vrijdag 28 oktober 2016

12 X | (BETAALBARE) STERREN AAN DE HEMEL


Ik kan er zelf echt geen genoeg van krijgen! Al die leuke sterretjes verwerkt in kleding. Eerst moest ik er wel even aan wennen, maar dit heb ik meestal met nieuwe trends. Alleen ben ik er nu wel echt van gaan houden. Het kan de outfit zo afmaken en net die statement geven. Daarnaast fleurt het de boel echt op. Benieuwd naar mooie, betaalbare sterren aan de hemel? Kijk dan snel mee!Van de eerste paar items word ik al heel vrolijk! Het shirtje heeft daarnaast een fijne pasvorm en door de print wordt het niet al te basic. Daarnaast is deze rok echt ideaal om te combineren! Ik zou hem zelf dragen met een grijze coltrui en enkellaarsjes met hak. De blouse (van de H&M!) heeft een heel losse pasvorm, waardoor deze weer leuk is te dragen bij een skinny- of mommy jeans. Nog leuker is het dan om de blouse bij de broek in te doen, hierdoor lijkt het meteen een stuk vlotter. 


Van deze blouse begint mijn hart wat sneller te kloppen, haha. De sterretjes zijn subtiel vormgegeven in de stof, waardoor het er heel netjes uit ziet. Ik zou het zelf ook wel combineren met deze bikerjack! Wat een leukerd is dit. Meestal vind ik dit soort varianten wat gewaagd, maar deze vind ik heel tof! En dan de hakken... Ik moet dan meteen aan de Kerst denken, al zou dit ook zo leuk zijn met een jeans en wit shirt!


Vaak ben ik niet zo van de wat herhalende printjes op een broek, dan moet het al een heel leuke zijn! Waaronder deze valt. Met een coltrui zou deze zo leuk zijn. Ik besef mij nu ook echt even hoe leuk deze wel niet is, haha. Bij dit jurkje moet ik gelijk aan Yara Michels denken (misschien ken je haar wel). Ik vind dit zo'n toffe jurk! Ik zou dit zo aantrekken. 
En ja, ik had gezegd betaalbaar, maar ik kon jullie deze schoenen toch echt even niet onthouden.


Zo'n trend waar ik ook aan moest wennen was de choker. Tuurlijk hoef je aan elke trend niet mee te doen en het is juist belangrijk dat jij de trends die jij leuk vindt je eigen maakt! Nu ben ik wel echt dol op deze choker! Heel iets anders dan een simpele zwarte, maar o zo leuk! De wanten vind ik echt mega cute! Voor €12,99 ook een koopje. Wil jij je winteroutfit wat opfleuren? Dan vind ik deze zo geschikt! Hetzelfde geldt voor de sjaal: heerlijk om zo de printjes wat te kunnen combineren!


Hoe zou jij zelf het liefste de sterrenprintjes willen combineren?

With Love,

Dineke

14 opmerkingen :

 1. Het jurkje met de sterren is echt zo ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, heerlijk! Ik denk dat deze echt even op mijn verlanglijstje komt!

   Verwijderen
 2. Wat ziet het er super cute uit al die sterretjes! ik vind de choker echt helemaal het einde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, ik ben dol op alle sterretjes printen! Én die handschoenen zijn superlief!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, lief he? Kan de hele outfit zo leuk afmaken!

   Verwijderen
 4. Die choker wil ik hebben! Ik vind die handschoenen inderdaad ook echt supercute. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het sterren-rokje is mijn favoriet van alle items! Wat een leukerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje wat een origineel artikel weer Dineke! Je bent een topper, ik vind het leuk om je artikelen te lezen omdat het net even wat anders is dan normaal! Net als je wishlist van deze week. Ga zo door, ik vind het heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat super lief en leuk om te lezen! Dank je wel, blij dat je er zo van geniet! <3 Dat komt zeker weten helemaal goed!

   Verwijderen
 7. Wat een super leuke items heb je gevonden! Vooral het bikerjack vind ik erg tof !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke items allemaal! Ik hou echt van sterretjes. Ik kocht laatst nog een sweater met grote sterren erop!

  BeantwoordenVerwijderen