maandag 12 september 2016

MLBB #10 | EERSTE WEEK COLLEGE; HU, HERFST, WAAR BLIJF JE?


Wauw, de weken vliegen voorbij. Vooral nu de collegeweken weer begonnen zijn. Wennen is het zeker weten wel. Ik was al die vroege tijden niet echt meer gewend. Toch was het een goede eerste week! Het was heerlijk om iedereen weer te zien, voornamelijk alle vriendinnen weer natuurlijk. Gezellig bijkletsen! Ook zijn we bezig met een heel leuk project en begin ik stiekem nog meer te verlangen naar de herfst.... Kijk je mee?


Maandag begon dus het hele feest weer. Ik deelde hier al wat over in de vorige My Life Besides Blogging. Deze dag eindigde ik heerlijk door verder te lezen in het boek Iene Miene Mutte!


Na deze best wel lange dag was het dinsdag een stuk rustiger! Om kwart over tien gingen wij weer verder met het project. Zoals ik al in de vorige MLBB vertelde moeten wij met ons groepje een basisschool oprichten. De docenten spelen daarbij de bestuurders van de gemeente en/of ouders van leerlingen. Ik ben de remedial teacher met taken van de intern begeleider. Gelukkig heb ik een boekje van onze tutor meegekregen waarin staat hoe ik oplossingen via verschillende stappen kan vinden! Die dinsdag gingen we daarnaast ook de teamfoto maken en de individuele foto's. 


Dit is de mijne geworden!

In de avond heb ik heerlijk weer even aan mijn blog kunnen werken en daarna genoten van de tweede aflevering Hollands Next Topmodel!


Woensdag begonnen we met een college van Levensbeschouwing. We moesten nadenken over welke visie onze school wil uitdragen en welke identiteit daarbij hoort. Een visie schrijven is zo makkelijk nog niet en daar kwamen wij af en toe ook achter. Helaas komt het moeilijkste de komende week, fingers crossed!
Ook moest er natuurlijk nagedacht worden over een logo. Onze basisschool heet de Tweemaster, omdat we met twee gefuseerde scholen doorgaan. De twee masten staan dus voor de beide scholen! Ik vond het heerlijk om weer even lekker creatief bezig te kunnen zijn.


Eerst natuurlijk schetsen...

En het eindresultaat!

Ik ben trouwens echt dol op deze oorbel. Sommigen vroegen zich nou af of ik een heel rijtje gaatjes heb laten schieten, maar dat is niet zo, haha! Het is eigenlijk een soort van schuifje die alleen door mijn eerste gaatje gaat. Love it!
Die dag deelde ik ook de leukste herfstige achtergronden!Donderdag waren we vrij! Heerlijk met dit weer. Al ben ik al helemaal gefocust op de herfst, haha. Ik begon mijn ochtend lekker gezond, maar het pellen zit mij nou niet bepaald mee...


Ik vond het zo heerlijk wakker worden! Mijn gordijnen zijn niet verduisterend (mijn rolgordijn wel, in de zomer doe ik meestal alleen mijn gordijnen dicht), dus het daglicht komt dan heerlijk naar binnen schijnen!

Vooral dat teentje doet het hem, haha!

Die middag had ik alleen rijles.  In de ochtend probeerde ik dus al zo veel mogelijk werk af te krijgen, zodat ik in de middag goed kon benutten in het zonnetje. 


Rijles ging overigens heel goed! Mijn instructrice had geen op- of aanmerkingen, dus dat is fijn. Vooral om dat ik over een paar weekjes mijn rijexamen heb. Ik word al zenuwachtig terwijl ik dit typ, haha! 
Na rijles heb ik weer even de heerlijke Hema-maskertjes opgehaald!


Oh en mijn tijd goed benutten in het zonnetje is zeker gelukt...


Vrijdag moesten we weer. Die ochtend moesten wij presenteren wat wij allemaal al in elkaar gezet hadden aan een ander 'basisschoolteam'. Volgens mij zijn wij al heel goed bezig!


Toen ik thuis kwam heb ik zo gelachen... Mijn nichtje had oude foto's en een oud filmpje van ons gestuurd. Nou, ik ben volgens mij echt niks veranderd... 
De foto's zijn trouwens heel cute: 


Ook heb ik mijn nagels die avond eens een keer wat anders gelakt. Binnenkort zal ik de look met jullie delen!


Die dag deelde ik ook mijn nieuwe ontdekking! Namelijk de Sculpting Powder Palette van Catrice. Deze was Limited Edition, dus ik kon het zeker niet laten om deze zo snel mogelijk te testen!


Zaterdag had ik mijn tweede werkdag bij de Blokker. De fietstocht was heerlijk in de ochtend. Vooral met dat fijne zonnetje erbij!


Ik heb nu nog steeds spierpijn van deze dag. Hele schappen moesten omgebouwd worden. Waar de blenders stonden moesten nu de stofzuigers heen, waar de koffers stonden moesten nu de buitenspullen staan en ga zo maar door. Sjouwen, sjouwen en sjouwen dus. Maar zeker een geslaagde werkdag! Ik vind zo'n kop koffie dan altijd extra lekker...


Die avond heb ik Skype maar weer eens een tweede kans gegeven. Maar doordat ik het geopend had op mijn mobiel en een vriend van mij op z'n tablet was het beeld niet optimaal, haha! Oordeel zelf maar..


Zondag heb ik niet echt foto's gemaakt, oeps! We hadden namelijk de startzondag, dus ik was voornamelijk in de kerk die dag. 's Middags sloten we af waarbij ik in een samengesteld bandje (bijna een koortje, zo groot was het) meezong. Ook heb ik die dag een artikel geschreven over de beruchte bad-day. Alleen mag je juist trots zijn op die bad-day! Waarom? Dat lees je hier!

Vandaag moet ik naar de huisarts, yaiks! Ik hoest nu namelijk al 2 maanden, dus is het wel tijd om toch eens te kijken wat er aan de hand is. Ik heb dit een paar jaar geleden ook al gehad, maar toen was er gelukkig verder niks aan de hand. Verder wordt dit weer een lekker collegeweekje. Ook hoop ik naar Rollend Groningen te kunnen! Wat zijn jouw plannen voor aankomende week?


With Love,

DinekeFollow my blog with Bloglovin

16 opmerkingen :

 1. Ontzettend leuk zeg! Dat ijsje is zo ontzettend lekker, hihi!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om zo mee te kunnen lezen/kijken in je leven. En die oorbel, zo mooi. Makkelijk dat je er geen extra gaatjes voor nodig hebt! Die nagellak staat trouwens ook erg leuk. Ben al benieuwd naar je blogje hierover!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaah, leuk om te lezen :) Ja, ideaal! En het voegt ook net dat extraatje toe.

   Verwijderen
 3. Leuke post girl :D
  Die peel off masks zien er goed uit is het wat?

  Voor mijn nieuwe Youtube Channel is er een leuke giveaway op mijn blog en geef 3x een Michael Kors Hamilton tas weg!


  Xxx

  WIN DE MICHAEL KORS HAMILTON TAS!

  Bezoek ook mijn andere website Modekalender voor leuke mode events en nieuws!


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker wat! :) De review kun je hier ook vinden!

   Verwijderen
 4. leuk je nagels! en er zitten sowieso veel leuke en mooie foto's tussen :) succes bij de huisarts.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd leuk om dit soort blogposts te lezen! Hele leuke oorbellen, waar heb je ze gekocht? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh die oorbel is tof, blijft het ook een beetje zitten? Ik zit nu - as we speak - HTNT te kijken :) blijft leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heel goed! Je kunt hem zelf een beetje vaster zetten :) Aah, leuk! De derde aflevering?

   Verwijderen
 7. Fijn dat er niets aan de hand was bij de huisarts! Leuk (foto)blogje heb je weer gemaakt. Vermakelijk om te lezen en vooral zien.

  BeantwoordenVerwijderen