maandag 24 oktober 2016

GELUKSMOMENTJES | HERFSTVAKANTIE, EIGEN FACEBOOKPAGINA, KERSTSOKKEN EN BINNENPRETJESDe weken vliegen echt voorbij! Dit wordt alweer de derde keer dat ik een geluksmomentjes maak. Stiekem keek ik er echt weer naar uit om dit artikeltje te maken (of zei ik dat vorige week ook al?). Deze week heerlijk vakantie en dat betekent ontspannen! Benieuwd welke dingen mij van deze week zijn bijgebleven? Lees dan snel verder!♥ Een weekje vakantie! Heerlijk. Even op adem komen en genieten van de vrije tijd. Daarnaast ook de studie bijwerken, daarmee was ik echt even heel blij! Want zo kon ik lekker weer even vooruit werken.
♥ Jaa, het pakketje van echte post is cool heb ik op de post gedaan. Dan betekent dat degene mijn pakket binnenkort mijn pakketje krijgt (ik kan natuurlijk nog niet zeggen wie, haha). 
♥ Deze week kon ik dus ook extra werken. Lekker bijverdienen!
♥ In het boek Ik schrijf mij van Wilma Veen kwam ik hele leuke opdrachten tegen om het 'nee' zeggen te oefenen. Iets waar ik heel blij van kan worden en als je het artikel daarover gelezen hebt, weet je waarom! 
♥ Binnenpretjes met mijn broertje, maar als ik je ze vertel zijn het geen binnenpretjes meer, haha!
♥ JAAA! Talking About Life and Style heeft een eigen Facebookpagina. HOE LEUK?! Volg jij mij al via Facebook?
♥ 90 Followers op Bloglovin'! Op naar de 100. Zo leuk om te zien dat mijn artikelen gewaardeerd worden en al die leuke en lieve reacties die steeds maar blijven verschijnen! Dikke liefde voor jullie!
♥ Kerstsokken! Ik kocht ze voor €1,- bij de Blokker. Misschien een beetje vroeg, maar beter te vroeg dan te laat, toch? (Even de spreekwoorden nieuw leven in geblazen).
♥ Wanneer de kerstspullen heerlijk uitgestald mogen worden in de Blokker! 
♥ Gisteren ben ik weer heerlijk met mijn moeder het bos ingetrokken. Wanneer ik mij echt focus op de vogelgeluidjes word ik zo rustig van binnen. Weer een lekkere boost van energie die je daarvan krijgt!
Dit waren alweer de o zo leuke momentjes van deze week! Wat waren jouw geluksmomentjes?


With Love,

Dineke

13 opmerkingen :

 1. Wat een fijne momentjes, en heel tof de 90 volgers <3
  Ahhh kerstsokken, zo leuk zijn ze! Vind dat het nu ook al mag hoor ;)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik word zóóó blij van jouw geluksmomentjes, ik vind ze echt heel lief! Ga hier alsjeblieft mee door :) afgelopen week werd ik heel blij van mijn eigen domeinnaam en van de slappe lach die ik had bij Inferno. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat komt zeker weten goed, wat fijn om te horen zeg! :) Hahaha, heerlijk!

   Verwijderen
 3. Oehhh een weekje vakantie. Ik snak ernaar! Haha! En kerstsokken! yay! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik word altijd zo blij van andere hun geluksmomentjes. Mijn geluksmomentje van deze week tot nu toe was afgelopen zondag in Walibi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeh, wat leuk! Ik zou daar zelf nu niet heen durven, haha!

   Verwijderen
 5. Wat leuk! Ik heb je Facebook pagina geliked hoor hihi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit soort posts zo leuk, echt mijn favoriet! Positive vibes all over here. O en ik heb net even je Facebook pagina geliked uiteraard;) Volg je mij al?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, ik ga meteen even zoeken! :) Wat leuk om te lezen!

   Verwijderen
 7. Ongeveer twee jaar geleden had ik ook een blogpost genaamd Geluksmomentjes. Helaas is deze naar de achtergrond geraakt. Het zette mij in die tijd wel aan het denken. Je bent veel meer bezig met de kleine dingetjes in het leven, zo mooi!
  Momenteel maak ik ook vrijwel dagelijks een wandeling door het bos, heerlijk! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen