maandag 28 november 2016

GELUKSMOMENTJES | DESIGNER VINTAGE SALE, KLEDINGKAST OPRUIMEN & CHOCOLADEMELK


Deze week was er weer van alles te beleven! Geplande geluksmomentjes, maar ook onverwachte. Sommige kwamen uit het niets opduiken, maar genieten was het zeker (anders stonden ze er ook niet tussen, haha!). Geniet je weer mee?


♥ Onverwachts kreeg ik post van de Blokker! Eén cadeautje voor het werken: shoptegoed! Heerlijk om zo de laatste maand in te gaan, haha!
♥ De lekkerste chocolademelk ooit! Samen met een studiegenootje besloten we om na de colleges nog even de stad in te gaan en lekker te snuffelen bij de winkels. Als warme traktatie gingen wij door naar de Little Lovely Living waar wij chocolademelk bestelden (en cupcakes met macarons!). Er werden zelfs sterretjes bij afgestoken, zo luxe heb ik nog nooit chocolademelk gedronken, haha!
♥ Maandag was ik een dagje vrij. Op de school was er een studiedag. Extra lang weekend dus!
♥ Om mijzelf een stok achter de deur te geven stelde ik doelen op voor elke week. Hierdoor heb ik meer overzicht en komen (hopelijk) mijn opdrachten eerder af, heerlijk!
♥ Vrijdag heb ik mijn dag goed benut: mijn hele kledingkast heb ik uitgezocht! Wat ik nog droeg heb ik weer goed opgeborgen, de statement kledingstukken op een rekje gehangen en wat ik niet meer draag wordt gedoneerd! Het geeft zo'n opgeruimd gevoel en ik heb veel meer het overzicht terug.
♥ Zaterdag was het zover! Ik ging samen met Lisa van Dutchbloggeronthemove naar de Designer Vintage Sale. Wat een drukte, maar o zo leuk! Helaas niks gescoord, maar alleen om het al te zien was super leuk! Je doet er echt super veel inspiratie mee op en je ziet veel dingen terug die nu ook weer in de mode zijn. Hierna gingen we nog even Amsterdam in en na een geslaagd dagje gingen we weer naar huis. Zeker voor een herhaling waard!
♥ Zondagavond kwamen mijn nichtjes op bezoek, gezelligheid gegarandeerd!
♥ Nieuwe muziek ontdekken vind ik altijd zo leuk! Deze week ontdekte ik dan ook iets heel nieuws! Het album Distant Memories, dit is denk ik mijn favorietje:


Wat waren jouw geluksmomentjes deze week? 


With Love,

Dineke
Follow my blog with Bloglovin

18 opmerkingen :

 1. Die chocomelk ziet er zo heerlijk uit! Ik heb er gelijk zin in, haha! Zoek het liedje 'home' van passenger eens op, daar word ik immens gelukkig van, dus misschien jij ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat liedje ken ik inderdaad! Heerlijk, fijn lied! :)

   Verwijderen
 2. Wat een heerlijk vrolijk artikel, zo leuk om te lezen! En inderdaad, die chocomelk ziet er hemels uit! Die wil ik ook wel proberen <3. Ik ben al helemaal in de kerststemming met muziek, dus ik draai voornamelijk nog maar kerstnummers haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, zeker doen! Het was zo overheerlijk :) Oeh, dat met kerstmuziek ken ik inderdaad! Maar soms, als ik mij echt moet focussen, zet ik wat anders op. Die vakantiestemming komt anders al aardig snel in de buurt, haha!

   Verwijderen
 3. Zulke fijne geluksmomentjes! Jouw dagje met Lisa klonk echt superfijn :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook een blokker medewerker haha? Ik vind het heerlijk om mijn kast helemaal op te ruimen, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne geluksmomentjes! Die warme chocolademelk klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker weten! :) Nog nooit zo'n verzorgde chocolademelk gedronken!

   Verwijderen
 6. Yessss, ik kom in je geluksmomentjes voor! Ik vond de Designer Vintage Sale ook super leuk zo samen:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, voel u vereerd! ;) Het was een super leuke dag inderdaad! Zeker voor herhaling vatbaar :)

   Verwijderen
 7. Wat een super mooi nummer, love it! Ook helemaal mijn muziek smaak.
  En wat lekker zo'n extra dagje vrij en extra lang weekend natuurlijk :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, wat super leuk om te horen! Het is een heel album: dus enjoy, haha!

   Verwijderen
 8. Wat leuk om te lezen. En altijd fijn als je zo'n goed gevoel krijgt na opgeruimd te hebben. Opeens weer al dat overzicht. Zalig. Ik zou zo dringend ook nog eens enkele lades in mijn kleerkast én bureau moeten opruimen. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen