maandag 17 oktober 2016

GELUKSMOMENTJES | WARME THEE, KAARSJES EN PARAPLU'S


Jaaa, weer een nieuwe geluksmomentjes van de week! Ik word zo blij wanneer ik terugdenk aan deze week. Weer heel veel kleine geluksmomentjes. Ik merk dat ik mij echt bewuster word van de kleine dingetjes die het zo fijn en leuk maken. Deze week keek ik toch eens naar de positieve kanten van dit koude weer en ging ik er lekker op uit met mijn moeder! Geniet je mee?


♥ Het nut van een paraplu goed ontdekken wanneer ik door een dikke bui loop. Ben ik toch blij dat ik droog blijf! 
♥ Nieuwe samenwerkingen! Ik word hier helemaal happy van. Deze week schreef ik een gastblog voor Tessa op Glitteress en zij bij mij! Heb jij ze al gelezen?
♥ Wanneer ik na een lange dag thuiskom en er warme thee klaarstaat! Ik ben namelijk echt een koukleum, dus mij lekker opwarmen vind ik geen enkel probleem!
♥ Boerenkool. Elke vrijdagavond komt de vaste prak op tafel, namelijk boerenkool. Ik kan hier zo op uit kijken. Elke middag krijg ik alweer lekkere trek in boerenkool, haha. Heerlijk met zilveruitjes en rookworst!
♥ Lessen op stage die gewoon super goed verlopen. Zelfs hele dagen! Ook merk ik dat ik echt een band begin op te bouwen met de leerlingen: hier kan ik zo gelukkig van worden!
♥ Al die kaarsjes die weer beginnen te branden als het weer wat kouder wordt. Zelf hebben wij dit nog niet gedaan, maar het geeft al zo'n warm en fijn gevoel als je dit ziet bij anderen. 
♥ Heerlijk dat weer op zondag! Met mijn moeder heb ik een stevige boswandeling gemaakt. Iets om heel gelukkig van te worden! Ik wilde eerst geen foto's maken, maar wanneer ik mijn camera pak besef ik mij toch weer hoe blij ik word van mooie plaatjes!
♥ Chocolademelk! Na die koude dagen smaakt chocolademelk nog beter. Ik kan niet wachten om deze warme drank op te vrolijken met een toefje slagroom.
♥ Wanneer de foto's voor nieuwe artikelen super mooi worden: doet een vreugdedansje.


Dit waren de geluksmomentjes van deze week! Waar heb jij deze week extra van genoten?


With Love,

Dineke

12 opmerkingen :

 1. Ah wat een vrolijk lijstje, vooral de warme chocolademelk en boswandelingen zijn zo fijn in de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk lijstje! Mijn geluksmoment is dat ik mijn eerste YouTube video online heb staan hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aahh Dineke ik vind deze rubriek zo lief! Wat goed dat je zo blij wordt van al die dingetjes :) ik word blij van lieve, oude mensen op mijn werk en van mijn vriendje weer zien na een week. En van mijn eerste samenwerking, aaahh!! XX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, wat super om te lezen! Dank je wel <3 Jaaaa, die samenwerking! Zooo tof, ik hoop dat het super mooi gaat uitpakken!

   Verwijderen
 4. Fijne momentjes! Ik ga zo ook lekker een warme chocomel pakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk lijstje met geluksmomentjes! Daar word ik nou blij van :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief! Super fijn om te horen, dank je wel!

   Verwijderen
 6. Wat een leuk lijstje! Mooi om te zien hoe de kleine dingen een mens gelukkig maken. Ik ben ook een echte koukleum dus ik heb ook veel thee in huis, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, als thee er niet was! Vooral al die herfstsmaakjes zijn nu extra lekker :)

   Verwijderen