maandag 7 november 2016

GELUKSMOMENTJES | CHOCOLADEMELK & BROWNIES, CHOCOLADE PEPERNOTEN EN #ECHTEPOSTISCOOL


Deze week was weer heerlijk en dit gevoel wordt alleen maar versterkt als ik naar de geluksmomentjes van deze week kijk. Ik merk echt aan mijzelf dat ik deze kleine dingetjes steeds beter begin te vinden en te zien! Deze week ging ik heerlijk chocolademelk drinken en brownies eten met het vriendinnenclubje, at ik chocolade pepernoten (liefde!) en kwam mijn pakketje binnen voor #echtepostiscool! Geniet je mee?


♥Chocolade pepernoten! Ik heb mij heel lang kunnen inhouden om ze te eten, maar dit was toch even ultiem genieten. Als ik begonnen ben met die chocolade-verrassinkjes te eten kan ik ook niet meer stoppen, haha!
♥Nu het donkerder wordt merk ik dat ik de avonden ook fijner begin te vinden. Als ik in de avond van mijn werk kom kan ik al niet wachten om lekker op de bank te ploffen (met een joggingbroek natuurlijk) en een hele kan thee leeg te drinken: niet letterlijk natuurlijk, maar je snapt wat ik bedoel, haha!
♥Glitter washi-tape. Dit hoef ik verder niet toe te lichten toch?
♥Mijn pakketje is binnengekomen voor #echtepostiscool! Ik ben zo benieuwd wat er in zit. Helaas mag hij pas geopend worden op 12 november.... Nog even geduld dus!
♥Van de week heb ik nieuwe geurstokjes gekocht. Zo. Lekker!
♥Samen met het vriendinnenclubje brownies eten en chocolademelk drinken. Daarnaast meteen afspraken maken voor die ene leuke kerstmarkt in Groningen. 
♥Het is bijna zo ver: de eerste module van dit jaar is bijna afgelopen! Heerlijk, de kop is er af! Deze week dus even knallen en alles inleveren, maar het vooruitzicht is al fijn!
♥Deze week brandden echt bijna elke avond de kaarsjes!
Wat waren de geluksmomentjes van jou deze week?

With Love,

Dineke

20 opmerkingen :

 1. Chocolade kruidnoten zijn zo lekker, wij zijn er een beetje verslaafd aan :) Vooral mijn vriend kan er niet van afblijven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik kan mij daar echt helemaal in vinden! :)

   Verwijderen
 2. Die gezelligheid savonds vind ik ook erg fijn, met de kachel aan en wat kaarsjes :) En chocolade pepernoten, hmm zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, heerlijk! Ook gewoon een voorproefje op Kerst (of denk ik nu te ver vooruit? Haha!)

   Verwijderen
 3. Ik at deze week salted caramel pepernoten, zooo lekker! Ik word gelukkig van jouw geluksmomentjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh, dat moet ik een keer proberen zeg! Lief!

   Verwijderen
 4. Ik had vorige week voor het sinds jaren (!) weer eens warme chocomel, en het was lekker! Dit is toch wel echt een herfstdingetje :) Heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh jaa ik snap eigenlijk alles echt wel! Ik word ook heel blij van glitter washi tape, alleen weet io nooit waar ik het voor moet gebruiken haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, haha. Ik gebruik het voor in mijn agenda (bij vrije dagen een strookje plakken bijvoorbeeld). :)

   Verwijderen
 6. Ik heb echt nog nooit chocolade pepernoten gehad, zijn ze echt lekker ? Ik houd er ook erg van om in de avond kaarsjes aan te hebben, heeft toch iets knus haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, dat meen je niet Janine! Eet ze, nu! Haha! Het is zalig, als ik begin met eten kan ik gewoon niet meer stoppen, haha

   Verwijderen
 7. Hmm lekker chocolade pepernoten! Ik heb vorige week normale pepernoten gekocht en als ik daar eenmaal aan begin kan ik ook niet meer stoppen met eten. Zo verslavend. En leuk dat je pakketje voor Echte post is cool binnen is gekomen. Inderdaad nog even geduld hebben. De mijne heb ik nog niet ontvangen dus ik wacht met smart haha. Ben zo benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeh, wat spannend! Wel handig dat je hem nog niet hebt, zo kom je nog niet in die verleiding! Ik heb dat af en toe al wel, haha. Maar hij staat nu goed verstopt :)

   Verwijderen
 8. Oeh ja, chocolade pepernoten! Wij hebben hier nog ons laatste zakje in de koelkast liggen, want Suriname. Hij gaat er binnenkort wel doorheen ben ik bang. Mijn geluksmomentje was afgelopen weekend tijdens een tripje naar wat watervallen. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, wat heerlijk: de watervallen! Dat lijkt mij inderdaad wel een super fijn momentje!

   Verwijderen
 9. Ik doe hetzelfde als jij als ik thuiskom na een lange dag, ALL OF THE TEA! Daar geniet ik dan wel weer van tijdens de koudere herfst- en winter maanden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, heerlijk! Ik ben ook echt een koukleum hoor, haha!

   Verwijderen
 10. Wat een heerlijke momentjes, geurstokjes zijn zo lekker!
  En jum chocolade pepernoten, liefde.
  Liefssss!
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wordt altijd helemaal vrolijk van jou geluksmomentjes!

  BeantwoordenVerwijderen