zondag 23 oktober 2016

WENKBRAUWPOEDER | ALIEXPRESS


Een heel jaar lang heb ik gebruik gemaakt van de wenkbrauwpoeder van Catrice. Tijd voor verandering dus! Een tijdje geleden was ik weer lekker aan het struinen door de webshop van de Aliexpress. Natuurlijk kocht ik meer dan dat ik werkelijk nodig was. Alleen wenkbrauwpoeder had ik echt nog nodig. Naja, echt... Ik wilde een keer een andere proberen. Eentje die minder donker was en wat meer matchte met mijn huid. Ik vond deze wenkbrauwpoeder van Meloision voor een klein prijsje. Benieuwd hoe hij mij bevalt? 


Ten eerste vond ik het super jammer dat ik niet de ingrediënten konden vinden van dit product. Het was dus eigenlijk op de gok of dit product wel goed zou reageren bij mij. Om de wenkbrauwpoeder goed te testen heb ik het dus eerst een paar maandjes gebruikt. Gelukkig geen rare bijwerken of andere rare fratsen, dat is een groot pluspunt (en opluchting, haha!).Oké, de verpakking! In principe is deze hartstikke simpel. De vormgeving wordt hierdoor wel heel clean en dat is iets wat ik bij make-up producten heel fijn vind. Misschien dat daarom mijn oog ook op dit product viel. Daarnaast is dus de wenkbrauwpoeder (en gel) verdeeld in functionele bakjes. Het bakje is trouwens heel makkelijk open en dicht te krijgen, hij wordt ook niet snel lam. Dat ik heb ik wel eens bij eerdere verpakkingen gehad, heel fijn als op een gegeven moment het product door heel de lade ligt, haha! Om de verpakking af te maken zit er nog een spiegeltje bij. Op zich handig als je hem eens meeneemt op reis, maar voor mij niet functioneel, omdat ik dit altijd thuis laat en een andere spiegel gebruik. Wat wel heel handig is, is het kwastje. Deze gebruik ik er nu altijd bij! Aan de ene kant dus een kwastje en aan de andere kant een soort van sponsje om het nog wat preciezer aan te brengen. In ieder geval was ik dus al best verrast over de luxe aan de binnenkant. Dat er ook nog een kwastje bijzat vond ik extra fijn! Ik had hier namelijk nog niet de geschikte voor gevonden, maar deze is prima te gebruiken. 

De kleuren van de wenkbrauwpoeder vallen natuurlijk ook als eerste op. Aan de linkerkant kun je de wenkbrauwgel vinden. Eerst leek mij het heel handig om er eentje te hebben met kleur, maar hier zal ik later op terugkomen.. Daarna kun je de wenkbrauwpoeders vinden. De kleuren vallen mij zeker niet tegen! Mooi licht en past goed bij mijn haarkleur. Tijd om te kijken naar de swatches!Het viel mij eigenlijk een beetje tegen om dit goed op de foto te krijgen. Op de huid vallen de kleuren namelijk nog al licht uit en is de pigmentatie niet heel goed. Aan de linkerkant zie je weer de wenkbrauwgel en daarna de twee wenkbrauwpoeders. Verder is het product gelukkig niet heel erg kruimelig. Door de prijs was ik daar namelijk nogal bang voor, maar dit valt mee! Daarnaast merkte ik dat de kwastjes heel makkelijk te gebruiken zijn voor het aanbrengen, zoals ik ook al eerder benoemde. Vanaf het begin viel mij op dat het resultaat zo heerlijk natuurlijk is. Zoals je ook op de foto wellicht kunt zien is dat ik de lichte kleur het meest gebruik. Mijn natuurlijke kleur van de wenkbrauwen is al aardig donker, dus het nog donkerder maken zou alleen maar te heftig worden. Door de lichte kleur te gebruiken kan ik de wenkbrauwen goed opvullen, zonder dat het niet meer natuurlijk lijkt. De donkerste kleur gebruik ik wel aan het 'uiteinde' van mijn wenkbrauw. Dit zodat de wenkbrauw toch een beetje die statement krijgt. Wel moet ik zeggen dat ik de wenkbrauwgel niet heel vaak gebruik. Alleen als ik de wenkbrauwpoeder zelf niet gebruik. Dan geeft het namelijk een heel mooi en natuurlijk effect! Wanneer ik het namelijk combineer met mijn wenkbrauwpoeder (je voelt hem vast al een beetje aankomen) worden mijn wenkbrauwen als nog te donker. De volgende keer dan toch maar een variant met een doorzichtige wenkbrauwpoeder!

Al met al ben ik dus heel tevreden met deze wenkbrauwpoeder! Hij dekt mooi en geeft een natuurlijk effect. De wenkbrauwpoeder is met het bijbehorende kwastje makkelijk aan te brengen. Daarnaast blijft hij ook toch het eind van de dag zitten, iets wat ik wel belangrijk vind! Je kunt deze wenkbrauwpoeder via deze link vinden voor €3,69.Wat vind jij fijn aan een wenkbrauwpoeder?

With Love,

Dineke

2 opmerkingen :

  1. Hij is mooi! Ik gebruik geen wenkbrauwproducten, want ik heb van mezelf ook heel donkere wenkbrauwen en anders zie ik er echt uit als een geverfde blondine. Houd trouwens eens op met zulke mooie ogen hebben! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is heel mooi en ook erg natuurlijk. Ik gebruik ook het liefst wenkbrauwpoeder!

    BeantwoordenVerwijderen