woensdag 21 september 2016

FLUWEEL | DE NIEUWE TREND?


Volgens modeland gaat fluweel dit najaar heel erg naar voren komen. Heerlijk eigenlijk, want dit stofje houdt je vast lekker warm! Ik kijk in ieder geval er erg naar uit om dit stofje te combineren met de leukste kledingitems. Bij de webshop OTTO kun je ook vele items vinden met fluweel. Ik zag het als een uitdaging om van deze items vier uit te kiezen en hier leuke outfits van te maken. Verschillende stijlen met verschillende functies! Benieuwd hoe je fluweel subtiel kunt toevoegen aan jouw outfit en garderobe?| Meeting |


Een heerlijke rok met fluweel. Super leuk om dit detail hierin terug te laten komen. Daarnaast is de blousebody heel handig. Hierdoor blijft de blouse lekker clean zitten. Ook krijg ik bij deze look een beetje een country gevoel, haha, of dat ligt aan mij. Door een leren jasje te combineren oogt de outfit vlotter. Dit jasje geeft ook een goed contrast met oog op de fluwelen rok en hierdoor wordt de outfit niet te zacht. Heerlijk om bij afspraken te dragen of gewoon bij een lekker shopdagje. 


| Day at the office |


Een day at the office. Ik denk dat de titel al wel voor zichzelf spreekt. De fluwelen jurk oogt heel netjes. Door het te combineren met een mooie blazer wordt de outfit wat meer dagelijks. Door zilveren details terug te laten komen blijft de outfit wat rustiger. Het armbandje voegt ook subtiel iets van verzorgdheid toe. Om er een avondlook van te maken hoef je alleen maar de blazer uit te doen. Gegarandeerd dat je als een powerwoman overkomt!

| A day off |


Een spijkerlook: love it! Ik ben de laatste tijd heel erg van het denim combineren. Zo ook in deze outfit. Door de blouse bij de jeans in te dragen en daarvan de broekspijpen wat op te vouwen komt het heel vlot -en tegelijkertijd nonchalant- over. De statement enkellaarsjes maken daarbij de hele outfit af. De deur uit? Combineer het met een denimjas! Het effect is namelijk super leuk. Het contrast tussen zwart en denim komt daarnaast heel stoer, maar toch vrouwelijk, over. 

| City dreams |Blouse | Tas | Sneakers | Blazer | Culotte 

Toerist in eigen land zijn, ik houd ervan. Dit lijkt mij hiervoor de perfecte outfit. De blazer maakt een goede statement en de culotte maakt dit helemaal af. Door de outfit zwart-wit te houden blijft de rust erin en lijkt het daarnaast super verzorgd. De sneakers zorgen er voor dat de outift niet té netjes wordt. Dit zou je natuurlijk ook makkelijk kunnen combineren met een statement zonnebril! 


Hoe zou jij fluweel graag combineren?


With Love,

Dineke

Follow my blog with Bloglovin

11 opmerkingen :

 1. Ik zie ook echt overal fluweel nu, heel mooi! Ik heb zelf een blauwe strakke jurk van fluweel, heel classy.
  www.melikeseckin.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, wat tof! Echt heel leuk inderdaad, hier wil ik zeker wel wat van in mijn kledingkast :)

   Verwijderen
 2. Ik merk dat fluweel inderdaad een nieuwe trend is. Ik kan alleen totaal niet tegen die stof, niet dat ik er allergisch voor ben maar ik krijg kippenvel als ik de stof al aanraak hihi. Het is alleen wel heel mooi om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het setje voor de Day off is mijn favoriet! Ik ben erg blij dat fluweel een nieuwe trend is want ik houd er van haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, heerlijk he! Gewoon lekker nonchalant, ben ik echt van de laatste tijd :)

   Verwijderen
 4. Ik vind vooral de eerst en tweede setje heel leuk! Wat een leuke items heb je gecombineerd.

  BeantwoordenVerwijderen