zaterdag 12 november 2016

#ECHTEPOSTISCOOL | EINDELIJK EEN HEERLIJK PAKKETJE MOGEN OPENEN!


Eén week geleden was het zover. Het pakketje voor #echtepostiscool kwam binnen. Alleen het enige nadeel: het mocht vandaag pas geopend worden! Af en toe moest ik mij bedwingen om toch al die doos te openen. Al die leuke foto's die voorbij kwamen op instagram met alle pakketjes die verstuurd werden maakten mij alleen maar nieuwsgieriger! Maar ik zal jullie ook niet langer in spanning houden. Dit zat er in mijn pakketje! Kijk je mee?Nu vraag jij je natuurlijk af wat #echtepostiscool of #EPIC precies inhoudt. De meiden van Northflix.nl en Monsieurmango.nl hebben dit super leuke project opgezet! Het is de bedoeling dat jij voor een ander een pakketje samenstelt, dit maak je dan of koop je (maximaal met een bedrag van €7,50). Het is natuurlijk lastig om zo in een paar tellen een leuk pakket samen te stellen, maar gelukkig kun je voor inspiratie kijken op iemands zijn of haar Instagram of wie weet wel blog! In ieder geval heb ik er zo van genoten om een pakket samen te stellen! Ik mocht er een voor Sharity samenstellen! Zij is ook een gastblogger bij Kimterstege.nl. Dit pakket stelde ik zelf samen:


Het eindresultaat!

Leuke paperclips in een leuk doosje van de Sostrene Grene!Met natuurlijk een leuk kaartje!

En nu het verlossende antwoord: wat zat er in mijn pakketje?

Ten eerste was het pakketje super leuk verpakt met sterretjespapier! Dat maakte mij al helemaal nieuwsgierig. Het deed mij stiekem ook al een beetje denken aan de Kerst, haha.Maar misschien had ik de foto dan ook niet met een groen kleed moeten opvullen! In ieder geval was ik ook weer blij verrast toen ik het pakketje opende: zo leuk verpakt! Weer wat met sterretjes en nog een ander leuk printje. 


Die hintjes waren ook heel leuk bedacht!


Hier word ik al dolgelukkig van! Een mooi kaartje met de perfecte boodschap en daarnaast ook nog een leuk berichtje van de verzender! Deze houd ik nog even voor jullie geheim, haha! 


Daarna maakte ik dit pakketje open! Een heel leuk stempeldoosje. Ideaal voor de aankomende kerstkaartjes! Leuk weetje: de verpakking zit vol met sterretjes. Ik vind dit zo heerlijk schattig!


Een lief notitieboekje, want daar kun je niet genoeg van hebben! Het is een heel kleine, wat het nog leuker maakt. Ik denk dat ik deze voor de wekelijkse geluksmomentjes ga gebruiken! Dan heb ik die toch weer mooi bij elkaar. 


Toen ik de doos opende kwam mij al een fijne geur tegemoet, maar nu weet ik wat het is! Deze fijne kaarsjes met een vanillegeurtje. Zelfs mijn broertje vindt ze lekker ruiken, dat zegt wel wat, haha!


Heerlijke verzorgingsproducten voor op een rustig en vrij dagje! Daarnaast vond ik dit zakje als decoratie in het pakketje, zo leuk gedaan! 


Nog meer sterren! En omdat ik van creatief bezig zijn houd vind ik dit zó tof! Hier ga ik zeker even tijd voor maken. 


Toen er bij het allerlaatste pakketje stond: 'om jouw verzameling mee aan te vullen', had ik al een vermoeden en dat vermoeden werd bevestigd! Wat een super leuke en vrolijke kaarten! Die krijgen zeker een mooi plekje!

Ik heb zo het gevoel hartstikke verwend te zijn met alle pakketjes! Al die kleinigheidjes zijn zo zorgvuldig uitgezocht. Ik word er helemaal gelukkig en enthousiast van! Nu vragen jullie je natuurlijk af wie dit pakketje zo leuk heeft samengesteld! Dit was Dinja van DinjaDONUT! Ik wil haar natuurlijk hartstikke bedanken voor het leuke pakketje!

Heb jij ook meegedaan met #echtepostiscool? Laat dit dan vooral even weten, want ik ben benieuwd naar al die leuke creaties!

With Love,

Dineke

7 opmerkingen :

 1. Ik had er al van gehoord maar wat is dit leuk! Echt zo origineel en een fijn idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik zag het al voorbij komen maar wist niet echt hoe het werkte als je mee wilde doen (nog steeds niet haha). Die kaartjes zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dit! En je hebt een heel leuk pakketje ontvangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuk pakketje heb je ontvangen, leuk cadeau papier ook! Ik heb de eerste editie mee gedaan, misschien de volgende ook maar weer eens mee doen. Toch wel leuk om het allemaal weer te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke cadeautjes voor zo'n klein bedrag! Word je helemaal blij van😍

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuk idee is dit zeg! En wat een leuk pakketje heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen