zaterdag 6 augustus 2016

REIZEN | BEAUTYPRODUCTEN TO GO


Aaah, het is bijna zo ver! Maandag ga ik met het allerliefste vriendinnetje op vakantie naar Spanje! Ik heb er zo veel zin in. Zon, zee en strand: wat wil je nog meer? Het leek mij leuk om vandaag met jullie de beautyproducten te delen die ik meeneem op vakantie. Kijk je mee?Ten eerste neem ik met alle liefde deze primer van Catrice mee. Ik gebruik deze nu al een tijdje en hij is super fijn! Daarnaast zorgt hij er ook nog eens voor dat ik geen rood gezicht meer heb of rare oneffenheden. Heel handig voor als ik verbrand ben, haha!


Foundation zou ik niet heel snel gebruiken in de zomer. Vooral niet op vakantie. Toch vind ik het een fijn gevoel om deze foundation van Catrice meenemen. Wel in de lichtste kleur, want zo snel verkleur ik helaas niet... Ook is dit wel ideaal voor een avondje uit. 
Deze coverstick van NYC gebruik ik nu al heel lang en is zeker een aanrader als je nog op zoek bent naar een goede! Deze kan zeker niet missen in mijn ochtendroutine. 


Nog meer producten van Catrice! Ik kom er nu pas achter hoeveel ik eigenlijk wel niet heb van dat merk, haha. Ten eerste deze blush. Ik vind hem zelf echt ideaal! Hij heeft verschillende tinten, waardoor je deze op verschillende manieren kunt aanbrengen. Ook gebruik ik al een poos de bronzer van Catrice (zoals je misschien wel kunt zien...). Ik vind het zelf fijn om hiervan de donkere kleur mee te nemen. Hierdoor lijk ik toch wat bruiner en heeft mijn gezicht wat meer diepte. 
Om alles één geheel te maken gebruik ik altijd deze poeder van de Hema. Ik houd zelf echt niet van een glimmend gezicht en deze maakt mijn gezicht heel mooi egaal.


Nadat ik meestal de producten voor mijn huid/gezicht heb aangebracht begin ik aan de omgeving rond en op mijn oogleden. Deze mascara van de Etos gebruik ik al sinds ik hem ontdekt heb. Hij is zo fijn! Daarnaast ook nog eens waterproof, wat ik zeker nu goed kan gebruiken. 
De eyeliner en oogpotlood gebruik ik al een poos. Deze zijn van de Primark en, geloof het of niet, ze bevallen hartstikke goed!


Deze twee palleten van Maybelline New York moeten ook zeker mee, ik kan echt niet één van de twee kiezen, haha! Dus ik neem ze maar allebei mee. The Nudes is echt één van mijn favorieten en The Blushed Nudes heeft er echt hele mooie tinten tussen zitten. Ik vind ze ideaal voor de zomer.


Dan de wenkbrauwen! Dit setje van Catrice (no surprise) gebruik ik nu denk ik twee maanden. Ik heb zelf best donkere wenkbrauwen, maar gebruik een lichtere kleur. Door een lichtere kleur te gebruiken vul je ze mooi op en worden ze niet nog donkerder. Daarnaast gebruik ik dit potloodje van Essence. Ik heb hem laatst pas aangeschaft, maar ik ben om. Hij is zo goed! Ik zal het later nog uitgebreid met jullie delen.


Sinds een tijdje vind ik het fijn om een kleurtje op mijn lippen te hebben. De Velvet Matt 08 van Essence heb ik nu best vaak op. Overigens is het ook heel fijn dat deze natuurlijk oogt. De tweede lipstick waar ik dol op ben is Dare To Wear van Essence. Deze kleurtjes zijn heel fijn voor een avondje uit. 

Dit zijn dus de producten die ik meeneem op vakantie. Nu nog even mijn koffer inpakken en ik ben helemaal klaar voor maandag! Welke producten vind jij fijn om mee te nemen op vakantie?


With Love,

Dineke


Follow my blog with Bloglovin

12 opmerkingen :

 1. Mooie producten neem je mee! Ik had ook best wat producten mee op vakantie terwijl ik alleen maar mascara heb gebruikt zo warm was het haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik inderdaad ook super bang voor! Maar better be safe than sorry, haha!

   Verwijderen
 2. Handige producten neem je mee! Ik zou echt niet kunnen kiezen en denk dat ik dan m'n hele make-up tas mee zou nemen haha! Maar ik ga helaas eigenlijk nooit op vakantie. Veel plezier in Spanje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten! Ik ben ook dol op the blushed nude palette van Maybelline.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Wat leukk! Hij is echt zo prachtig :)

   Verwijderen
 4. mooie spullen neem je mee! ik neem op vakantie vaak teveel mee uiteindelijk. maar altijd een BB cream ( foundation op vakantie vrijwel nooit ), een blush, wenkbrauwpotlood, mascara en iets voor op mijn lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Wat een handige producten :) Foundation snap ik echt helemaal, vind ik vaak toch iets te zwaar, haha

   Verwijderen
 5. Ik gebruik dat wenkbrauwen setjes ook. Super fijn en de perfecte kleur! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga volgende week maandag op vakantie en ben ook een beetje aan het kijken wat ik mee neem. Inderdaad 2 oogschaduw palette is handig voor meerdere looks.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat tof! Alvast veel plezier :) Waar ga je heen?

   Verwijderen
 7. Fijne en leuke producten neem je mee. Ik neem zelf ook graag wel een foundation vaak mee, voor savonds bijvoorbeeld ook. Twee kleuren lipsticks is ook herkenbaar een mooie rode kleur is perfect voor het uitgaan :)

  BeantwoordenVerwijderen