maandag 21 november 2016

GELUKSMOMENTJES | FOTO'S, RUIM VOLDOENDE & WINTERJASSEN


De feestdagen komen steeds dichterbij... Maar voordat die gekomen zijn heb je natuurlijk nog heel andere momentjes waar je van kan genieten! Met de wekelijkse geluksmomentjes probeer ik stil te staan bij die kleine dingen in het leven die mooi zijn en jou hier ook enthousiast over te maken! Geniet je weer mee?


 Jaa! We hebben weer lootjes getrokken met het gezin voor Sinterklaas! Ik heb er weer zoveel zin in. Wie ik heb? Dat houd ik nog even geheim, haha!
♥ Ik vond mijn oude winterjassen weer terug en warempel ik pas ze nog! Daarnaast zijn ze nu nog super leuk! Happier kon je mij niet vinden. Ondertussen zijn ze alweer met trots gedragen. 
♥ Met het project waarbij wij een eigen basisschool moesten fuseren hebben wij een ruim voldoende behaald, zo blij mee! Nu met volle moed bezig aan de volgende opdrachten!
♥ Ik kan zo gelukkig worden van verfilmde Disney-films. Zo ook de 101 Dalmatians II. Deze was zondagavond op tv en met een bakje chocoladepepernoten was het nog meer genieten!
♥ Samen met Lisa van Dutchbloggeronthemove ga ik naar de Designer Vintage Sale in Amsterdam! Alleen de kaartjes kopen was al excited (oké dat viel wel mee, maar ik kijk er zeker naar uit!). 
♥ Samen met een vriendinnetje van mij (misschien ken je haar wel van haar Instagram-account!) ben ik de stad Groningen ingetrokken om leuke foto's te maken! Lachen, gieren en brullen, samengevat: gezelligheid! Een paar resultaten (zoals hier boven) kon je al zien op Instagram!
♥ Reclames voor kerstfilms... Wat zijn de momenten waar jij deze week extra van hebt genoten?


With Love,

Dineke

13 opmerkingen :

 1. Oeehh i love reclames van de kerst! Maar ook de Disney film kan ik erg van genieten en dan vooral als ik alleen ben want mijn vriend kijkt me echt raar aan als ik nog steeds loop te huilen als de mama van bami doodgaat haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, heerlijk! Ik kan daar inderdaad ook zo om huilen

   Verwijderen
 2. Reclames voor kerstfilms zijn zo leuk :) Sowieso word ik heel gelukkig van kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, het is zo'n fijn feest! Mag voor mij vaker gevierd worden, haha!

   Verwijderen
 3. Wij hebben lootjes getrokken voor kerst, zo leuk altijd! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke geluksmomentjes! Die outfit staat je trouwens heel tof! Sinterklaaslootjes blijven geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen dat je zo kan genieten van kleine dingen! Waar ik deze week van genoten heb is de wandeling in een bos, dicht bij huis. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat leuk om te lezen waar jij zo gelukkig van wordt! ik snap het wel! het zijn super leuke dingetjes hihi. ben wel jaloers hoor op jou en lisa, jammergenoeg moet ik werken maaaaaar volgende keer ben ik ook van de partij girlies!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, haha :) Jaa volgend jaar gaan we gewoon naar de volgende editie! Genieten! <3

   Verwijderen