woensdag 12 oktober 2016

ONTDEKT | LITTLE LOVELY LIVING


Vorige week was mijn moeder jarig. Hiervoor moest natuurlijk een leuk cadeau gezocht worden. Ik vind het altijd wel leuk om dan op ontdekking te gaan en iets te kopen wat lekker origineel is! Struinend door Groningen ontdekte ik dit winkeltje wat sinds kort geopend is: Little Lovely Living. Alleen de naam is al super cute. Ik kon het niet laten om even een kijkje binnen te nemen. Kijk je mee?


De buitenkant is alleen al super leuk! Je komt meteen al in zo'n schattige sfeer. Little Lovely Living bestaat vanuit A Little Lovely Company. Zij introduceren je ook met deze winkel: 

Geluk zit in de kleine dingen. Het zomaar geven van een klein cadeau, een schattig lichtje aan de muur op een donkere avond of het sturen van een kaartje aan een vriendin met wat leuks erop... Making Life Lovely.
En de winkels? Die gaan nog een stapje verder. Bij binnenkomst word je omhelsd door onze Little Lovely Living. Ontwerpen die je blij maken, vrolijkheid uitstralen en je even laten wegdromen. Pastelkleuren, lieve details en grappige teksten. Unieke designs waarmee we een glimlach tevoorschijn toveren op jouw gezicht! De lekkerste koffie, thee en patisserie…Woonaccessoires, kinderkameraccessoires, kadootjes en nog veel meer…! Van ons eigen label EN van een aantal grote en kleine merken die heel mooi bij ons passen.Voel je welkom: plof tussen kussens op een van  onze bankjes, bestel wat lekkers en trakteer jezelf op een heerlijke Lovely Treat, kijk heerlijk rond &  geniet! 
Would be so lovely to meet you! xxx

Je leest het goed! Binnen is er ook ruimte om lekker te zitten en wat te eten en te drinken. Ook is er ruimte voor de kleinsten om lekker te spelen -dit zie je aan de kleine meubeltjes aan de andere kant van het glas, hoe leuk! Ik ben nu al verzot op dit winkeltje en ik had de producten nog niet eens gezien!

Pasteltinten in overvloed! Zó veel leuks te zien. Ik zie meteen dat ze allerlei producten aanbieden, voor jong -maar stiekem ook wel wat voor jezelf, als jij van schattige spulletjes in huis houdt

De plantenbakken in vorm van de zwanen vielen mij echt meteen op! Heerlijk om de kamer er meteen een stuk creatiever uit te laten zien. Daarnaast had ik bijna de YAY-ballonnen meegenomen. Leuk voor een verjaardag! Wat mij opvalt zijn ook de flamingo's die veel terugkomen. Ben je een flamingo-fan? Dan is dit zeker een winkeltje voor jou, haha!
Om jullie nog wat meer een beeld te geven van de winkel, nog een paar smaakmakende plaatjes!

Al die leuke wolkjes vind je overal!


Je zou spontaan weer zin in de zomer krijgen...


De hele winkel heeft zo'n fijne sfeer en het personeel is ook nog eens hartstikke aardig! Helaas heb ik hier verder niks voor mijn moeder gevonden (ze heeft een heel andere stijl in interieur dan dat ik heb), maar ik heb er zeker een nieuwe leuke winkel bij gevonden! Daarnaast vind ik de prijzen ook nog eens hartstikke realistisch. Ben jij nou ook benieuwd geworden naar dit winkeltje? Hij is te vinden in Groningen aan de Astraat 16 en eind oktober ook aan de Herestraat 17! De openingstijden op een rijtje:

maandag 12:00-18:00
dinsdag 10:00-18:00
woensdag 10:00-18:00
donderdag 10:00-21:00
vrijdag 10:00-18:00
zaterdag 10:00-17:00
zondag 12:00-17:00


With Love,

Dineke

18 opmerkingen :

 1. Volgens mij liep ik hier laatst nog langs! Ik ga binnenkort zeker even binnen kijken, want het ziet er inderdaad allemaal heel schattig uit. Leuk dat je dit deelt :) X -D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke winkel, doet me denken aan de Flying Tiger.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat snap ik wel een beetje! Ook zo'n leuke winkel! Al is deze iets schattiger moet ik eerlijk zeggen.

   Verwijderen
 3. Wat een leuke winkel! Zou er helemaal blij van worden haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, het maakte mijn dag ook wel een beetje! :)

   Verwijderen
 4. Wat een schattig winkeltje! Jammer dat het zo ver weg is voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattig tentje! Oh die plantjes bakjes van zwanen, en die flamingo. Liefde!
  Helaas is Groningen erg ver weg, maar ga het onthouden want wil gauw een keertje er heen gaan. :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die liefde snap ik helemaal! Jaaa, zeker een keer snel doen! x

   Verwijderen
 6. Wat een ontzettend leuk en schattig winkeltje! Ik zou er uren kunnen rond snuffelen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. Té lief! Ik zou mij bijna weer een klein kind gaan voelen, haha!

   Verwijderen
 8. Hey wat leuk zeg! Ik heb het winkeltje nu al een paar keer voorbij zien komen als ik er langs liep, maar telkens weer ging ik er niet in haha. Geinig om het zo van binnen te kunnen bekijken op je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeeeh, snel een keer doen! :)
   Haha, wat leuk om te horen zeg! x

   Verwijderen