dinsdag 6 september 2016

HERFSTIGE ACHTERGRONDEN


Herfst! Ik zal eerlijk zeggen dat ik er nu al weer aardig zin in begin te krijgen. Dat het nu zo warm is vind ik dan ook totaal niet in het rijtje passen... Ik begon net een beetje die herfst te accepteren. De warme sjaals, mokken goed gevuld met chocolademelk, de haard aan en regenjassen overal mee naartoe nemen (want ik heb niet graag zo'n stralende verrassing..). Om alvast wat in die stemming te komen heb ik de leukste achtergronden met een herfstthema opgezocht. Ik vond ze zó lief dat ik ze zeker even moest delen! Kijk je mee?
 Bron

 Bron

Oh, ik krijg nu echt alweer helemaal zin in de herfst! Waarschijnlijk begin ik halverwege de herfst te klagen en wil ik de zomer weer terug, maar hey daar hebben wij het nu niet over. Welke afbeeldingen kunnen voor jou nu al niet missen?


With Love,

DinekeFollow my blog with Bloglovin

12 opmerkingen :

 1. Ahh deze zijn zo cute, leuk uitgezocht! Als het herfst wordt dan kom ik terug op dit artikel en ga ik er 1 gebruiken!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke achtergronden. Thanks for sharing<3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whihi ik kan stiekem ook niet wachten tot de herfst! Echt mijn favoriete seizoen qua styling en decoratie enz! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, helemaal mee eens! Heerlijk om dan te gaan voor al die laagjes :)

   Verwijderen
 4. Ah ik heb ook echt zin in de herfst, ik vind de kleding dan ook altijd het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke achtergronden. Ik hou wel van de herfst omdat ik dat jarig ben. Maar als het aan het weer ligt heb ik toch liever de zomer haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, wat leuk! :) Haha, dat snap ik ook wel weer inderdaad, maar het weer zorgt wel voor een knusse sfeer!

   Verwijderen
 6. Heel mooi! Ik ben waarschijnlijk ook weer aan het klagen dat ik de zomer terug wil eens de herfst er is, maar nu kijk ik er echt helemaal naar uit! Ik kan al niet wachten :)

  BeantwoordenVerwijderen