woensdag 16 november 2016

15 X | DE LEUKSTE BETAALBARE PETJES


Petjes, schipperspetjes, baker boy caps: je komt ze steeds vaker weer tegen. Zoals ik al eerder vertelde moet ik soms best wel wennen aan nieuwe trends, maar bij deze trend had ik dat een keer niet! Leuk dat ik het vind! In ieder geval staat het gestreepte petje bij mij al zeker op het wensenlijstje! Benieuwd welke leuke en betaalbare petjes ik gevonden heb? Satijn is helemaal niet iets wat je zo snel ziet terugkomen bij petjes, maar nu wel! Hoe leuk is het dat ze ook gaan experimenteren met de stoffen bij petjes. Daarnaast ben ik erg blij met de modelletjes als de baker boy cap! Deze wordt bij de derde nog wat opgefleurd met een leuk printje.

De eerste en derde zijn hetzelfde, dat heb je goed gezien, haha! Toch wilde ik ze allebei apart benoemen omdat beide kleuren het petje zo anders kunnen maken. Ook ben ik een groot van van de schipperspet. Het geeft zo'n statement bij jouw outfit. 
,

Weer een geweldig stofje bij een pet en ja hoor, ik heb ze hier ook gevonden: sterren! En dat nog wel op een baret. Het derde petje staat dus echt op mijn verlanglijstje! Toen ik laatst in de H&M was, was ik meteen verkocht. En voor €9,99 vind ik dit echt een fijne prijs!


Deze baker boy hat heb ik hieronder ook weer in het zwart gezet, maar ik geniet echt van de vormgeving! Daarnaast zijn er dus blijkbaar ook zeemanspetten, hoe leuk, haha! Toen ik het laatste petje zag werd ik toch wel heel vrolijk. De borduursels zijn dus zelfs weer bij de petten te vinden. 


Hierbij dus de zwarte variant van de baker boy hat! Bij de Asos verkopen ze dus blijkbaar ook petten met een strik! Deze tweede pet kon ik jullie dus niet onthouden. En als laatste een baker boy cap die iets netter en minder nonchalant is: ook een hebbertje dus!


Wat vind jij van de opkomst van de petjes? 

With Love,

Dineke


14 opmerkingen :

 1. Ik vind de gestreepte pet van wolmix stoer. Tegenwoordig draag ik zelden een petje maar een aantal jaar geleden wel regelmatig. Ze blijven leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, dat is ook echt mijn favoriet! Blijft leuk inderdaad :)

   Verwijderen
 2. Vind de satijnen pet erg leuk, het 'soort' pet is wel mijn stijl. Leuke post!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, die zou jou echt geweldig staan! Ook bij jouw mooie herfstoutfit die jij gedeeld had! :)

   Verwijderen
 3. Ik vind de roze pet echt heel erg leuk! past helemaal bij mij haha, lekker roze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa superleuk! Dit heeft me overtuigd, ik wil absoluut zo'n schipperspet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zitten echt hele leuke tussen! Ik hou wel van petten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk inderdaad! Kan eigenlijk ook altijd :)

   Verwijderen
 6. Ben niet zo'n grote petten-fan als ik er een op wil pak ik er 1 van mijn vriend. Met sommige outfits vind ik het echt stoer en maakt het de outfit echt af!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, zeker! Wat fijn dat je er dan zo een van jouw vriend kan pakken, haha!

   Verwijderen
 7. Petten kunnen heel leuk zijn maar veel staan me ook gewoon niet haha! Leuk artikel heb je geschreven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel! Vind petjes heel leuk en ben vooral fan van de schipperspet en de suede exemplaren.

  BeantwoordenVerwijderen