maandag 1 augustus 2016

MLBB | #6


Weer een week voorbij en daarnaast ook een maand! De tijd gaat zo snel! (Ik weet dat ik dat steeds zeg, maar het is toch echt zo!) Deze week kon ik heerlijk bijkomen van het animatiewerk en dacht ik na over veranderingen voor mijn blog. Kijk je mee?

Maandag begon ik de dag heerlijk rustig. Nadat ik rijles had was ik even naar de Hema gegaan en had ik wat spulletjes opgehaald om mijn eigen agenda te maken! Deze had ik gezien in de video van D is for Dazzle en het leek mij wel heel leuk om zoiets zelf te proberen. 


's Avonds at ik wraps met kip en spinazie. Ik vind dit een super prettige combinatie! En daarnaast ook nog eens heel makkelijk klaar te maken. Mijn ouders waren ondertussen op vakantie, dus dat betekende dat ik het deze week lekker rustig had, haha.


Dinsdag was mijn dag nog rustiger, kun je je dat voorstellen? Ik niet in ieder geval! Ik vind het zo raar dat het nu vakantie is. Ik heb heerlijk wat blogjes gelezen met Modern Family op de achtergrond. Daarnaast heb ik maar eens Windows 10 geïnstalleerd. Dat ik mijn computer moest updaten bleef maar verschijnen, al had ik er steeds geen zin in en was ik bang dat het een veel te ingewikkeld programma zou worden. Nu toch maar eens gedaan en ik moet zeggen dat ik er blij mee ben!

Woensdag was het zover! Mijn contract onderteken bij de Blokker, whooo! Na de vakantie mag ik meteen aan de bak en ik kan niet wachten. Ik begon de dag met een heerlijk ontbijtje en daarna, op de fiets, richting de Blokker. Daarnaast schreef ik die dag een review over de Cien Shower Gel Orange! Heb je hem nog niet gelezen? Neem dan even een kijkje, hij is het zeker waard!


Donderdag probeerde ik wat nieuwe dingen uit voor mijn blog, namelijk: filmen! Het is zo leuk om te doen. Ik ga hier zeker over na denken en voor nu weet ik tenminste hoe het programma werkt en wat ik ermee kan doen, haha! Hier gaan jullie zeker meer over horen.


Vrijdag had ik weer rijles. Het mooie was dat mijn instructrice dit zelf was vergeten, haha! Gelukkig hoefde ik na een appje gestuurd te hebben maar een kwartiertje te wachten. Op haar kosten mocht ik een kopje koffie halen (cute!) en wees gerust, ik heb echt een uur les gehad. 


Na rijles snel boodschapjes doen, want zaterdag kwamen the parents weer terug en daar moest natuurlijk even een lekkere maaltijd voor gemaakt worden. 
's Avonds at ik ook deze overheerlijke pizza weg.


Psst: vrijdag schreef ik ook een artikel waarin ik mijn stappen deelde over hoe je het beste een studentenkamer kunt inrichten. Heb jij hem al gelezen?

Zaterdag droeg ik een lipstick en op deze ben ik echt dol! Meestal draag ik nooit een, maar deze is zo fijn! Het is een long lastig lipstick van Essence en binnenkort komt er zeker een review van online!


Zondag was eigenlijk weer een dag als normaal. In de vroegte naar de kerk en daarna gezellig met z'n allen koffiedrinken. En natuurlijk alle verhalen horen van mijn ouders en broertje, die hebben in ieder geval heel erg genoten van hun vakantie!

In de middag schreef ik een artikel over de favorieten van de maand, want wow die was alweer bijna voorbij! 


's Avonds zijn we nog super gezellig naar mijn opa en oma gegaan! En ik ben echt dol op roze koek, haha! Een foto kon daarom niet missen. Dit was mijn week! Heerlijk rustig eigenlijk. Super goed bijgekomen van het animatiewerk, maar het is wel een heel raar gevoel dat ik ineens geen verplichtingen meer heb. Deze week ga ik even met mijn moeder de stad in, ga ik met vrienden naar het Hoornse Meer en ga ik mijn tas pakken voor Spanje! Precies over een week vertrekken we. Súper veel zin in!

Hoe was jouw week?


With Love,

Dineke


Follow my blog with Bloglovin

8 opmerkingen :

 1. Alohaaa. Via wat bewerk jij je filmpjes? Want ik wilde het een tijdje terug ook doen voor mijn blog ;p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah leuk! Via Wondershare Filmora. Niet gratis, maar wel een goeie!

   Verwijderen
 2. Leuke week! Heerlijk die spinazie kip wraps.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Ja, echt genieten! Vooral dat het zo makkelijk te maken is, haha

   Verwijderen
 3. Oeh, ik ben heel benieuwd naar de agenda die je zelf gaat maken! Ik ben gek op agenda's (ik schrijf me wat af). En prachtige lipstick! X

  BeantwoordenVerwijderen