woensdag 3 augustus 2016

OOTD | #1


Vandaag eens een ander artikel dan normaal! Ik had zin om een outfit voor jullie online te plaatsen. Ik had mijn zonnebril al gepakt en zou mijn weg naar buiten vinden, maar toen begon het te regenen... Hoezo Nederland? Als nog hebben wij wat fijne plaatjes voor jullie kunnen maken! Kijk je mee?Ik vind dit een outfit typisch voor de wisselachtige dagen in Nederland: een shirt, lange broek en sandalen. Die sandalen maken het toch nog wat zomers!


Ik ben echt dol op die broek trouwens! Hij is een soort van high-waisted en het lijkt als of hij een riempje heeft. Dit is het echter niet. Het gevlochten riempje vind ik echt een vintage detail! Het shirtje valt overigens heel los en is makkelijk te combineren met van alles.


De kettinkjes vind ik een hele leuke touch geven. Ik houd ervan om deze samen te dragen, oftewel te layeren. Ik ben zelf nog op zoek naar een simpel zilverkleurig kettinkje die erbij past. Goud en zilver kun je namelijk prima combineren. Als je nog ergens een leuk zilveren kettinkje weet te vinden, let me know, haha!


In de zomer ben ik ook dol op mijn zonnebril! Ik sleep hem overal mee naar toe. Het is nog een wonder dat ik over twee exemplaren beschik en niet over meer. Deze is wel echt mijn favoriet. Ik ben dol op de wat rondere variant!Shirt met V-hals: Zara
Broek: Costes
Sandalen: Van Haren
Ketting met driehoekje: Primark
Ketting: H&M
Ring met steen: Six
Zonnebril: Monki


 Welk item is jouw favoriet?


With Love,

Dineke


Follow my blog with Bloglovin

15 opmerkingen :

 1. Hele leuke outfit, vind de kettinkjes leuk zo samen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief, dankjewel! Jaa, ben er echt dolletjes op, haha :)

   Verwijderen
 2. Een hele leuke outfit! staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je draagt een superleuk shirt. Mooie accessoires ook! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah, dankjewel! Volgens mij kun je nog soortgelijke shirtjes vinden bij de Zara! :)

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Aaah, wat grappig! Die staat je vast super goed :)

   Verwijderen
 5. Leuke outfit foto's en goed gecombineerd met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die details vind ik ook zo leuk, kettinkje en zonnebril! De rest van de outfit staat je ook super.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben gek op streepjes! En je kettinkjes vind ik ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohh i love streepjes! En die kettinkjes staan zo tof bij je shirt!

  BeantwoordenVerwijderen