woensdag 14 september 2016

ETOS & NYC | DE PERFECTE COMBINATIE?Heerlijk vind ik het de laatste tijd om nieuwe dingen met nagellak uit te proberen! Nieuwe lakjes met structuur, warme kleuren, nude kleuren: alles kan! Ik had deze look al een paar keer voorbij zien komen en ik vond het zo leuk. Het is een keer niet zo 'standaard'. Benieuwd hoe ik deze look heb gemaakt? Kijk dan snel verder!
Dit zijn de twee lakjes die ik gebruikt heb! Upper east side van NYC en Silver dip van de Etos. Ik was super benieuwd welke kwaliteit de nagellakjes van de Etos hadden, dus dit was mijn smoes om er snel een aan te schaffen, haha! In ieder geval vond ik de kleurencombinatie wel leuk! Toch iets natuurlijks met een glittertje. 


Eerst bracht ik de Upper east side aan van NYC. Ik gebruik deze al een tijdje en ben aardig te spreken over deze lakjes! Ze blijven zonder base coat of top coat zo'n drie dagen helemaal goed zitten. Daarnaast is de dekking heel goed. Je hebt wel twee lakjes nodig, maar het resultaat is dan om op te eten. 


Daarna bracht ik dus bij de nagel op m'n ringvinger het glittertje aan! Heerlijk dat resultaat. Deze breng je natuurlijk wel aan als de andere nagellak droog is. Het duurde even voordat dit lakje van de Etos droog was, maar dat kwam door de dikke laag natuurlijk! Ik heb er bewust voor gekozen om het over die van NYC te lakken in plaats van zonder. Hierdoor komt de kleur van Upper east side er nog super leuk doorheen! En ik kan je zeggen dat ik heel erg blij ben met dit lakje. Ik heb het vrijdag aangebracht en hij is nog helemaal intact! 


Oh, en laten we even een moment stil zijn voor dit super leuke etiquette! Dit maakt het simpele nagellakpotje toch helemaal af! Ik ben in ieder geval heel blij met deze twee nagellakjes en zijn ze dus de perfecte combinatie! Wie weet ga ik het lakje van de Etos ook wel eens alleen laten shinen of in combinatie van mijn dieprode nagellak (misschien wel met Kerst, nog 14 maandagen, whaa!). Ik hoop in ieder geval dat ik je heb kunnen inspireren met een nieuwe nagellaklook! Wat vind jij een mooie look?

Silver dip | €1,99
Upper east side | €1,99

With Love,

Dineke

Follow my blog with Bloglovin

12 opmerkingen :