 2016

GELUKSMOMENTJES | SAMENWERKING, VINKINGDIRECT.NL & VAKANTIEFOTO'S


De dagen worden kouder en de duisternis keert weer terug. Tijd dus om die heerlijke warmte en kaarsen weer op te zoeken! De winterse gezelligheid maakt weer plaats voor de zomerse en man, wat houd ik daarvan! Deze week startte er weer een nieuwe samenwerking, kreeg ik een heerlijk lief pakket van vikingdirect.nl en zocht ik al mijn vakantiefoto's uit! Geniet je mee?


♥ Maandag was ik vrij om mijn tentamens te kunnen voorbereiden (dit was er deze keer slecht één, maar toch fijn!). Die ochtend kon ik dus heerlijk ontbijten in mijn badjas met speculoos en koffie!
♥ JAAA, er komt weer een fijne samenwerking aan! Deze keer voor Kerst! Samen met wat andere bloggers gaan wij iets heel bijzonders doen!
♥ Woensdag kwam er een pakketje aan van vikingdirect.nl. Met dit pakketje willen ze mensen door de koude wintermaand helpen en het is zo lief dat ik er ook een mocht ontvangen! Vrijdag wil ik voor deze toffe daad toch een leuk artikel schrijven i.v.m. de winter!
♥ Bij dat leuke pakketje zat ook een kruik! Ik als koukleum word ik hier héél gelukkig van!
♥ Donderdag had ik het tentamen! Zelf speelde ik jarenlang dwarsfluit en laat dit tentamen nou net over muziek gaan. Volgens mij heb ik nog nooit zo snel een tentamen gemaakt, het voelde zo goed, haha!
♥ Donderdagavond kwam ook mijn nicht! Zij heeft een lange poos (10 maanden om precies te zijn) in Australië, Zuid-Afrika en Colombia gezeten: hoe tof is dat? 
♥ Deze week hebben wij ook het project afgesloten! Daarna zijn we met z'n allen een drankje gaan doen, zeker een geluksmomentje!
♥ Voor onderzoek moeten wij een wetenschappelijk artikel schrijven, toch vind ik onderzoek doen wel heel erg leuk! Zelf ga ik kijken hoe de media een uitdagende leeromgeving voor de leerlingen kan worden. 
♥ Zaterdag mocht ik dan eindelijk het #echtepostiscool pakketje openen: YES! Gemist? Neem dan zeker een kijkje bij het artikel, het is het helemaal waard!
♥ Zondag heb ik weer eens al mijn vakantiefoto's bekeken en wat uitgezocht, wat was Malgrat de Mar toch mooi!


Dit waren mijn geluksmomentjes van deze week! Wat heb jij deze week als hoogtepuntjes gezien?

With Love,

Dineke


6 opmerkingen :

 1. Fijn dat je tentamen goed ging! En ik ben benieuwd naar je toffe samenwerking :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh ben heel nieuwsgierig naar je samenwerking :) En wat gaaf dat je je nicht hebt gezien! Gaaf dat ze in die landen is geweest. <3
  En echte post is cool lijkt mij zo leuk!!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar het artikel over je samenwerking! En een kruikje krijgen is altijd zo fijn, ik heb het echt altijd koud en een tijdje geleden is mijn warmtedeken kapot gegaan, moet nog een nieuwe kopen maar tot die tijd kruip ik lekker mijn bed in met een kruikje haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne geluksmomentjes! Ik ben benieuwd wat er voor samenwerking aankomt voor kerst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De volgende keer zou ik ook wel mee willen doen met echte post is cool! :)
  Wat fijn dat je toets zo goed is gegaan en heel leuk dat je een samenwerking weer hebt, ben super benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen