donderdag 4 augustus 2016

ESSENCE | VELVET MATT LIPSTICK 08Lipstick is één van die dingen die ik bij een make-up routine wel lastig vind. Meestal blijven ze niet lang zitten, is de kleur net niet goed of heb ik daar te droge lippen voor. Toen ik zag dat Essence nu lipsticks in het schap heeft liggen die mat én longlasting zijn werd ik wel heel nieuwsgierig. Benieuwd hoe deze mij bevalt?


Ten eerste vind ik de verpakking lekker simpel. Daarnaast houd ik echt van de kleur, waardoor het met de lipstick ook vast wel goedkomt, haha! Het welbekende Essence-logo staat ook op de bovenkant. 


Hij zou dus longlasting moeten zijn! Ik ben heel benieuwd. De kleur vind ik daarnaast echt heel mooi! Hij heeft een blauwe ondertoon, waardoor hij perfect bij mijn huid past. 

Het duurt wel even voordat hij opgedroogd is en echt mat is. Door even met een doekje te deppen voorkom je dit probleem. Hij trekt gelukkig ook niet heel erg op de lippen en blijft soepel zitten. Heel fijn voor droge lippen! Wel blijft hij een beetje tussen de lijntjes zitten. Ook even testen hoe lang hij blijft zitten natuurlijk. Helaas is dit niet heel lang... Longlasting is het dus niet echt. Bij mijn eerste glas water zie ik al een afdruk op het glas en mijn appel werd langzaam wat roze van de lipstick... Super jammer! Wel ga ik deze lipstick vaker dragen, want ik ben echt super dol op deze kleur! Hij is heerlijk zacht en natuurlijk. Dan maar iets vaker bijwerken, geen probleem. Hij dekt ook heel goed. Daarnaast is het een die fijn is voor mijn droge lippen, wat niet veel lipsticks hebben. Je kunt deze lipstick vinden bij de vaste verkooppunten van Essence voor €2,39
Ben jij ook al een fan van deze kleur?


With Love,

DinekeFollow my blog with Bloglovin

22 opmerkingen :

 1. Ik vind de kleur erg mooi, staat je goed! Wel jammer inderdaad dat hij niet heel lang blijft zitten, maar voor de prijs vind ik dat niet zo'n groot punt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja, precies. Het is echt een heel fijn prijsje! :)

   Verwijderen
 2. Hij ziet er heel goed uit, staat je goed! Ik hou van nude kleurtjes.
  www.melikeseckin.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat hij niet lang blijft zitten, hier heb ik bij de Essence lipsticks ook altijd last van ook al zijn ze zo mooi. Je hebt een mooi kleurtje uitgekozen en hij staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, echt jammer! Maar hij is het waard gelukkig :) dankjewel!

   Verwijderen
 4. De kleur is echt heel erg mooi, staat je goed! Wel jammer dat de lipstick zo snel verdwijnt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Denk dat die kleuren jou ook heel mooi staan! :)

   Verwijderen
 5. Heel mooi kleurtje! Alleen echt een nadeel van het vaak moeten bijwerken, vindt ik altijd zo vervelend haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ook! Soms ren ik echt snel even naar de spiegel om te kijken of het nog goed zit, haha!

   Verwijderen
 6. Hij staat je heel mooi! Voor de prijs is het niet zo heel erg dat hij niet super lang blijft zitten, dan maar een keer extra bijwerken toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij staat je heel mooi! Voor de prijs is het niet zo heel erg dat hij niet super lang blijft zitten, dan maar een keer extra bijwerken toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gave kleur! Hij staat je geweldig! Als ik langs de Essence schappen loop ga ik hek zeker even swatchen.
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waauw deze kleur is perfect! Als het lukt ga ik hem straks nog eventjes kopen! :) Fijne review :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Zou jou echt prachtig staan :) Dankjewel!

   Verwijderen
 10. Ik ben zeker fan van deze kleur! Maar wel jammer dat er zo snel afdrukken komen op glazen etc. dat vind ik toch altijd wel het vervelendste aan lipstick...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ook inderdaad! Zo ren je steeds heen en weer naar de spiegel, haha!

   Verwijderen
 11. Mooie kleur! Ik vind hem jou erg leuk staan.

  BeantwoordenVerwijderen