maandag 10 oktober 2016

GELUKSMOMENTJES VAN DE WEEK | KOFFIE, RIJDEN & KERSTMUZIEK


Een nieuwe serie: geluksmomentjes van de week! Klinkt dat niet leuk? Haha! In mijn artikel over de redenen waarom het leven vol met verborgen feestjes zit deelde ik al dat ik het belangrijk vind om te genieten van de kleine dingen in het leven. Daarom leek mij het fijn om elke maandag, met jullie, terug te blikken op de week. Dit door vooral te kijken naar de momenten waar ik echt gelukkig van werd. Zo sta ik toch elke week stil bij de mooie dingen! Al verloopt een week even iets minder goed, er is altijd wel iets om gelukkig en dankbaar voor te zijn! Vandaag dus de eerste geluksmomentjes van de week. Geniet je mee?

♥ De eerste keer dat ik weer kan genieten van die kerstmuziek. Dat moment was echt zó zalig! Ik zat met vlinders in mijn buik weer te genieten van die bekende klanken. Ik kon mij echt niet inhouden om weer heerlijk te genieten van de sfeer!
♥ Kaartjes, kaartjes en nog eens kaartjes. Deze week heb ik zulke schattige gekocht. Ik weet dat het niet goed is voor mijn portemonnee, maar elke keer als ik ze zie smelt mijn hart toch wel een beetje. Leuk voor in fotolijstjes bijvoorbeeld!
♥ Nieuwe winkeltjes ontdekken. Deze week ontdekte ik Little Lovely Living in Groningen. Zo lief! Deze week deel ik mijn indrukken van dit winkeltje.
♥ Met de lieve vriendinnen koffie drinken bij de Doppio. Ik word zo gelukkig van dit soort momentjes. Lekker bijkletsen en goed eten: wat wil je nog meer?
♥ De auto kan ik nu zo meepakken als ik wil! Tuurlijk, wel met overleg, maar het idee dat ik nu zo vrij kan rondrijden maakt mij helemaal blij.
♥ Mijn mama mocht er weer een jaartje bijtellen deze week! Gezellig met de opa's en oma's een taartje eten hoort er dan natuurlijk bij.
♥ De kinderen in groep 4 die leuk reageren op de lessen die ik geef: 'Hu, we hebben een nieuwe juf!' 'Ja, maar jongens, dit gaat veel vaker voorkomen hé. Ik ga ook lesgeven, omdat ik dit nog moet leren.' Gejuich door de klas heen was het gevolg, haha!
♥ De mooie luchten aan het begin van de ochtend, ik kan hier zo van genieten. Daar wordt het vroeg opstaan een stuk minder erg van.


Dit waren mijn geluksmomentjes van deze week! Waar heb jij deze week extra van genoten?

With Love,

Dineke

14 opmerkingen :

 1. Wat een heerlijk artikel! Wordt er zelf ook helemaal blij van. <3
  Oh kerstmuziek, heerlijk! Ben daar ook zo dol op <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, wat fijn om te lezen! Haha, genieten hé! :)

   Verwijderen
 2. Leuke momentjes! Hihi dat kerstmuziek genietmomentje heb ik gister gehad, toen we door het tuincentrum liepen en ze al bezig zijn met de kerstversieringen, en er natuurlijk kerstmuziek op stond. Zo fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, heerlijk! Dan heb je bijna al dat kerstmarkt gevoel lijkt mij :)

   Verwijderen
 3. Wat een leuk artikel, Dineke! Ik ga het elke week lezen :) mijn geluksmomentje was denk ik lekker afspreken met mijn beste vriendinnetje en slapen bij mijn vriendje in Den Haag, heerlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, wat lief! Oeh, dat klinkt ook wel errug fijn zeg! x

   Verwijderen
 4. Heel leuk om te lezen! Altijd goed om bij stil te staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te lezen!! Krijg er helemaal een positieve mood van;)

  http://dutchbloggeronthemove.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik krijg helemaal een warm gevoel van binnen als ik denk aan kerstmuziek en aan kaarsjes aan en ik kan niet wachten totdat de kerstboom weer op mag! oeps

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat leuk om te lezen dit! word er helemaal vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd nog met je moeder. Heerlijk om met vriendinnen af te spreken vind ik ook altijd gezellig. Ja kerst- liedjes ben ik ook gek op haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te lezen en ook een reminder aan mezelf om meer stil te staan bij/ dankbaar te zijn voor de kleine dingen in het leven!

  BeantwoordenVerwijderen