vrijdag 14 oktober 2016

DIY | VAAS MAKE-OVER [GASTBLOG]


Wat is het toch mooi om bloemen in huis te hebben! En als je ze in een leuke vaas kan zetten, is het nog leuker (ook al zijn mijn bloemen nep)! Een tijdje geleden kocht ik een leuk wit vaasje bij de Action voor iets minder dan € 2. Alleen op een gegeven moment werd ik een beetje flauw van het witte, en wou ik iets anders. Ben je benieuwd wat ik met de vaas gedaan heb? Lees dan verder!


Wat je nodig hebt:

Voor deze DIY heb je niet veel nodig: een (witte) vaas, een permanente stift en letter stickers. Dit kan je allemaal bij de Action of de Hema kopen, en het is dan ook geen dure of ingewikkelde DIY. Laten we beginnen!


Het eerste wat je doet is de letter stickers op de vaas plakken. Je kan je naam er op plakken, een quote ('bijvoorbeeld 'I love DIY') of woord (bijvoorbeeld 'love'). Daarna kan je met een (permanente) marker of stift stipjes rond de letters gaan zetten. Je kan dit ook met streepjes, rondjes, of wat voor figuurtje ook maar doen. Ik ben voor mijn vaas ongeveer 10-15 minuten bezig geweest om de stipjes te zetten, dus het vraagt wel wat geduld!


Als je eenmaal klaar bent, kan je van je leuke DIY genieten en het een mooi plekje geven! En het mooiste is natuurlijk als je er echte bloemen in zet, maar voorlopig hou ik het nog even bij echte nepperds. 


Als ik nu terug kijk naar het resultaat, ben ik er heel erg blij mee! Het staat leuk op mijn kamer, en omdat ik stipjes heb gebruikt, geeft het ook een speels effect! En het leukste is nog dat het tijdloos is, je kan de vaas in de zomer als decoratie gebruiken, maar ook in de winter. Hopelijk heb je net zoveel plezier van deze DIY als ik!

Have fun!

Tessa

Tessa blogt op Glitteress over DIY, lifestyle, persoonlijke dingen en meer. Ben je benieuwd? Neem dan gerust een kijkje! Bij Tessa vind je morgen ook een artikel over het cadeautjes inpakken!  Iets wat ik zo leuk vind om te doen. Ik deel met jullie de leukste tips, door samen met jullie mijn pakket voor Echte Post Is Cool in te pakken. Zie ik je daar?

6 opmerkingen :

 1. Oh wat origineel! Ik vind hem zo echt heel tof. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Het ziet er leuk uit! Zou zelf wel eerder een andere tekst kiezen, maar vind het wel een heel tof idee hoe jij dit zo hebt gemaakt. Ga ik dus onthouden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel leuk gedaan! Zat zelf ook aan zoiets te denken maar dan met palmbladeren etc :)

  BeantwoordenVerwijderen