woensdag 31 augustus 2016

FAVORIETEN VAN DE MAAND | AUGUSTUS

Augustus: vakantie, uitrusten, zwemmen, Spanje, vriendinnen. Een klein rijtje met fijne dingen van deze maand. Ik kan met zekerheid zeggen dat dit een geslaagde maand was! In deze maand heb ik, zoals alle andere, natuurlijk weer favorieten verzameld. Deze deel ik dan nu ook met liefde! Kijk je mee?


| Beauty |

Over deze eyeliner heb ik ook al een review geschreven, maar sindsdien gebruik ik hem echt elke keer! Als ik eentje nodig heb pak ik deze erbij. Deze is zo zalig! Hij is daarnaast waterproof en blijft dus de hele dag zitten (zelfs als ik onder de douche vandaan kom, haha!). En de verpakking is gewoon te mooi voor woorden.. 
Deze kocht ik overigens via de Aliexpress. Best wel eng, omdat je de ingrediënten niet kunt lezen, maar ik heb nog geen rare bijwerkingen gehad. Aanrader dus!

Weer iets van de Aliexpress. Ik ben goed bezig geweest deze maand, haha. Dit wenkbrauwensetje kocht ik ook daar. Ik gebruik hem nu al een poosje en het is echt een favoriet van mij aan het worden! Hij geeft een hele natuurlijk look en dekt daarnaast ook nog eens goed. Iets wat ik heel prettig vind aan dit setje. 


Daar is die weer! De Velvet Matt lipstick 08 van Essence. Hij dekt heel fijn, trekt niet teveel tussen de lijntjes. De kleur is echt zo natuurlijk en mooi! Ik heb deze de laatste tijd vaak gebruikt bij feestjes of andere bijzondere gelegenheden. 

| Kleding |In Spanje kocht ik deze schoenen bij de Pull & Bear voor een tientje! Ik moet zeggen dat dit echt nu mijn favoriete schoenen zijn. Ik vind ze zo lekker anders. Daar kan ik echt van genieten. Daarbij moet ik wel toegeven dat ik al aardig lang ben, maar deze schoenen kon ik daarvoor echt niet laten liggen! Ik vind het heel leuk om deze te combineren met een pantalon of een goede jeans.

| Boek |De laatste tijd ben ik echt uit het leesritme geraakt. Ik moest dan wel voor school kinderboeken lezen, maar echt fijne literatuur las ik niet meer. Daarnaast raak ik snel afgeleid als ik lees, vooral met boeken van de bibliotheek. Daarom besloot ik om zelf eens een boek te kopen en dat werd deze! Ik heb deze in een paar dagen uitgelezen in Spanje.  

"Charlene Grant is ervan overtuigd dat ze vermoord gaat worden. Haar twee jeugdvriendinnen zijn gedood, allebei op dezelfde datum, op hetzelfde tijdstip, de een een jaar na de ander. Charlie is als enige over en de moorddatum komt steeds dichterbij. Maar ze heeft besloten om zich niet zomaar over te geven en vraagt Bostons beste moordrechercheur D.D. Warren een onderzoek in te stellen. Zodra D.D. de zaak beter bestudeert begint ze te twijfelen aan Charlies verhaal. Een aantal zaken klopt niet, en haar intuïtie zegt haar dat het geheim dat Charlie met zich meedraagt wel eens het grootste gevaar zou kunnen zijn."

Echt een heel spannend boek dus! Ik moest eerst wel even inkomen, maar het einde heeft echt zo'n plottwist. Dikke aanrader!


| Verzorging |


Deze kleine flesjes waren echt ideaal voor Spanje. Ik heb ze met alle liefde gebruikt. Ik vond het altijd een beetje flauwekul om speciaal voor mijn shampoo, conditioner en showergel kleinere flesjes te kopen. Toch wilde ik het eens uitproberen. En ik ben om, haha! Het scheelt echt overduidelijk ruimte en een stuk gesjouw. Ik heb ze overigens bij de Primark gekocht (ook te lezen in de shoplog).


Ook deze favoriet komt bij de Aliexpress vandaan. Al de producten van de Aliexpress kun je trouwens hier weer terugvinden, hierbij wordt ook de prijs genoemd! 
Deze reinigingsdoek is zo ideaal. Hij verwijdert al het make-up. Het enige wat jij moet doen is de doek nat maken en na gebruik wassen, that's it! Met liefde heb ik hem daarom ook meegenomen naar Spanje. Zeker een aanrader als je niet steeds geld wilt uitgeven aan reinigingsdoekjes!


Deze maand heb ik dus weer aardig wat nieuwe dingen ontdekt! Wat zijn jouw favorieten van de maand?


With Love,

DinekeFollow my blog with Bloglovin

18 opmerkingen :

 1. Ik heb zo'n soort washand die je make-up reinigt met enkel water, maar moet hem nog uitproberen :)
  Fijne favorieten. Ik ben benieuwd naar de eyeliner

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, ik ben benieuwd hoe het washandje jou gaat bevallen! :)

   Verwijderen
 2. Ik heb de eyeliner ondertussen besteld, ben er heel benieuwd naar!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Laat me weten wat je ervan vindt, ik ben benieuwd namelijk! :)

   Verwijderen
 3. Wat een leuke favorieten! Ik ben vooral heel nieuwsgierig naar het boek.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind van die flesjes ook altijd ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De verpakking van die eyeliner ziet er echt geweldig uit! Aliexpress maakt me toch steeds een beetje bang maar blij dat 'ie werkt voor jou! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik snap het wel hoor! Ik was echt bang dat het geldverspilling was

   Verwijderen
 6. Oh ben wel nieuwsgierig naar dat reinigingsdoek! Voelt het ook fijn aan als je de make up er af haalt? Moet je niet soort van hard wrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ben wel nieuwsgierig naar dat reinigingsdoek! Voelt het ook fijn aan als je de make up er af haalt? Moet je niet soort van hard wrijven?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hoeft niet heel hard te wrijven gelukkig! Hij heeft wel een beetje een vreemd textuurtje, daar moest ik wel aan wennen. Maar hij doet zijn werk goed!

   Verwijderen
 8. Leuke favorieten! Je foto's zijn heel leuk geworden door die steentjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke favoriete heb jij! De essence lipsticks, blijven ook echt mijn budget favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie favoriete! Die Schoenen zijn wel heel erg gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super leuke artikel met favorieten. Dat boek lijkt me zeker wel wat!

  BeantwoordenVerwijderen