vrijdag 23 september 2016

ANDRÉLON | 3 HOERAATJES VOOR VOLUMEPOEDER!Mijn haar is soms ontzettend zwaar. Best raar om het te beschrijven als soms, maar af en toe heb ik van die dagen dat het perfect omgaat met volume. Alleen dan spreken we over één op de zeven dagen. Totdat ik de volumepoeder van Andrélon ontdekte. Nu loop ik elke dag met volume in het haar de deur uit, heerlijk! Benieuwd wat mijn bevindingen precies zijn? Dit product komt tevens uit de Pink Collection. Andrélon zegt hierover: "Andrélon introduceert de Pink Collection. Deze speciale roze styling producten spelen in op de huidige trends. Haal meer uit je haar met de nieuwe Andrélon Styling Pink Collection!"

Ten eerste kan ik eigenlijk niet zo heel veel zeggen over de verpakking. Het is typisch een Andrélon-verpakking en past daardoor goed bij de rest. Een leuk effect heeft de roze kleur zeker wel! Wat ik wel een beetje nadelig vind is dat er verder geen ingrediënten op de verpakking staan.. 


Ha, het zal wel aan de haarkleur liggen, maar ik dacht toch echt even dat het roze poeder zou wezen.... In ieder geval is de poeder heel licht en het heeft een duidelijk textuur, waardoor er dus volume gecreëerd moet worden. Mijn handen voelen nadat ik het er af gehaald heb echt meteen een stuk stugger aan. De geur is trouwens heerlijk! Niet te zoet, maar ook niet heel neutraal. De meeste volumepoeders die ik ken hadden namelijk een beetje een chemische geur, maar dit komt heel fris over.

Tijd om het dus uit te proberen! Mijn ochtendroutine voor mijn haar is heel standaard. Eerst gebruik ik de droogshampoo om mijn haar weer wat fris te doen overkomen en daarna pak ik de volumepoeder. Mijn haar heeft dus al wat volume gekregen van de droogshampoo, maar niet overdreven veel.

Op de eerste foto heeft mijn haar dus nog niet echt de volume, maar op de tweede foto juist heel erg! Ik ben echt super tevreden met deze volumepoeder. Wanneer mijn haar even indut hoef ik er alleen maar met mijn handen doorheen te gaan en de volume is weer springlevend. Aan het einde van de dag/begin van de avond merk ik wel dat de kracht van het product wat afneemt. 
Heerlijk hoe dit product toch een beetje die verwilderde volume kan geven aan mijn haar.


Over dit product ben ik dus heel erg te spreken! Heb je last van weinig volume in het haar? Ik zou het je zeker aanbevelen! Je kunt dit product vinden bij de vaste verkooppunten van Andrélon voor nog geen €4,99.


With Love,

Dineke
Follow my blog with Bloglovin

12 opmerkingen :

 1. Jaa, die poeder is super handig inderdaad! Ik heb hem ook eens gehad, maar gebruik nu meestal Batiste. (:
  xx Charelle
  http://www.thescentofcinnamon.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt goed! je hebt inderdaad mooi vol haar! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die heb ik ook! Werkt inderdaad fijn en goed. Vind het alleen zo jammer dat ik dan vaker mijn haar moet wassen, want vind het aan het eind van de dag echt een beetje viezif worden in mijn haar. Enige minpunt! De volume is wel heel tof die je hierdoor creëert. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, oké! Daar heb ik verder nog geen last van gehad, maar ik zal er eens op gaan letten!

   Verwijderen
 4. Die heb ik ook! Werkt inderdaad fijn en goed. Vind het alleen zo jammer dat ik dan vaker mijn haar moet wassen, want vind het aan het eind van de dag echt een beetje viezif worden in mijn haar. Enige minpunt! De volume is wel heel tof die je hierdoor creëert. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ik had niet gedacht dat het zou werken!! Maar ik heb donker haar dus hij kan wel een waas achter laten..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, dat is wel lastig inderdaad. Dan zou ik een van de Kruidvat proberen! Die is iets goedkoper, dus dan kun je er eerst even mee experimenteren :)

   Verwijderen
 6. Volumepoeder is zo handig he! Spread the word!

  BeantwoordenVerwijderen