vrijdag 9 september 2016

CATRICE | SCULPTING POWDER PALETTE (LIMITED EDITION)


Catrice heeft een limited edition contourious lijn! En wel deze Sculpting Powder Palette. Toen ik daar achter kwam kon ik niet wachten om hem te proberen! Ik heb zelf nog niet zoveel ervaring met het contouren en daarom wilde ik eens kijken of deze wel zo makkelijk te gebruiken was al beginnende 'ik'. Benieuwd hoe hij mij bevallen is? 
Over de verpakking valt niet heel veel te vertellen. Hij is lekker simpel en functioneel. Ik vind het heel tof hoe aangegeven is met de woorden welk product waar zit. Overigens lijken mij de kleuren heel fijn! De blush is nét geen roze, waardoor je niet snel van die appelwangetjes krijgt. Daarnaast is de contourpoeder mat! Love
Het verbaasde mij eigenlijk dat het pigment heel goed is! Oké, oké: stiekem had ik dit al gehoopt, maar je weet het maar nooit! De highlighter vind ik op het eerste gezicht niet heel bijzonder, het is namelijk gewoon een highlighter. De blush vind ik echt heel mooi! Het heeft een beetje een oranje tint, wat ik heel tof vind.De contourpoeder heeft een hele natuurlijke kleur, waardoor het contouren veel subtieler wordt. Zoals ik al eerder zei is het palette heel functioneel. De vlakken zijn heel groot, waardoor ik niet met mijn kwast per ongeluk de blush met de highlighter meng (ik noem maar wat). Wat mij wel opvalt is dat het product heel los en licht is. Dit is ook te zien op de foto door alle kruimeltjes die al wat losgekomen zijn. 


Het resultaat! Op de linker foto met het daglicht en met kunstlicht op de rechter foto. Ik moet zeggen dat ik er echt super blij mee ben! De highlighter is heel subtiel, maar maakt toch de hele look af. De blush is heel natuurlijk en de contourpoeder geeft extra nadruk op de sterke kanten van jouw gezicht. Ha, ik moet toegeven: ik gebruikte vaak de bronzer van Catrice en een highlighter van Elf om dit effect te krijgen, maar sinds ik deze heb maak ik hier met liefde gebruik van!Op de achterkant staat zelfs beschreven hoe je dit contour palette kunt gebruiken! Heel handig (mocht je het vergeten? Haha!). Ik ben in ieder geval heel erg blij met dit palette! Hij is heel natuurlijk en de highlighter geeft een subtiele glans. Ik vind het nu veel fijner om deze erbij te pakken dan mijn losse producten. 

Voor €4,99 kun je hem vinden bij de vaste verkooppunten van Catrice. Wat vind jij van dit palette?


With Love,

Dineke

Follow my blog with Bloglovin

21 opmerkingen :

 1. Heel leuk palette! Ik heb hem uiteindelijk laten liggen omdat ik de kleurencombinatie al zoveel heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan snap ik het wel inderdaad! Wel knap van je om het dan te laten liggen, zelf kan ik het niet, haha!

   Verwijderen
 2. Ik heb het all around contour palette van Catrice en vind dit toch wat fijner werken als een poeder

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan ik ook begrijpen :) Misschien blijft die ook wat langer zitten!

   Verwijderen
 3. Deze lijkt mij heel fijn! wat leuk ook om 3 producten in één doosje :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ideaal! Ik ben altijd zo op zoek naar al die doosjes, omdat ik ze altijd kwijtraak, haha. Gelukkig nu dus niet :)

   Verwijderen
 4. Aaaaah heb er zo vaak mee in m'n handen gestaan maar telkens niet gekocht.. Ik ben nog steeds niet helemaal overtuigd denk ik! Mooie foto's :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, aah! Niet kopen waar je over twijfelt :) Dankjewel!

   Verwijderen
 5. Ik heb deze ook vast gehad maar was niet helemaal overtuigd.. Wel een duidelijk review!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een stuk of zes van dit gelijksoortige palettes, super fijn en handig in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk dat de blush voor mij te oranje is. Maar het is wel een mooi budget setje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt er ook een met een wat roze, koele ondertoon. Wie weet is die meer geschikt! Dat zeker weten :)

   Verwijderen
 8. Persoonlijk vond ik de blushes allemaal net niet mijn kleur. Maar voor de rest lijkt me dit een heel mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wel jammer inderdaad dat er maar twee varianten waren!

   Verwijderen
 9. Wat ik altijd heb met meerdere poeders in een doosje is dat mijn kwast dan meerdere poeders tegelijk aanraakt. Fijn dat dat bij deze niet het geval is. Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik was heel opgelucht dat dit bij deze niet kon! Heerlijk :)

   Verwijderen
 10. dit is super handig zo in een setje, vind ik altijd het fijnst! anders moet ik elke keer vanalles erbij pakken :p ik vind het effect in ieder geval erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen