zondag 4 september 2016

DAGELIJKSE MAKE-UP | ZOMERROUTINE

Nu lijkt de zomer eigenlijk wel bijna voorbij te zijn helaas.. Toch vind ik het heel fijn om mijn zomerse look er nog even in te houden! Hij is heerlijk licht om te dragen en daarnaast ook heel betaalbaar, haha! Benieuwd hoe ik mijn zomerse make-up het liefste draag? Lees dan snel mee!


Ten eerste breng ik foundation aan! Primer in de zomer vind ik niet fijn, omdat je dat product er in mijn ervaring bijna vanaf zweet, haha. Ik gebruik deze van de Catrice in de lichtste kleur en bevalt er goed! Daarnaast vind ik het fijn om een beautyblender te gebruiken. 

Ten tweede breng ik bronzer aan. In mijn gezicht word ik het meest bruin, al is dit niets vergeleken met andere mensen. Daarom kan ik bronzer ook zeker goed gebruiken! Deze is overigens weer van Catrice. De platte kwast die ik laatst bij Aliexpress had besteld komt nu dus super goed van pas!

Nadat ik de bronzer heb gebruikt ga ik over op de blush en poeder. De blush is weer van Catrice (haha, wat een verrassing). Deze breng ik aan de bovenkant van mijn wangen aan. Dit zorgt ervoor dat het 'appeltjeseffect' minder wordt. Om de look samen te brengen gebruik ik een matte poeder van de Hema. Deze is overigens bijna op, dus nu nog even optimaal van genieten! De kwast die ik voor de poeder gebruik is officieel een voor de bronzer (van Elf), maar ik vind hem ideaal om hiervoor te gebruiken!


Laatst had ik dus ook bij de Aliexpress een nieuwe poeder gekocht. Deze is overigens niet mat. Daarom vind ik het nu nog leuk om er een beetje mee te experimenteren. De laatste tijd gebruik ik hem een beetje als highlighter, om wat meer subtiele glans toe te voegen. 


Daarna ga ik door met de ooglook. De meeste dagen gebruik ik nu het palette van Maybelline New York. Helaas heeft het palette verder niet echt namen voor de kleuren, maar met de afbeeldingen is het vast wel duidelijk welke kleuren ik gebruik! Ik begin dus met deze lichte kleur, die ik aanbreng als basis. 


Nadat ik begonnen ben met de basis breng ik wat diepte aan. Het palette ziet er trouwens echt goed gebruikt uit merk ik nu, haha! Ik gebruik eerst een wat donkerdere kleur om mijn arcadeboog wat te accentueren. Deze 'lijn' trek ik door tot ongeveer het midden van de boog. Hierna accentueer ik hem nog iets meer door een kleur die bruiner is. Deze breng ik alleen in de uiterste hoeken aan. Hierdoor krijg je nog meer diepte! Meestal gebruik ik daarna nog een keer de kleur die ik als basis had. Deze trek ik door tot bijna wenkbrauw. Zo gaan de kleuren mooi in elkaar over. 
Hierna breng ik de eyeliner aan. Hierover was ook een review te lezen en het is zeker een aanrader! Ik houd ervan om een subtiel lijntje aan te brengen. Vooral in de zomer. Soms laat ik hem zelfs weg.


Daarna is het tijd voor de mascara! Eerst krul ik mijn wimpers altijd even (ugh, zo eng) en daarna is het tijd voor de mascara! Ik gebruik nog steeds die van de Etos, haha! In ieder geval is hij bijna op, dus wordt het tijd om een andere te vinden. Zelf vind ik het namelijk super leuk om nieuwe producten te ontdekken. Nog een tip: met een oud mascaraborsteltje kun je ná het aanbrengen van de mascara jouw wimpers mooi scheiden en in model brengen!


And last but not least: de wenkbrauwen! Eerst gebruik ik het potloodje van Essence om mijn wenkbrauwen wat te accentueren. Hierbij zet ik overigens niet echt lijntjes. Aan de onderkant van mijn wenkbrauwen wel, maar niet aan de bovenkant. Zo lijken ze natuurlijker. Daarna gebruik ik dit setje van Catrice, ideaal! De donkere kleur gebruik ik alleen voor de uiteinden van mijn wenkbrauw. 


En dan heb je de hele zomerlook! Ik vond het heerlijk om deze te gebruiken en heb hem steeds met liefde aangebracht, haha. Om nog even in die zomersferen te blijven zal ik hem ook zeker blijven gebruiken!


Wat is jouw favoriete zomerlook?

With Love,

Dineke
Follow my blog with Bloglovin

10 opmerkingen :

 1. Fijne look! Niet te heftig, wat ik heerlijk vind in de zomer! Mooi uitgelegd ook, zo met die foto's :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt ook niet veel nodig! Je straalt! Wat knap met een kwastje zo'n eyeliner zetten, lukt mij nog steeds niet...hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief, dankjewel! :) Haha, mij lukt het meestal ook niet in één keer hoor!

   Verwijderen
 3. Wat een mooie en frisse look! Pretty girl <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om je make-up routine te zien! Ik gebruik momenteel dezelfde foundation en hetzelfde wenkbrauwsetje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, heerlijk! Ben echt blij met deze producten :)

   Verwijderen