maandag 29 augustus 2016

MLBB #8 | ZONOVERGOTEN, ZWEMMEN EN SUSHI


Weer een hele volle week thuis! Stiekem mis ik Spanje wel hartstikke, maar dit lekkere weer in Nederland is wel een hele fijne bonus. Deze week heb ik heerlijk kunnen genieten van het weer, heb ik afgesproken met vriendinnen, voor het eerst sushi gegeten (ja, echt) en een heerlijke barbecue gehad! Kijk je mee?


Maandag was het tijd voor een grote 'schoonmaak' in de schuur. Al jaren liggen hier mijn oude schoolspullen, speelgoeditems en kledingstukken. Tijd om dit dus eens goed door te gaan! Mijn agenda van groep 8 vond ik toch wel een van de leukste dingen om terug te vinden, haha! Ook nog eens een van Diddl, good old times!


 En dat moet juf worden....

Engels was wel echt mijn talent.

's Avonds ging ik mee naar mijn oom en tante, want mijn broer(tje) bleef daar een paar nachten logeren. Zo kon ik meteen weer even bijkletsen met mijn nichtjes, gezellig! Daarnaast schreef ik die dag mijn wishlist van de OTTO

Dinsdag was het een heerlijk rustig dagje en kon ik eindelijk mijn blog weer eens heerlijk bijwerken! Ook schreef ik een artikel over mijn dagelijkse make-up routine. Deze komt binnenkort online! Kleine preview:


Woensdag was een heerlijke dag! In de ochtend plaatste ik een artikel over het dragen van pasteltinten. Hierin geef ik tips hoe je dit het beste kunt combineren met jouw haarkleur! Ik vind het zelf namelijk nog wel eens lastig om er niet als een suikerspin uit te zien, haha.


In de middag had ik afgesproken met mijn nichtje. Eerst hebben we heerlijk geluncht bij de Hema en daarna zijn we naar de film geweest. 


Deze salade was zo heerlijk! Ook heb ik onder andere bij Flying Tiger en Sostrene Grene notitieboekjes gekocht. Het allerleukste om te kopen vind ik, haha. Daarnaast heb ik een mapje gekocht voor al mijn losse papieren. Heerlijk! 

Flying Tiger

Sostrene Grene 

Die details van het notitieboekje zijn zo leuk!

Die avond kwam mijn broer(tje) weer terug en werd mijn nichtje meteen door mijn tante opgehaald. Een zeer geslaagde dag! Sinds wij een mooie tafel achter in de tuin hebben staan is het trouwens heel lekker om daar te eten. Natafelen wordt zo wel heel verleidelijk.. 

Die donderdag had ik met een vriendinnetje afgesproken. In de middag zijn we gaan zwemmen bij het Hoornse Meer, waar we nog meer tegenkwamen!  Het was echt heerlijk om met dit weer daar even verkoeling te zoeken. Maar doe mij toch dat prachtige strand in Spanje maar... 


Na het Hoornse Meer zijn we doorgegaan naar het Noorderzon. Dit is een festival in het Noorderplantsoen (Groningen). Lekker eten, muziekjes en arts! De perfecte combinatie. 
Toen wij naar huis wilden fietsen was mijn band haast leeg, dus ik kwam amper vooruit, zo vervelend! Haha. Als afsluiter wilden we de films van High School Musical gaan kijken, maar helaas konden we deze niet zo snel online vinden. Daarom heerlijk naar series gekeken, ook een fijne afsluiter!

Vrijdag was ik weer te vinden bij de Hoornseplas! Echt fijn om daar te zwemmen. Helaas begon het te regenen na een halfuur, dus zijn we doorgefietst naar Groningen. Aangezien ik nog nooit sushi gegeten had moest ik dat echt nog een keer proberen. Ik was een beetje bang, haha, maar het was heerlijk! Met stokjes eten was nog niet echt een succes, maar hey, er wordt aan gewerkt. 


Zaterdag zette ik een artikel online met vijf punten waarom reizen goed voor je is. Ik ben de laatste tijd zó dol geworden op reizen. Helaas zo weinig tijd en zo veel te zien... 
Met dit artikel kon ik meteen even een paar foto's kwijt die ik in Spanje gemaakt heb, haha. 
In de avond had ik een barbecue van de kerk, gezellig! Het was daarnaast heel leuk aangekleed. Al die details! 

Dit is zo slim! Heerlijk om het drinken zo koel te houden. En die bloemblaadjes! Smelt.

Paarse ranja!


Overal.Bloemen. Vrolijkheid! 

Echt, ik wil nu ook kippen later, haha!


Zondag was lekker vol, haha! Eerst geoefend voor een Sing-In over twee weken, een hele gezellige boel! Ik was om half 2 thuis en mijn nicht zou ook al bijna komen. Snel een hapje eten en daarna met een super fris gezicht (not) ze ontvangen, haha. Om 4 uur konden we alweer weg voor de middagdienst, dus toen ik weer huis kwam ben ik meteen in bed gaan liggen. Ik was stuk. De hele avond series liggen kijken, dat noemt men een welbestede avond! 

Deze week is mijn vader jarig (oja, een cadeau! Wel zo handig), heb ik mijn eerste werkdag en de introductiedag voor jaar 3! Betekent nu dus echt dat alles weer gaat beginnen.. 
Hoe was jouw week?


With Love,

DinekeFollow my blog with Bloglovin

17 opmerkingen :

 1. Sostrene Grene is zo'n leuke winkel! je hebt mooie foto's gemaakt, leuke momenten :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Haha, ja inderdaad! Echt gevaarlijk voor mijn portemonnee!

   Verwijderen
 2. Je hebt goed genoten van het lekkere weer! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kon niet missen na die heerlijke week Spanje! :) x

   Verwijderen
 3. Ah je viel wel met de neus in de boter na je vakantie in Spanje! Stiekem ben ik ook een beetje bang om sushi te eten... misschien toch maar snel een keertje proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om door het opruimen weer dingen van vroeger tegen te komen en te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, echt heerlijk! Even lachen om jezelf, haha

   Verwijderen
 5. This is so inspiring. I love the post:)

  irenethayer.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk om te zien! Toffe foto's, ziet er heel erg leuk uit. En oh ja, Diddle was echt the bomb. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, heerlijk he? Ik kwam echt allemaal tijdschriften weer tegen die ik daarvan zelfs verzamelde! :)

   Verwijderen
 7. Wat een leuke week heb je gehad zeg! Dat slaatje van de Hema lijkt me super lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, zeker een keer proeven! Is het helemaal waard :)

   Verwijderen
 8. Wat ziet die lunch van woensdag er lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg leuk artikel! Zo'n schoonmaakdag doet mij altijd goed!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen