zondag 7 augustus 2016

MLBB | #7 & SUMMERBREAK


Alweer een nieuwe editie van My Life Besides Blogging! Deze week heb ik echt heerlijk kunnen genieten van de vakantie, ben ik naar de stad geweest en naar Wildlands. Daarnaast gun ik mijzelf even een Summerbreak, waar ik straks meer over uitleg. Kijk je mee?


Maandag begon echt heerlijk. Eerst had ik rijles en daarna ben ik heerlijk met mijn moeder naar de stad geweest. Dit was echt al een poos geleden en het leek ons leuk om weer eens die 'tijden' te herleven, haha! Ook heb ik heerlijke dingen gescoord bij de Primark (dit kun je hier lezen). Na het shoppen hadden we best veel trek gekregen en zijn we doorgegaan naar de Doppio! Heerlijk een caramel macchiato gehad en een brownie.Dinsdag schreef ik dus de shoplog over de Primark! Ik ben eigenlijk voor de rest helemaal kwijt wat ik gedaan heb, haha! Dit komt vooral omdat ik die dag geen foto's gemaakt heb, oeps. 
Op woensdag deelde ik mijn eerste OOTD


Daarnaast had ik weer rijles en kocht ik een boek voor vakantie! Dit lijkt mij echt een heerlijk spannend boek, waarin je jezelf helemaal kunt kwijtraken. Ook ging ik snel even op en neer naar de bieb. Ik heb nu een stuk of vijf boeken die ik maandag kan meenemen, heerlijk!


Donderdag kwam mijn eerste bestelling van Aliexpress binnen, yay! Het hoesje is zo mooi.Daarnaast pakte ik al een deel van mijn koffer in voor vakantie en moesten de laatste dingetjes gekocht worden. 
Ook schreef ik een review over de Velvet Matt 08 van Essence, wat is hij toch mooi!
Vrijdag was zo tof! We gingen met het gezin naar Wildlands. Dit is het nieuwe dierenpark van Emmen. Ik hoorde heel veel mensen klagen over het feit dat veel dieren weg zijn. Dit is dan inderdaad zo, maar het is zeker een bezoekje waard! Er is nog genoeg te zien en veel meer te ondernemen. Ik was een beetje bang dat wij hier te oud voor zouden zijn, haha. Dit is echter niet zo! Heerlijk genoten van een leuke dag. Hier een korte impressie: 


Het eerste wat wij zagen! Zeeleeuwen.


Welkom in de jungle! Ik vind echt dat ze zo veel leuke details in het park hebben. Ze hebben overal om gedacht.


Je kon in de 'jungle' met een bootje varen, waardoor je de aapjes van nog dichterbij kon bekijken. Wij konden het niet laten om het ook even te doen, genieten!


De olifanten! Ik denk echt dat wij hier het langst gestaan heb. Ik vind ze zo leuk, haha. Zo hebben wij een olifant gezien die blazend en tetterend vogels verjoeg en ze heerlijk kliederden met water, love it!
Lekkerlekker!Welkom op de savanne! 


Je kon hier als het ware echt op expeditie gaan tussen de dieren door. Heel leuk om te doen! Zo zie je de dieren toch van wat dichterbij en krijg je leuke weetjes te horen.


Giraffes hebben toch zulke mooie wimpers, echt even jaloers op, haha! IJdeltuitje.


Ik ben bavianen best leuk gaan vinden, wat zijn het ook grappige dieren! Ze hebben zelf een paraplu te pakken gekregen...


Mijn broertje kan best mooie foto's maken! Ik neem hem denk ik mee als persoonlijke fotograaf naar Spanje, haha!


Oja! Inclusief een vlinder.

Zaterdag ging ik heerlijk een dagje naar een vriendin van mij! Genoten en veel gelachen.


In de avond ben ik nog uit eten geweest bij de Uurwerker. Een super leuk restaurant in Groningen, wat zeker een bezoekje waard is!

Ook poste ik een artikel over de beautyproducten die ik zeker weten op vakantie meeneem.


Dit was dus mijn week! Heerlijk genoten van alle dingen. Ik herinner mij nu ook weer wat wij dinsdag gedaan hadden, haha! Dinsdag ben ik bij mijn opa en oma geweest om mee te helpen met de klusjes die nu wat moeilijk voor hen worden, super tof om dat zo voor hen te doen. 


 |SUMMERBREAK |

Bron: Pinterest

Zoals jullie nu ook bijna allemaal wel weten ga ik morgen op vakantie! Yes, het is eindelijk zo ver! We hebben hier zolang op zitten wachten, haha. Morgen gaan wij dus eerst met de bus helemaal naar Spanje. We gaan daar echt de volle 10 dagen genieten. Omdat ik dan dus in het buitenland zit zal ik geen artikelen posten die tijd. Gewoon even helemaal genieten van de rust en mijn internet niet te vaak aanzetten. Wel zal ik veel beelden maken en wie weet maak ik daar wel een artikeltje over! In ieder geval heel veel plezier/succes met wat jij/jullie de komende tijd gaan doen en tot over 10 dagen!


With Love,

Dineke
Follow my blog with Bloglovin

13 opmerkingen :

 1. Wat een leuke dingen heb je gedaan deze week! Winkelen, dierentuin, zo leuk. Lekker genieten op vakantie en natuurlijk is het logisch dat je dan even geen artikelen plaatst. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah dat telefoonhoesje is zo leuk! En leuk dat je naar Wildlands bent geweest, ik ben ook wel benieuwd naar het nieuwe park!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeh, tof, die vlinder! En wat is je telefoonhoesje leuk <3. Love it! Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke week heb je gehad! En een fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! Ik wil ook nog heeeel graag naar Wildlands!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi Essence kleurtje! Dat zag er een leuke week uit. Geniet van je vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ziet die dierentuin er leuk uit. Ik hou van dierentuinen haha! Al hoor ik wel dat die best prijzig is en helaas best ver bij mij vandaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke dingen heb je gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, dat is een heel leuk hoesje! Dat ijsje ziet er ook al zo lekker uit, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oo wat een leuk hoesje! En ik wil ook echt nog graag naar dierenpark Emmen, lijkt me zo mooi! Xx

  BeantwoordenVerwijderen