woensdag 5 oktober 2016

FASHION CHALLENGE | VIJF MINUTEN EN DRIE OUTFITS (GASTBLOG)


Voor deze challenge heb ik in vijf minuten tijd drie outfits bij elkaar moeten zoeken, op de foto zetten en de mooiste er van uitkiezen. Ik moet je zeggen dat het een behoorlijke uitdaging voor me was, aangezien ik meestal een half uur er over doe om mijn outfit in de ochtend samen te stellen. En daar ben ik vast niet de enige in. Toch?


| Outfit 1 |De eerste outfit ging dan nog het soepelste en had ik het snelste bij elkaar. Het is eigenlijk alles wat ik ben in een outfit: stoer en chique op mijn eigen manier. Ik moet gewoon toegeven dat ik slecht ben in echt chique zijn omdat ik het gewoon leuk vind om het te combineren met iets stoers. Het straalt gewoon uit dat je een krachtige vrouw bent die de wereld aan kan, maar dan wel op een mooie vrouwelijke manier. De wedgie spijkerbroek met gerafeld stof – sommigen noemen dit ook wel een gat – is iets wat een voorbeeld is van het doorbreken van deze vrij klassieke outfit. De broek is van een boetiekje uit Turkije en heb ik een paar jaar geleden aangeschaft. Om heel eerlijk te zeggen heb ik deze broek 2 jaar in de kast laten liggen totdat de trend van wijde broeken – ehh, ik bedoel wedgie – weer in kwam. Ik heb er voor gekozen om een wit V-hals T-shirt (mannen collectie H&M) er bij te combineren, hoewel ik het ook echt mooi vind om een mooie blouse bij deze broek aan te trekken. Het leren jasje (Costes) wat over het shirtje gedragen wordt, zorgt voor de weer wat klassiekere uitstraling van de totale look. Samen met de high heels van Steve Madden – Ja, serieus pilaren van 10 centimeter! – maakt het de look weer wat classy. De bijpassende zwarte hoed (Primark) en de verschillende soorten ringetjes (divers) zorgen voor een wat speelser effect. Ideaal voor een dagje kantoor!

| Outfit 2 |


De tweede outfit is iets wat ik over het algemeen alleen draag tijdens een date of een presentatie. Waarom? Ik vind jurkjes super vrouwelijk, maar op de een of andere manier word ik er snel ongemakkelijk van. Maar toen ik dit midi-jurkje van de Bershka aan het passen was, kwam ik er achter dat het gevoel van ongemakkelijkheid weg was. Ik voelde me super vrouwelijk en stoer tegelijkertijd! Het jurkje was ook maar €14,99! Omdat ik dit jurkje vaak gebruik voor speciale gelegenheden – zo noem ik het maar even.. – heb ik besloten om voor deze challenge er chique pumps bij te combineren. Daarom heb ik gekozen voor de zwarte suède pumps van de Primark met een hak van ongeveer 7 centimeter. Ik weet niet hoe het met jullie gesteld is maar hoe lang ik ook train, het record van meer dan 1 uur op dezelfde hakken blijven staan van een jaar geleden heb ik nog steeds niet gebroken.. Iemand tips? Laat het me weten! :) 
Omdat dit jurkje vrij strak om je lichaam zit, vind ik het fijn om een mooie shawl (Pieces) half omgeslagen om me heen te hebben. Dit geeft me net even die boost met confidence om weg te gaan!


| Outfit 3 |
De laatste outfit die ik in net genoeg tijd kon maken, is een casual outfit die ik zelf heel graag draag doordeweeks. De gestreepte blouse (Primark) zorgt weer voor dat ietwat classy uitstraling. Ik vind blauw echt een geweldig mooie kleur om te dragen, met name de donkere blauwtinten. De broek waarmee ik deze blouse gecombineerd heb komt van de Zara. Er zit een effect in de broek, die zij een butlift noemen. Oftewel in andere woorden: je achterste komt er net even wat beter uit te zien. Nou dat willen we allemaal wel, toch? Het stof is super stretchy en heeft een mooie fit! De kleur van deze broek is vrij neutraal en kan gecombineerd worden met zowel een mooie blouse als een simpel T-shirtje. 
Om nog even door te gaan met de blauw tinten, heb ik gekozen voor een vrij simpele instapper (Primark) als schoen. Het marine blauw van de schoen komt terug zowel in de broek als de blouse. Om wat langer profijt te hebben van deze schoenen, raad ik aan om kleine sokjes in deze schoenen te dragen! De tas die ik bij deze outfit gekozen heb, breekt de look. De kleur van de tas vind ik persoonlijk super mooi bij de blauwtinten staan en is de eyecatcher van deze outfit. Deze tas heb ik twee jaar geleden gekocht in Londen bij de Primark. De kleur en het model van deze tas blijft vrij mooi en ik gebruik deze dan ook graag bij meerdere looks!
Tip! De tas van deze outfit wordt nog steeds verkocht bij de Primark, maar dan in een iets ander model en kleur!Als je me nu vraagt welke van deze 3 outfits ik het mooiste vind, dan kies ik voor de derde. Eigenlijk vind ik deze keuze best lastig, omdat ik alle outfits echt leuk vind en graag draag! Maar in de derde outfit voel ik mij het beste. Het is super casual, I know.. Maar het is zo simpel en toch klassiek.
Wil je mij en mijn team beter leren kennen? Check dan onze blog: The Woman of volg ons op Instagram @thewoman2016.


~ Ciao
Daphne Desirée
The Woman

1 opmerking :