woensdag 9 november 2016

BLUE.UP | CORAZÓN EAU DE PARFUM


Vorige week ontdekte ik iets nieuws. De Corazón parfum van Blue.up. Ik kon niet wachten om hem uit te proberen, laat staan te kopen. Dus voor ik het wist lag deze in mijn winkelmandje. De DA-drogisterij noemde het zelfs een geur die op de Chanel-reeks leek. Nu kan ik daar niet over meepraten, maar wie weet zie jij een paar overeenkomsten! Benieuwd hoe dit pareltje mij beviel? Lees dan snel verder!De parfum zit verpakt in deze luxe, maar toch simpele verpakking. Ik werd er in ieder geval heel gelukkig van. De gouden details maken de verpakking toch wat meer een high-end product, terwijl de prijs hartstikke lief is voor jouw portemonnee! De verpakking is daarnaast gemaakt van lekker stevig en glimmend karton.Nog zoiets waar ik heel blij van wordt! Het product lijkt met al deze details heel professioneel. Van het onderstaande moest ik erg lachen. Het tekstje maakt de verpakking toch nog wat meer 'fun' en geeft wat meer karakter. Goed! Genoeg gepraat over het 'omhulsel'. Dit was namelijk nog maar het voorproefje van wat komen gaat. Ik was namelijk zo verrast toen ik werkelijk de verpakking open maakte. (Check jij dan nooit eerst wat er echt in de doos zit? Nou, om eerlijk te zijn deze keer niet, maar het maakte de verrassing des te groter!).Ook bij het flacon komen de goudtinten weer heel erg naar voren. Dit geeft meteen een heel luxe en warm gevoel. Het dopje heeft ook een mooie draaiing om de 'tuit' heen, wat net dat extra's geeft. De letters zijn hetzelfde vormgegeven als op het doosje. Zo blijft het een mooi geheel. De combinatie past dus echt super goed bij elkaar!
Toen ik thuis kwam was ook het eerste wat ik deed: het uittesten van de geur. Shame on me, dit had ik in de winkel nog niet gedaan, haha! De geur heeft net als de verpakking iets heel warms. Zelf vind ik dit echt een geur voor in de herfst en/of winter. De geur verder omschrijven tot één specifiek iets vind ik wel wat lastig. Als jij van een zoete geur houdt is dit in ieder geval zeker iets voor jou!
Toen ik het product nog wat verder inspecteerde stuitte ik weer op het tekstje aan de zijkant op de verpakking: 'Chypre, fruity, woody.' Eigenlijk vat dat de geur al heel goed samen, het heeft namelijk van alles wat. Het is lastig om er één bepaalde term voor te bedenken.


Wel kan ik met zekerheid zeggen dat de geur wat zwaarder is. Als jij hem draagt zal het zeker opgemerkt worden, het is niet een subtiel vleugje parfum die je opdoet. Zelf vind ik dit wel fijn bij een parfum. Aan het einde van de dag was de geur ook nog goed aanwezig, hij was wel iets vervaagd, maar volgens mij gebeurt dit wel met elke parfum. Zelf ben ik dol op deze parfum en draag ik hem nu dag in dag uit. De geur is heerlijk warm en geeft echt een fijn herfst- en/of wintersfeertje. Daarnaast is de verpakking simpel, maar toch hartstikke luxe! Aan het einde van de dag ruik je de geur nog steeds en dan vind ik het geld meer dan waard! Ben jij nu ook benieuwd naar deze parfum? Je kunt Corazón onder andere kopen bij de DA drogisterij voor €7,99.

Wat is jouw eerste indruk?

With Love,

Dineke

7 opmerkingen :

 1. Ik word hier wel nieuwsgierig van! Klinkt als een erg lekkere geur voor de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed parfum! Ik verwachtte dat je toch zeker ging zeggen dat 'ie rond de 25 euro kost, maar dit is al helemaal een meevaller. Ik ga het sowieso even checken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een heerlijk parfum! ✨✨
  Liefs Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij lijkt me echt heel erg lekker ruiken & het flacon ziet er erg chique uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me heel erg lekker! Lekker budget ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh je klinkt zo positief, deze wil ik zeker een keertje ruiken in de winkel! Xx

  BeantwoordenVerwijderen