maandag 31 oktober 2016

GELUKSMOMENTJES | STAGEWEEK, NIEUWE GEURTJES, LEUKE SERIES EN EEN KERSTOUTFIT?Jaa, een heerlijk begin van de week is weer begonnen! Twee daagjes vrij, dus heerlijk mijzelf weer even opladen voor de dagen die gaan komen. Vandaag deel ik weer nieuwe geluksmomentjes met jullie. Wat een heerlijke week was dit toch weer! Geniet je mee?


 Stageweek! De hele week mocht ik lesgeven aan de lieve groep 4 en goed dat het ging! De leerlingen waren toch wel wat teleurgesteld dat ik er pas weer over twee weken ben. Dat doet mij erg goed! 
♥ Het ontdekken van nieuwe geurtjes. Ik ontdekte van de DA een nieuwe geur en zij garandeerden dat deze naar Chanel zou ruiken. Binnenkort deel ik hier meer over! Alleen verpakkingen vind ik al zo mooi om te zien, over de geur nog niet gesproken, haha!
♥ Weekend, na toch best wel een slopende week. Begrijp mij niet verkeerd, stageweek was dus echt super! Alleen het is ook o zo slopend. Dus toen ik zaterdag van de Blokker wegfietste keek ik al uit naar een middagje series (love it!).
♥ Croissant eten na het werken. Beste croissant ever. 
♥ Ik deelde vrijdag een artikel over de nieuwe trend: sterretjes. Ik kan hier zelf zo vrolijk van worden! Heel tof als jij hiermee durft te experimenteren. 
♥ Heb jij dit ook wel eens? Je haar zit net zo leuk vast, maar aan de andere kant begint jouw haar toch wat te trekken. Dit heb ik zo vaak. Wanneer ik thuiskom is dit zo'n fijn gevoel: het haar losgooien (doeg pijn). 
♥ Herfstweer. Ik houd er zo van! Oh, en de kleding die je nu weer kunt dragen. Laagjes, laagjes en nog eens laagjes!
♥ Person of Interest. Ken je deze serie nog niet? Ga dan snel eens kijken! Zo'n fijne serie. Niet te snel gevuld met clichés, maar heerlijk eens wat anders. 
♥ Ha, lach mij niet uit, maar ik ben al druk bezig met wat ik wil aantrekken voor Kerst. Moodboards worden bijna gemaakt, maar gelukkig word ik er zeker van!
♥ Spannende toekomstplannen. Ik heb er al een tijdje overna gedacht, maar nog nooit heb ik het zo realistisch voor ogen gezien: in het buitenland studeren voor een half jaar. Tuurlijk, het staat nog lang niet vast, maar hè dromen mag! Waar ik dan heen wil? Zweden! Wat een land is dit toch, zo prachtig! Hier heb ik dus de hele week heerlijk over zitten fantaseren. Zelf ben ik ook super benieuwd hoe het gaat uitpakken en of het allemaal door kan gaan! Keep you up to date!

Wat waren de feestmomentjes bij jou in de week?

With Love,

Dineke

(Oja! Ik zou het bijna vergeten. Maar van het nieuwe album van Passenger kan ik ook intens genieten!)

30 opmerkingen :

 1. Jaaa, ze zijn er weer! Wat fijn dat je zo'n heerlijke week had.Ik werd deze week zelf heel blij van een geweldig feestje vrijdag & van de vele lezers op mijn blog! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ben je alweer een beetje bijgekomen van de vrijdag? :) x

   Verwijderen
 2. Wat super leuk om te lezen! Lijstjes vind ik ook altijd zo leuk om te maken ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zweden, wat fantastisch zeg daar zou ik ook echt graag nog een keer naartoe willen. Kerstoutfit? Wauw jij bent er vroeg bij, maar dat is ook zeker iets waar ik vrolijk van word!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja zo vroeg! Ben ik altijd met deze dingen. Jaaa, Zweden! Helemaal zin in. Ik hoop zo dat het door kan gaan!

   Verwijderen
 4. Ik vind dit echt leuke dingen om te lezen en volgens mij zijn ze ook super leuk om te schrijven, haha! Ik kan soms ook zoooo genieten van een croissant, herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah, wat leuk om te horen! Het is echt heel leuk inderdaad, haha! :)

   Verwijderen
 5. Oehh stage lopen in het buitenland klinkt super gaaf! Croissants zijn soms zooo lekker, zeker als je een lange dag achter de rug hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stage lopen ga ik waarschijnlijk wel gewoon in Nederland doen, maar mijn eindonderzoek wil ik daar gaan doen :) Lijkt mij zo'n mooie afsluiting! Haha, jaa inderdaad!

   Verwijderen
 6. Zo herkenbaar als je haar net eens leuk zit in bijvoorbeeld een knot en vervolgens wil ik toch weer los haar haha. En ohh ik houd ook zo van het herfstweer (alleen van de regen wanneer ik binnen zit).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, gelukkig dat het herkenbaar is! De regen klinkt inderdaad veel fijner als je binnen zit (kaarsjes erbij aan, jum!).

   Verwijderen
 7. Wat een heerlijke vrolijke post! En wat tof dat je wil gaan studeren in het buitenland! Spannend ! Zweden is volgens mij echt prachtig, als ik de plaatjes op het internet mag geloven hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, volgens mij ook haha! Ik heb ook al een beetje onderzoek gedaan naar het land, klinkt zo fijn allemaal. Of ik kom helemaal in het noorden, lekker in de sneeuw, of in het zuiden! Super benieuwd of het allemaal gaat lukken :)

   Verwijderen
 8. Oh, wat leuk dat de kinderen zo enthousiast waren! Groep 4 is leuke leeftijd :)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, klopt helemaal! Ook wat je ze nog allemaal mag leren is zo tof!

   Verwijderen
 9. Over het in het buitenland studeren: DOEN! Ik heb het ook gedaan en het is een van de mooiste/belangrijkste momenten in mijn leven geweest. Zo'n bijzonder avontuur. Heel gaaf dat je het ook van plan bent :). Yesss! En jaaa, ik ben ook zo blij met het herfstweer <3. Zo gezellig vind ik het. (Echt, ik ben normaal gezien echt een zomer-mens, maar vind zomaar de herfst leuk! Best fijn!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, dank je wel! Dit motiveert mij nog meer om er echt achteraan te gaan! Haha, wat heerlijk :) Geniet er extra van!

   Verwijderen
 10. Zou gaaf zijn als je in Zweden mag studeren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk lijstje! Ben benieuwd naar dat geurtje waar je over schrijft...!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat super leuk weer om te lezen dineke! Ik ben wel erg benieuwd naar het geurtje hihi

  BeantwoordenVerwijderen