woensdag 28 september 2016

BATISTE | DROOGSHAMPOO


Droogshampoo is echt één van de onmisbare dingen in mijn leven geworden. Ik gebruikte altijd die van de Kruidvat, maar was eens benieuwd naar een nieuwe variant! Op een gegeven moment merkte ik dat iedereen zó weg was van de Batiste Droogshampoo. Tijd om eens te testen of dit echt zo'n heerlijk product is! 


De verpakking is ten eerste echt super leuk. De kersjes maken het helemaal af en de kleurcombinatie is gewoon über cute. Daarnaast kon ik kiezen uit een kleine variant of een grote, maar aangezien ik best dik haar heb ben ik maar voor de grote gegaan. 

Over de droogshampoo wordt gezegd: 'Batiste Droogshampoo is de ideale oplossing tussen de wasbeurten door. Een snelle spray verfrist en ontvet haar en geeft volume en textuur. Je haar voelt heerlijk schoon en fris aan.'


Na een dag of twee begint mijn haar al wat vettig te worden en pak ik in de ochtend meestal standaard de droogshampoo erbij. Ik verdeel mijn haar meestal in drie delen en verdeel de droogshampoo. Nadat ik deze droogshampoo heb aangebracht valt als eerste de heerlijke geur mij op. Deze is zo lekker zoet! Mijn haar ruikt dus echt weer lekker fris. Heel wat anders dan die van de Kruidvat. Hierdoor begin ik echt al een liefde te creëren voor deze droogshampoo. 

Als je het niet goed verdeeld kun je last van een witte waas krijgen! Aan de linkerkant een foto van het net aanbrengen en aan de rechterkant heb ik het wat verdeeld. Gelukkig vormen de deeltjes geen heel hoopje en is het redelijk makkelijk te verdelen.

Het is wel even een klus om daarna de droogshampoo goed te verdelen, omdat ik natuurlijk niet met sneeuwwit haar wil rondlopen. Na het verdelen is de witte waas wel helemaal weg. Ik heb dan wel blond haar, dus met dit soort producten heb ik vaker minder last van een witte waas. Ook belooft Batiste dat het haar volume krijgt en het ontvet. De volume komt er wel in en op het eerste oog lijkt het vet ook echt weg zijn.

Na één uur ben ik eigenlijk iets minder tevreden. Misschien komt het ook door mijn dikke haar, maar de volume is weg en als ik er met mijn handen doorga komt het ook niet terug... Dit vind ik eigenlijk een minpuntje. Daarnaast begint na een paar uur mijn haar er wel weer vettig uit te zien. Ik ben dus eigenlijk een beetje (hartstikke) teleurgesteld. De geur blijft overigens wel heerlijk lang hangen. Helaas is deze droogshampoo dus niet geschikt voor mijn haarsoort. Het geeft wel volume en het ontvet, maar niet voor lang. Eén groot pluspunt vind ik wel dat de geur gewoon heerlijk is! In ieder geval pak ik weer mijn droogshampoo van de Kruidvat erbij, maar als jij lichter en makkelijker behandelbaar haar hebt snap ik dat je liever deze droogshampoo erbij pakt! 


 Wat is jouw ervaring met Batiste Droogshampoo?


With Love,

Dineke
Batiste Droogshampoo is verkrijgbaar op de vaste verkooppunten voor €4,79 | Prijzen kunnen variëren.


Follow my blog with Bloglovin

18 opmerkingen :

 1. Ik gebruik zelf de droogshampoo van Andrèlon omdat ik die van Batiste persoonlijk ook niet zo heel fijn vind

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeeh, die heb ik ook een poos gebruikt! Fijn is die hé?

   Verwijderen
 2. Ik ben gestopt met het gebruiken van droogshampoo omdat het zo ontzettend slecht voor je haar is. De geur is daarin tegen wel erg lekker haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de geur is zalig! Haha, klopt, maar het is wel echt suuper makkelijk (oeps).

   Verwijderen
 3. Ugh, ik hoopte dat ik 'm zou vinden haha! Heb hetzelfde probleem als jij, heeeel dik haar... X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah! Die van de Kruidvat is heel fijn! Gebruik ik met alle plezier en is €2,50! (Je doet er ook super lang mee :))

   Verwijderen
 4. Jammer dat de droogshampoo niet het gewenste effect geeft. Heb zelf nog nooit zo'n soort shampoo gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat de volume niet lang aanhoudt in je haar! Zelf heb ik ook een dikke bos haar en de volume blijft bij mij meestal ook niet heel lang. Maar ik vind dat Batiste wel altijd het haar lekker fris en stralend maakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De geur is wel heel fijn inderdaad! Dat vind ik zo'n voordeel!

   Verwijderen
 6. Jammer dat hij tegenvalt! Ik gebruik altijd die van andrélon maar heb ook dun haar, wat na een dag al vet aan het worden is. Daarom gebruik ik het regelmatig, als ik geen zin heb om om de dag mijn haren te wassen. Volume heb ik sowieso al niet dus dat zal ik ook niet van droogshampoo krijgen hahah.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ideaal is dat hè! Als ik heel moe ben en geen zin heb om onder de douche te stappen doe ik dat ook altijd, haha. Zo veel makkelijker! Het scheelt wel dat je dan met die volume geen rekening hoeft te houden (even positief bekijken, hahaha).

   Verwijderen
 7. Ik ben wel echt super fan van de droogshampoo's van Batiste! Jammer dat het bij jou niet werkt. Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn dat hij bij jou wel werkt :) Heerlijk met die geur!

   Verwijderen
 8. Ik ben zelf juist wel heel erg fan van de droogshampoo's van Batiste. Jammer dat het voor jou tegen valt ;) Ik vind zelf de droogshampoo van de kruidvat niet zo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, wat grappig! :) Zo zie je maar weer hoeveel haar kan verschillen!

   Verwijderen
 9. Ik heb deze nog nooit geprobeerd maar dat hoef ik nu ook niet haha ik gebruik zelf die van huismerk kruidvat! Droog shampoo is my bestfriend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Droogshampoo is zo'n handige uitvinding, haha! Ik ben altijd super tevreden met die van Andrelon!

  BeantwoordenVerwijderen