zondag 2 oktober 2016

MAX FACTOR | VOLUPTUOUS FALS LASH EFFECT (WATERPROOF)


Het werd weer eens tijd dat ik een nieuwe mascara ging uitproberen (vond ik)! Al een tijdje gebruikte ik die van de Etos, maar nu had ik wel weer zin in eentje die misschien wat bekender was. Ik koos voor de Voluptuous Flas Lash Effect mascara van Max Factor. Daarnaast is hij ook nog eens waterproof! Ideaal als je die regenbuien op de fiets moet trotseren. Benieuwd hoe hij mij bevalt?


Max Factor zegt over deze mascara: "Create wide-eyed impact with the Lash Uplift Brush, designed to capture and lift every lash for a Voluptuous False Lash Effect.

 • The helix shape enables a 360° application.
 • The wide fins grip and lift each lash, loading it with more formula.
 • The long bristles twist around the brush for more lash separation
 • The boost tip coats more of the tiny hard-to-reach lashes."

Max Factor belooft dus dat de wimpers nog meer gelift worden dan voorheen, dat de wimpers goed gescheiden blijven door het borsteltje en dat de moeilijk bereikbare wimpers wel te bereiken zijn door het topje van het borsteltje. 


Als allereerste beginnen we met de verpakking! Deze oogt zo luxe. Hij is heel simpel, maar toch door de combinatie van goud en blauw heel netjes. Het glimmerdje op de verpakking vind ik dan ook leuk! Misschien had ik hem daarom ook wel meegenomen, haha... En natuurlijk omdat ik hartstikke nieuwsgierig was! In ieder geval is het een verpakking die makkelijk in de hand ligt. Daarnaast is hij waterproof, ik ben benieuwd of dit echt zo blijkt te wezen! 

Het borsteltje is dan ook echt weer een vak apart. Hij is anders dan andere mascaraborsteltjes die ik gewend ben. Deze loopt als een draaitrap naar boven, als je begrijpt wat ik bedoel, haha! En op de top zijn er nog wat kleine haartjes te vinden. Deze zouden dus de moeilijk bereikbare wimpers moeten dekken met een laagje mascara. 


Het borsteltje is daarnaast wat dikker dan dat ik gewend ben. Het aanbrengen van de mascara was dus in het begin wat lastig. Ik merk wel dat ik inderdaad met dit borsteltje bij de wimpers kom die meestal overgeslagen worden. De look wordt daardoor meteen een stuk intenser! Daarnaast valt de verpakking dus echt goed in de hand, waardoor aanbrengen ook een stuk makkelijker wordt. Hij is niet te groot en niet te klein. 

Het resultaat! Op de linker foto heb ik net de oogschaduw aangebracht, eyeliner "getekend" en heb ik mijn wimpers al wel gekruld. Op de rechter foto heb ik Voluptuous aangebracht! Wat mij als eerste opvalt is dat de wimpers inderdaad echt goed gescheiden zijn! Er zitten ook geen vervelende klontjes, dus het oogt heel clean. Daarnaast heeft hij echt alle wimpers meegenomen! Zo tof! Ik ben nu al hartstikke blij met deze mascara! Maar voordat ik natuurlijk te enthousiast word: eerst bekijken hoe hij de dag overleefd.... 


Aan het einde van de dag zit de mascara er nog goed op. (Ik lach een beetje als een boer met kiespijn, maar ik was echt super verrast!) Het lifteffect is er dan al wel wat uit, maar ik denk dat dit heel normaal is. Daarnaast heeft hij niks afgelaten! Geen zwarte vlekken onder mijn ogen, super fijn. Dat hij waterproof is, is echt wel te merken. 


INGREDIËNTEN
Aqua, Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera, Triethanolamine, Polyethylene, Propylene Carbonate, Lecithin, Polyvinyl Alcohol, Synthetic Wax, Oleic Acid, Tocopherol, Alcohol Denat, Ascorbyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Panthenol, Glycerin, Ethylparaben, Sodium Laureth Sulfate, Propylparaben, Methylparaben, Xanthan Gum, Dimethicone, Trisodium EDTA, Glycine Soja Oil, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium EDTA, Benzoic Acid, Ammonium Hydroxide, Silica Dimethicone Silylate, Glyceryl Oleate, Methylcellulose, Sulfuric Acid, Sorbic Acid [+/- CI 77499, CI 77491, CI 77492

CONCLUSIE
Dit is een heerlijke mascara die ik nu dagelijks gebruik! Hij verspreidt inderdaad de wimpers goed en zorgt ervoor dat er geen klontjes komen. Ik merk ook dat mijn wimpers voller zijn door het borsteltje die ook mascara aanbrengt op de wimpers die niet bereikbaar zijn (de hoekjes bijvoorbeeld). Dit is iets wat ik erg fijn vind! Aan het einde van de dag zit hij er nog steeds goed op, alleen is het lifteffect wat minder geworden, maar ik neem aan dat dit normaal is. Benieuwd geworden naar het product? Je kunt hem vinden bij alle vaste verkooppunten van Max Factor voor €17,99. 

Wat zijn jouw bevindingen met mascara's van Max Factor?


With Love,

DinekeFollow my blog with Bloglovin

16 opmerkingen :

 1. Fijn dat de mascara je wimpers zo mooi scheid, dat vind ik wel belangrijk bij een goede mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zeker weten! Echt een verademing, haha :)

   Verwijderen
 2. Zit er goed uit en fijn dat hij ook echt je wimpers een beetje uit elkaar haalt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, zeker weten! Dat borsteltje is zo bijzonder :)

   Verwijderen
 3. Wat ziet het er mooi uit zeg! je hebt ook hele mooie ogen trouwens! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh wauw, die moet ik echt eens proberen! Hij ziet er geweldig uit, met je mooie ogen ;). X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh deze lijkt me heel fijn! Ik heb er nu 3 die halfleeg zijn en ik moet er toch maar weer eens eentje gaan kopen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze mascara ziet er echt heel erg goed uit! De mijne is inmiddels op dus tijd voor een nieuwe haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou ook moeten wennen aan de draai- trap borstel maar inderdaad het effect is erg mooi en netjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi effect geeft deze mascara! Fijn zo'n uitgebreide review over hoe de mascara de dag overleefd heeft. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik houd onwijs van dit soort borstels! En lekker budget proof in vergelijking met mijn Estee Lauder mascara. Thanks voor de review.

  BeantwoordenVerwijderen