vrijdag 2 september 2016

MASKER | TIME TO RESET!
Ik had eens zin in een goede gezichtsreiniging. Toen ik ontdekte dat ze bij de Hema maskertjes hadden kon ik niet wachten om er een uit te proberen! De Hema zegt hierover: "Verzachtend en egaliserend peel-off masker met granaatappel. Masker om vuil en onzuiverheden van de gezichtshuid te peelen. Met extracten van granaatappel en passievrucht om de huid weer zacht en glad te doen aanvoelen." Benieuwd naar het resultaat?


Ten eerste vind ik de verpakking echt heel leuk! De kleur is gewoon heel vrolijk en zomers. Ik verwacht dus nu ook dat het een zomers masker zal wezen. Ik moet wel zeggen dat ik de verpakking wat groot vind voor één keer gebruiken, maar ik laat me verrassen!

De geur is het eerste wat je opvalt als je de verpakking opent en die is lekker! Heerlijk zomers en fris. Eigenlijk echt zo'n geur om bijna op te eten, haha. Het is even een poos geleden dat ik een maskertje opgedaan had, dus ik had een zwaardere massa verwacht. Het masker is daarentegen heerlijk licht en brengt makkelijk aan op de huid.

Even een fijne close-up

Het masker moet je 15 tot 20 minuten laten zitten. Ondertussen was ik lekker een serie aan het kijken, totdat ik tot de conclusie kwam dat ik hem er al 30 minuten op had zitten, oeps. Ik merkte wel dat het masker echt heel erg trok aan mijn gezicht. Zou dus een goed resultaat moeten opleveren!
Het masker kun je verwijderen door aan de buitenste randjes van het peel-off masker te trekken, zodat je deze als één lap kunt verwijderen. Ik zal niet te veel in gaan op de details, maar het resultaat was er zeker! Ik merkte (en zag, haha) echt dat het mijn poriën had schoongemaakt. Daarnaast voelde mijn huid echt zacht aan. De glans merkte ik alleen niet echt op. 


Ik had echt het gevoel dat mijn huid dit even nodig had. Het voelt als 'herboren'. Mijn huid kan er weer een tijdje tegenaan en ik weet zeker dat ik dit maskertje vaker ga gebruiken! Daarnaast is hij voor €1,75 heerlijk goedkoop. 


With Love,

Dineke

11 opmerkingen :

 1. Super fijn dat het je zo goed bevalt! Zulke maskers vind ik altijd fijn om op zondag op te doen voor een nieuwe frisse start van de week!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik mij helemaal in vinden! Ik denk echt dat er als routine in ga gooien, goed idee! :)

   Verwijderen
 2. Leuk om te lezen! Ik vind het ook altijd heerlijk om maskers op te doen en dan even lekker achterover liggen, vooral peel-off maskers vind ik erg fijn. Misschien ga ik dees ook maar eens proberen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja,helemaal mee eens :) heerlijk om dan even een momentje voor jezelf te hebben!

   Verwijderen
 3. Ik heb de maskertjes van de Hema nog nooit geprobeerd, hij klinkt heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goede review! Ik ga dit binnenkort eens proberen.

  Liefs,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een fijn maskertje en zeker voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, is het zeker weten! :) Zo'n fijn gevoel daarna

   Verwijderen
 6. Oeh, ik zal deze ook eens gaan proberen! Ik heb namelijk weleens meegemaakt dat een peel-off mask niet volledig droogde. Dat was erg teleurstellend...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, dat is inderdaad jammer! Deze droogt best snel :)

   Verwijderen